Koreansk fine dining feat. Reif Othman, Youngjin Kim og Kristian Baumann
HVORNÅR
Modu kan opleves i Det japanske Tårn fra 23. august til 22. september.
Vær opmærksom på, at menuen kan have daglige ændringer
ØSTERS
med yuzu & sesam
KAMMUSLING
med urter & makgeolli
ØRRED ROGN
med æggeblomme & citrus
MAKREL
med shiso & grøn chili
RADISE KIMCHI
TOFU
med fjordrejer & GASTROunika Caviar
KOLDE NUDLER
med aromatiske urter & blomster
JOMFRUHUMMER "YUKHOE"
Jomfruhummer i krydret soya sauce
MANDOO AF SÆSONENS FISK
COURGETTE JEON
med ssamjang & syltede sager
GLASERET AND SSAM
med salater & doenjang
AROMATISKE RIS
med svampe & tang
SHISO SORBET
med jordbær eddike
CHOKOLADE & GOCHUGARU
med karamelliserede ris
PRIS
1.350 kr. per person for 14 serveringer