Koreansk fine dining feat. Reif Othman, Youngjin Kim og Kristian Baumann

Modu

Sommeren slutter af med en helt særlig pop-up, hvor Korea, Danmark og Tivoli smelter sammen og skaber en unik fine dining-oplevelse med rødder i et af verdens mest hypede køkkener – det koreanske.
Pop up-restauranten kommer til at hedde ”Modu - contemporary modern flavours”, og bag projektet står en af Mellemøstens førende kokke og restauratører, singaporeanskfødte Reif Othman, samt to af koreansk gastronomis fremmeste ambassadører i Danmark; Kristian Baumann, kendt fra den 2-stjernede restaurant Koan og Youngjin Kim den talentfulde køkkenchef på restaurant Juju.

Det koreanske køkken har taget den internationale gastro-scene med storm, og koreansk fine dining er lige nu blandt de mest eftertragtede spiseoplevelser i gastronomiske storbyer som New York, Berlin, Dubai og ikke mindst København, hvor køkkenchef Kristian Baumann åbnede restaurant Koan i april 2023 og blev tildelt to Michelin-stjerner blot 10 uger efter.

HVORNÅR
Modu kan opleves i Det japanske Tårn fra 23. august til 22. september.

Reservér bord



Red-shiso-sorbet-900x910px

Menu

Vær opmærksom på, at menuen kan have daglige ændringer

ØSTERS
med yuzu & sesam

KAMMUSLING
med urter & makgeolli

ØRRED ROGN
med æggeblomme & citrus

MAKREL
med shiso & grøn chili

RADISE KIMCHI

TOFU
med fjordrejer & GASTROunika Caviar

KOLDE NUDLER
med aromatiske urter & blomster

JOMFRUHUMMER "YUKHOE"
Jomfruhummer i krydret soya sauce

MANDOO AF SÆSONENS FISK

COURGETTE JEON
med ssamjang & syltede sager

GLASERET AND SSAM
med salater & doenjang

AROMATISKE RIS
med svampe & tang

SHISO SORBET
med jordbær eddike

CHOKOLADE & GOCHUGARU
med karamelliserede ris

PRIS
1.350 kr. per person for 14 serveringer

Reservér bord

Mushroom-Sot-900x910px
  • Modu-Mushroom-Sot-Bap-770x514px
  • Modu-Seafood-mandu2-770x514px
  • Modu-Seafood-mandu-770x514px
  • Modu-Seafood-mandu3-770x514px