Sublime gourmetoplevelser siden 2021

Det japanske Tårn

Nimb i Tivoli præsenterer igen i år et eksklusivt udvalg af verdens førende restauranter i Det japanske Tårn i Tivoli. Forvent gastronomi på højeste niveau, når en skiftende stjernerække af Michelin-kokke rykker ind med hver deres kulinariske særpræg, avancerede og legende teknikker samt de lækreste råvarer.

Maison Dali by Tristin Farmer
To hænder, hvor den ene holder en lille madvare med kaviar og creme, og den anden presser limejuice over den.

Maison Dali af Tristin Farmer

Den skotske topkok Tristin Farmer gæster Det japanske Tårn med smagsprøver på hans personlige kulinariske stil fra hans egen nyåbnede restaurant i Dubai.

12. juni - 12. juli

Smoked Room
Borddækning med en skål suppe, en gryde med damp og en foldet serviet med bestik. Skålen indeholder grøn væske med urter eller krydderier.

Smoked Room

En af Madrids hotteste restauranter, hvor røg er det bærende element – som krydderi og afsluttende touch på alle retter.

18. juli - 20. august

Odette
Hvid tallerken med fiskefilet på skiver af grønne grøntsager, arrangeret kunstnerisk. En hånd justerer en grøntsagsskive med pincet.

Odette

Et af verdens ypperste spisesteder – kort og godt! Her kan du forvente delikate retter tilberedt med japanske skaldyr, trøfler, kaviar, Bresse-kylling og friskplukkede urter.

27. august - 21. september

COME
Forskellige retter anrettet på tallerkener og skåle, herunder chokoladeovertrukne kugler, brød på isterninger, og en dessert med grønt pynt.

COME

En uovertruffen kulinarisk oplevelse med moderne mexicansk tvist og stærke forbindelser til Middelhavets smagsunivers. I Det japanske Tårn står den på ægte dios de la Muerte-stemning.

10. oktober - 2. november

TRI: Tak for besøget

Siden april har TRI fra Agger haft hjemme i Det japanske Tårn og inviteret gæster indenfor til en gastronomisk oplevelse forankret i det nordvestjyske kystlandskab. TRI byder på en menu inspireret af salt, vind og vild natur serveret med en præcision, der har imponeret og inspireret.

Med råvarer fra Vesterhavet og Limfjorden, vilde urter og et kompromisløst håndværk leverer de en gastronomisk oplevelse, der forener det enkle med det komplekse – og det lokale med det internationale.

Tak for nu – og på gensyn i Thy.

Skål med mad, hvor der hældes cremet væske fra en lille kande, pyntet med røde og pink elementer og små brødterninger.

Sublime madoplevelser

Siden foråret 2021 har Det japanske Tårn budt Tivolis gæster indenfor til sublime madoplevelser. Stjernekokke får Det japanske Tårn til at dufte af råvarer fra øverste hylde, når de for en stund rykker deres anerkendte restauranter ind i Tivoli.

Kun de ypperste restauranter på Michelin-niveau finder vej til Haven, så du kan smage gourmet fra alle fire verdenshjørner.