En sanselig helhedsoplevelse

27. august - 21. september

Odette er en sanselig helhedsoplevelse, hvor kunst, gastronomi og håndværk smelter sammen i perfekt harmoni – og i en lille måned i sensommeren kan du helt eksklusivt finde Odette i Det japanske Tårn. Her får du mulighed for at smage køkkenchef Julien Royers’ klassisk fransk gastronomi tilsat subtile asiatiske nuancer.

Menuen er skabt ud fra sæsonens bedste råvarer som japanske skaldyr, trøfler, caviar, Bresse-kylling og friskplukkede urter, omhyggeligt udvalgt og forvandlet til delikate serveringer. Dessertmenuen, skabt af den navnkundige Louisa Lim, byder på elegante og afbalancerede søde kreationer.

Odette kan opleves i Det japanske Tårn fra 27. august til 21. september.

Kok i professionelt køkken anretter mad. Kokken bærer hvid skjorte og mørkt forklæde. En anden person arbejder i baggrunden.

Et af verdens bedste spisesteder

Odette er et af verdens bedste spisesteder og destination for madelskere verden over. Restauranten kan bryste sig af tre Michelin-stjerner, en plads som nr. 24 på The World’s 50 Best Restaurants-listen og tidligere kåringer som Asia’s Best Restaurant.

Køkkenchef og ejer Julien Royer åbnede Odette sammen med The Lo & Behold Group i det ikoniske National Gallery Singapore i november 2015. I sit første år blev restauranten tildelt to Michelin-stjerner i Singapores allerførste Michelin Guide, og opnåede den tredje stjerne i 2019. Restauranten har bevaret de tre stjerner siden.

Hvid tallerken med fiskefilet på skiver af grønne grøntsager, arrangeret kunstnerisk. En hånd justerer en grøntsagsskive med pincet.

Meget mere

  • TRI
    Skål med mad, hvor der hældes cremet væske fra en lille kande, pyntet med røde og pink elementer og små brødterninger.

    TRI

    Vesterhavet, Limfjorden og den omkringliggende natur skinner igennem i hver eneste unikke mundfuld

  • Maison Dali by Tristin Farmer
    Gryde på rød bordskåner, set oppefra. Gryden har håndtag på begge sider og står på en marmorbordplade.

    Maison Dali af Tristin Farmer

    Den skotske topkok Tristin Farmer gæster med smagsprøver på hans personlige kulinariske stil

  • Smoked Room
    Borddækning med en skål suppe, en gryde med damp og en foldet serviet med bestik. Skålen indeholder grøn væske med urter eller krydderier.

    Smoked Room

    En af Madrids hotteste restauranter, hvor røg er det bærende element

  • COME
    Forskellige retter anrettet på tallerkener og skåle, herunder chokoladeovertrukne kugler, brød på isterninger, og en dessert med grønt pynt.

    COME

    En uovertruffen kulinarisk oplevelse med moderne mexicansk tvist og stærke forbindelser til Middelhavets smagsunivers