Smoked Room

To kokke arbejder i et moderne køkken. Den ene kok holder noget i begge hænder, mens den anden forbereder mad med redskaber.

Alt går op i røg

18. juli - 20. august

Smoked Room er en af Madrids mest hypede restauranter, og opnåede hele to Michelin-stjerner kun seks måneder efter åbningen i 2021. Restauranten trækker inspiration fra de japanske omakase-traditioner og bruger røgen som det bærende element i sine retter – både som krydderi og som afsluttende touch. Køkkenchef Massimiliano Delle Vedove er kendt for sin præcision og evne til at skabe innovative retter, der kombinerer japansk teknik med spansk haute cuisine.

Smoked Room kan opleves i Det japanske Tårn fra 18. juli til 20. august.

Person placerer forsigtigt en ingrediens på en lille ret, fokuseret på opgaven i et køkken med dramatisk belysning.

En rejse gennem smag & røg

Smoked Room er ikke kun en restaurant, men en rejse gennem smag og røg. Restaurantens smagemenu “Todo es humo” (Alt er røg) byder på delikate retter med sæsonens bedste råvarer som modnet fisk, premium kød, skaldyr, tang og grøntsager, som tilberedes over åben ild eller røges let.

Det er netop denne fusion af smag, tekstur og røg, der gør Smoked Room til en af de mest specielle spiseoplevelser i Europa. 

Borddækning med en skål suppe, en gryde med damp og en foldet serviet med bestik. Skålen indeholder grøn væske med urter eller krydderier.

Meget mere

  • TRI
    Skål med mad, hvor der hældes cremet væske fra en lille kande, pyntet med røde og pink elementer og små brødterninger.

    TRI

    Vesterhavet, Limfjorden og den omkringliggende natur skinner igennem i hver eneste unikke mundfuld

  • Maison Dali by Tristin Farmer
    Gryde på rød bordskåner, set oppefra. Gryden har håndtag på begge sider og står på en marmorbordplade.

    Maison Dali af Tristin Farmer

    Den skotske topkok Tristin Farmer gæster med smagsprøver på hans personlige kulinariske stil

  • Odette
    Hånd hælder sauce over en ret på en hvid tallerken. Retten er dækket af et tyndt, gennemsigtigt lag. Hånden holder også en kobbergryde.

    Odette

    Et af verdens ypperste spisesteder – kort og godt

  • COME
    Forskellige retter anrettet på tallerkener og skåle, herunder chokoladeovertrukne kugler, brød på isterninger, og en dessert med grønt pynt.

    COME

    En uovertruffen kulinarisk oplevelse med moderne mexicansk tvist og stærke forbindelser til Middelhavets smagsunivers