Maison Dali by Tristin Farmer

Sort gryde med brun inderside på en rød bordskåner, udsender damp og indeholder grøntsager og muligvis kød eller skaldyr, pyntet med urter.

En kulinarisk verdensrejse

12. juni -12. juli

Den skotske mesterkok Tristin Farmer har sin unge alder til trods allerede en imponerende karriere bag sig, som har bragt ham forbi nogle af verdens førende køkkener. Hans kulinariske talent har blandt andet været med til at sikre og fastholde Michelin-stjerner på restauranter som Petrus, Restaurant Gordon Ramsay og Maze by Gordon Ramsay samt vinde priser på Marina Social i Dubai.  

I 2018 flyttede han videre til restaurant Zén i Singapore, hvor han for alvor excellerede og var med til at udvikle restaurantens unikke koncept, der kombinerer nordisk og japansk madlavning. Zén opnåede hurtigt to Michelin-stjerner og en tredje stjerne i 2021.

Maison Dali by Tristin Farmer kan opleves i Det japanske Tårn fra 12. juni til 12. juli.

Restaurant ejeren bag Maison Dali

Personlig & kulinarisk vision

Den hypede kok Tristin Farmer har fået fod under eget bord på en helt nyåbnet restaurant i Dubai, og du kan få en smagsprøve på hans nye og mere personlige udtryk, når han gæster Det japanske Tårn. Restauranten får navnet Maison Dali, og er et afslappet brasserie, der afspejler hans kulinariske rejse og mangfoldige baggrund som stjernekok i London, Dubai, Hong Kong og ikke mindst Singapore. 

To hænder, hvor den ene holder en lille madvare med kaviar og creme, og den anden presser limejuice over den.

Meget mere

  • TRI
    Skål med mad, hvor der hældes cremet væske fra en lille kande, pyntet med røde og pink elementer og små brødterninger.

    TRI

    Vesterhavet, Limfjorden og den omkringliggende natur skinner igennem i hver eneste unikke mundfuld

  • Smoked Room
    Borddækning med en skål suppe, en gryde med damp og en foldet serviet med bestik. Skålen indeholder grøn væske med urter eller krydderier.

    Smoked Room

    En af Madrids hotteste restauranter, hvor røg er det bærende element

  • Odette
    Hånd hælder sauce over en ret på en hvid tallerken. Retten er dækket af et tyndt, gennemsigtigt lag. Hånden holder også en kobbergryde.

    Odette

    Et af verdens ypperste spisesteder – kort og godt

  • COME
    Forskellige retter anrettet på tallerkener og skåle, herunder chokoladeovertrukne kugler, brød på isterninger, og en dessert med grønt pynt.

    COME

    En uovertruffen kulinarisk oplevelse med moderne mexicansk tvist og stærke forbindelser til Middelhavets smagsunivers