DA EN

Book værelse

Middagskoncerter i Københavns grønne oase

Midt i Tivoli byder restaurant Gemyse på det bedste inden for grøn livsstil og det grønne køkken. Nu åbner restauranten også dørene for de smukkeste grønne middagskoncerter med Danmarks mest elskede musiknavne. Fra september til december kan du nyde de grønne omgivelser, et innovativt køkken med fuldt blus på grillen og tonerne fra NORTHY3, Lenny & Waqas fra Outlandish, Pernille Rosendal, THØGER og SKO/TORP.

Fra kl. 17.30 står vi klar til at overraske dig med smagsindtryk og oplevelser fra det grønne køkken.
Kl. 21.00 går musikerne på og spiller hit efter hit, mens du blot skal nyde at befinde dig på det helt rette sted, på det helt rette tidspunkt. Det bliver en række af musikalske oplevelser hvor byen, Tivoli, menuen og musikken smelter sammen til en helt ny enhed med masser af umami, sanseindtryk og nostalgi.


Chef’s table

Helt eksklusivt sælger vi 20 pladser rundt om vores "Chef’s table" inde i restauranten. Med en menu der favner både flora og fauna, kommer I hele haven rundt i 7 serveringer. Det bliver en unik oplevelse, hvor Gemyses kokke folder sig helt ud for at overraske og begejstre jer. Med en placering ved Chef’s Table kommer I til at følge kokkene tæt i køkkenet, mens de komplimenterer musikken med Gemyses innovative, grønne køkken. Bemærk at der kun findes 20 billetter til denne oplevelse per koncert.


Første parket

På første parket kommer du helt tæt på kunstnerne i rækken af middagskoncerter, hvor musik og menuer går op i en højere enhed. Middagen starter med velkomstdrinks og snacks, og derefter serverer vi 3 grønne retter med fokus på, hvad der er bedst i haven lige nu, samt økologisk kød eller fisk efter ønske. Desserten bestemmes af årstidens flora. Bemærk at der kun findes 70 billetter til første parket per koncert.


Small talk & dans

Hvis du allerede nu ved, at du ikke kommer til at sidde stille under koncerten, så slå til på vores small-talk & dans-billetter. Her kan du nyde Gemyses grønne buffet med mindre retter og små snacks, mens der danses og snakkes. Disse 120 billetter per koncert er uden siddepladser.

havekoncerter_1220x910

Gemyses grønne middagskoncerter

OBS: Arrangementerne foregår inde i restauranten. Entré til Tivoli er inkluderet i koncertbilletten. 

Fredag den 22. februar 2019 kl. 19.00 - NORTHY3
Chef’s table 670 kr. - Første parket 620 kr. - Small talk og dans 520 kr.
Pianist og sanger Poul Reimann er i front i denne helt nye, stærke konstellation af danske musikere, der også tæller Lars Danielsson og Claes Antonsen – erfarne herrer med bagkataloget i orden. Aftenen byder naturligvis også på nye kompositioner.

Køb billet