DA EN

Book værelse

Solo-fine dining - Gemyse x Zacapa

Du kender sikkert begrebet social dining, hvor man sidder ved langborde og deler retter mellem sig. Men nu går den prisvindende guatamalske rom, Zacapa, i den modsatte retning og inviterer til solo dining sammen med os på Gemyse.

Her gælder det om at se indad - og ikke mindst ned på tallerkenen. Det handler om at være tilstede og værdsætte øjeblikket, mens du sætter tænderne i friske, økologiske grøntsager og andre velsmagende råvarer i afstemte og delikate retter.

Middagen er blevet til i et samarbejde mellem Gastronomisk Chef på Gemyse, Mette Dahlgaard, og den danske World Class-bartender, Michael Hajiyannis, fra Ruby. Som gæst får du tildelt dit eget bord og et par hovedtelefoner. Gennem sidstnævnte bliver du guidet gennem middagen ved hjælp af lyd, musik og historier.

Middagen består af en tre-retters menu med tilhørende cocktailmenu, velkomstdrink og velkomstsnacks.

Køb billet

gemysexzacapa900x610

Det praktiske

Dato: 27. februar kl. 16.30 og 20.30
Hvor: Gemyse (Da Tivoli er lukket, er der indgang via Nimb Hotel)
Pris: 790 kr. per person
Middagen består af en tre-retters menu med tilhørende cocktailmenu, velkomstdrink og velkomstsnacks.

Yoga & Morgenmad på Gemyse med Jeppe Aagard

Få ekstra energi til de mørke vintermåneder med denne yoga-session på Gemyse. Restauranten ligger midt i smukke vinter-tivoli og danner de helt rigtige rammer for Jeppe Aagaards yoga, der på én gang er dynamisk og meditativ.

Gastronomisk chef på Gemyse, Mette Dahlgaard, forbereder en lækker, grøn morgenmad, der nydes efter yoga. Her vil der samtidig være mulighed for at stille spørgsmål til Jeppe og Mette om det grønne køkken, yoga, meditation og hvordan, du får mere overskud i hverdagen.

Køb billet

Gemyse_yoga900x610

Det praktiske

Dato: 23/2, 30/3 fra kl. 9.00 til 11.30
Hvor: Indgang via Nimb Hotel, Bernstorffsgade 5, 1577 Kbh V.
Pris: 275 kr.

Køb billet