Día de los Muertos-stemning

10. oktober - 2. november

COME rykker ind i Tivoli til dette års Halloween-sæson med vaskeægte Día de los Muertos-stemning og bringer en menu med sig, som hylder mexicanske traditioner og mexicansk gastronomi. Retter som tacos al pastor, pipian og tostadas har fået et kulinarisk løft og stjæler rampelyset.

Drikkekortet er fyldt med tequila, mezcal, signaturcocktails og klassiske spanske vine, mens den varme service og uformelle atmosfære gør COME til en uforglemmelig kulinarisk oplevelse.

COME kan opleves i Det japanske Tårn fra 10. oktober til 2. november

Chefkok fra COME

Smagen af Mexico med et moderne tvist

COME by Paco Méndez er Barcelonas førende mexicanske fine dining-restaurant og kan bryste sig af én Michelin-stjerne. Køkkenchef Paco Méndez, tidligere en del af El Bulli, kombinerer autentiske mexicanske teknikker og krydderier med eksklusive spanske råvarer som Iberico-gris, oksekød og skaldyr.

På den måde har restauranten genopfundet smagen af Mexico med et moderne tvist og en stærk forbindelse til Middelhavets smagsunivers.

Forskellige retter anrettet på tallerkener og skåle, herunder chokoladeovertrukne kugler, brød på isterninger, og en dessert med grønt pynt.

Meget mere

  • TRI
    Skål med mad, hvor der hældes cremet væske fra en lille kande, pyntet med røde og pink elementer og små brødterninger.

    TRI

    Vesterhavet, Limfjorden og den omkringliggende natur skinner igennem i hver eneste unikke mundfuld

  • Maison Dali by Tristin Farmer
    Gryde på rød bordskåner, set oppefra. Gryden har håndtag på begge sider og står på en marmorbordplade.

    Maison Dali af Tristin Farmer

    Den skotske topkok Tristin Farmer gæster med smagsprøver på hans personlige kulinariske stil

  • Smoked Room
    Borddækning med en skål suppe, en gryde med damp og en foldet serviet med bestik. Skålen indeholder grøn væske med urter eller krydderier.

    Smoked Room

    En af Madrids hotteste restauranter, hvor røg er det bærende element

  • Odette
    Hånd hælder sauce over en ret på en hvid tallerken. Retten er dækket af et tyndt, gennemsigtigt lag. Hånden holder også en kobbergryde.

    Odette

    Et af verdens ypperste spisesteder – kort og godt