TRI

Sus fra Vesterhavet
23. april - 31. maj
I Danmarks nordvestligste hjørne, nær kystbyen Agger, ligger Restaurant TRI – en Michelin-præmieret perle med en gastronomisk tilgang, der hylder den rå og vilde natur i Thy. Her er menuen formet af det nordjyske landskab og havets skatkammer, og hver ret er en hyldest til sæsonens lokale råvarer og det håndværk, der forfiner dem.
Bag TRI står kokken Nicolas Min Jørgensen – tidligere køkkenchef på den stjernemarkerede restaurant Substans i Aarhus og forhenværende kaptajn for det danske kokkelandshold. I 2022 åbnede han Restaurant TRI med visionen om at skabe en spiseoplevelse, der bringer naturens enkelhed og kompleksitet sammen. Siden åbningen har restauranten opnået stor anerkendelse og modtaget flere gastronomiske pris.
TRI kan opleves i Det japanske Tårn fra 23. april til 31. maj.

Menuen for TRI
Når Restaurant TRI flytter ind som pop-up i Det japanske Tårn i Tivoli, medbringer den en særligt sammensat menu baseret på råvarer fra Vesterhavets kyst og Limfjordens vande. Gæster kan glæde sig til en oplevelse, der både er eksperimenterende og dybt forankret i den nordiske madkultur. Menuen byder blandt andet på fisk og østers fra Nordsøen, tang og alger, skovens kogler, vilde urter som skærmdild, samt svampe, nødder, bipollen og hyben – alt sammen serveret med en internationalt inspireret teknik og præcision.
Et af højdepunkterne er retten, der blev kåret til "Årets Osteservering 2024", med Blå Kornblomst-ost, hyben og valnødder.

”Vi følger og præsenterer egnen og sæsonen på tallerkenen året rundt. Det er denne unikke og meget lokalt forankrede oplevelse, vi har med os til Tivoli. Vi glæder os til at byde Tivolis gæster på smagene fra de store plantager, smukke enge og det brusende Vesterhav.”
Nicolas Min Jørgensen, køkkenchef & indehaver


