DA EN

Book værelse

Gemyse Garden feat. Sokol Blosser, Oregon

I dag er vinregionen Oregon kendt for sine højkvalitetsvine fra det kølige område på USA’s vestkyst, men tilbage i 1971, da Susan og Bill Sokol Blosser plantede deres første vinmarker, var der endnu ikke megen aktivitet. Således er det økologiske vinhus en af pionererne inden for kvalitetsvindyrkning i Oregon, og de er især blevet anerkendt for deres vine på pinot noir med delikate frugtnoter og forfriskende syre.
Den elegante stil passer perfekt til det grønne køkken, og derfor er det en fornøjelse at kunne byde inden for i Gemyses drivhus til en aften, hvor Sokol Blossers vine spiller hovedrollen i samspil med sommerens bedste økologiske grøntsager.

5-rettersmenu parret med Sokol Blossers vine

Kyndigt vejledt af Bryanna Schneider Holden fra Sokol Blosser blive aftenen indledt med en smagning af deres pinot noir fra 2011 og frem til den senest frigivne årgang. Der bliver derfor rig mulighed for at få et nærgående kendskab til det store potentiale, der er i producentens vine fra Oregon.
Efter smagningen skydes middagen i gang. Køkkenchef Mette Dahlgaard og hendes hold vil præsentere en sommerlig 5-rettersmenu med de friskeste, sprødeste og mest saftige råvarer lige nu, og hver ret bliver parret med en vin fra Sokol Blosser.

Vi glæder os til en aften i velsmagens, økologiens og bæredygtighedens tegn!

Hvornår:  Torsdag d. 26. juli, kl. 18.30 til 23.00
Pris: 995 kr.

I bedste Gemyse-stil er køkkenets fokus grønt, men der vil både blive serveret fisk og kød. Ønskes en ren vegansk menu, kan dette også lade sig gøre.


Køb billet

gemyse-wine-event-900x910

Frokost i det grønne

Hver søndag i juli byder Gemyse på en indbydende grøn frokostbuffet lavet på sæsonens allerfriskeste råvarer. 2 gange om ugen får Gastronomisk chef, Mette Dahlgaard, leveret friske grøntsager fra Aarstidernes smagsmark i Barrit, der i køkkenet forvandles til lækre, sprøde grøntsagsretter fulde af smag.
Mette og hendes team af dygtige kokke vil være at finde omkring frokostbuffeten, så udover at nyde maden, vil der være rig mulighed for at spørge ind til de forskellige råvarer og få tips til tilberedningen derhjemme.
På solskinsdage dækker vi op i haven og finder stråhatten frem.
Velkommen til Frokost i det grønne!

Frokostbuffet inkl. 1 glas vin eller limonade og vand - 295 kr. per person

Vær opmærksom på, at Gemyse ligger inde i smukke Tivoli – du skal derfor have billet til Tivoli, når du skal spise på Gemyse.

Reserver bord

gemyse_drivhus_900x610

Smagsmarken

Smagsmarken i Barrit er Aarstidernes legeplads – her dyrkes 300 forskellige sorter af spændende grøntsager og urter. Glæd dig til en anderledes, sanselig oplevelse af grøntsager, når Gemyses kokke får fingrene i de lækre råvarer. 

 

Vilde haver – mere liv i haven

Foredrag med havebogsforfatter Katrine Turner i Gemyses Drivhus

Den vilde have er fyldt med skønne, danske planter, og summer af liv og oplevelser. Katrine Turner, biolog, havebogsforfatter og deltager i TV-programmet “Kamp til hækken”, deler ud af sin viden om, hvordan du kan få mere natur tættere på. Hun fortæller også, hvordan du kan hjælpe de vilde bier og dyrke smagfulde vilde urter uden at gå på kompromis med brugen og æstetikken i haven, i baggården eller på altanen. Arrangementet krydres med et let traktement, hvor sæsonens grøntsager og vilde urter i bedste Gemyse-stil er omdrejningspunktet.

Dato: 27. august fra kl. 18 til 20.

Pris: 200 kr. Inkluderet i billetprisen er et let traktement samt entré til Tivoli

 

Køb billet

katrine_900x610

Katrine Turner

Katrine Turner er uddannet landskabsøkolog med ph.d. i agroøkologi. Hun arbejder med bæredygtig forvaltning – mere specifikt hvordan man bedst muligt forener samfundets og naturens behov. Katrine er en dygtig formidler og har i mange år været tilknyttet Kattegatcentret og Aarhus Naturhistoriske Museum som videnskabsformidler samt har undervist på Aarhus Universitet og University of Chinese Academy of Science i Beijing. Vi glæder os til, at vi for en enkelt aften får fornøjelsen af at opleve Katrines smittende glæde ved naturen i byen.

Havekoncerter i Københavns grønne oase

Midt i Tivoli byder restaurant Gemyse på det bedste inden for grøn livsstil og det grønne køkken. Nu åbner Gemyse også dørene for de smukkeste havekoncerter med Danmarks mest elskede musiknavne. Fra september til december kan du nyde de grønne omgivelser, et innovativt køkken med fuldt blus på grillen og tonerne fra NORTHY3, Lenny & Waqas fra Outlandish, Pernille Rosendal, THØGER, SKO/TORP og Medina.

Fra kl. 17.30 står vi klar til at overraske dig med smagsindtryk og oplevelser fra det grønne køkken.
Kl. 21.00 går musikerne på og spiller hit efter hit, mens du blot skal nyde at befinde dig på det helt rette sted, på det helt rette tidspunkt. Det bliver en række af musikalske oplevelser hvor byen, Tivoli, menuen og musikken smelter sammen til en helt ny enhed med masser af umami, sanseindtryk og nostalgi.


Chef’s table

Helt eksklusivt sælger vi 20 pladser rundt om vores "Chef’s table" inde i restauranten. Med en menu der favner både flora og fauna, kommer I hele haven rundt i 7 serveringer. Det bliver en unik oplevelse, hvor Gemyses kokke folder sig helt ud for at overraske og begejstre jer. Med en placering ved Chef’s Table kommer I til at følge kokkene tæt i køkkenet, mens de komplimenterer musikken med Gemyses innovative, grønne køkken. Bemærk at der kun findes 20 billetter til denne oplevelse per koncert.


Første parket

På første parket kommer du helt tæt på kunstnerne i rækken af havekoncerter, hvor musik og menuer går op i en højere enhed. Middagen starter med velkomstdrinks og snacks, og derefter serverer vi 3 grønne retter med fokus på, hvad der er bedst i haven lige nu, samt økologisk kød efter ønske. Desserten bestemmes af årstidens flora. Bemærk at der kun findes 70 billetter til første parket per koncert.


Small talk & dans

Hvis du allerede nu ved, at du ikke kommer til at sidde stille under koncerten, så slå til på vores small-talk & dans-billetter. Her kan du nyde Gemyses grønne buffet med mindre retter og små snacks, mens der danses og snakkes. Disse 120 billetter per koncert er uden siddepladser.

havekoncerter_1220x910

Gemyse havekoncerter - Kalender 2018

Lørdag den 15. september kl. 12.00 - NORTHY3
Chef’s table 545kr. - Første parket 495 kr. - Small talk og dans 395 kr.
Pianist og sanger Poul Reimann er i front i denne helt nye, stærke konstellation af danske musikere; Chris Minh Doky og Claes Antonsen, med nye originale værker og bagkataloget i orden.

Køb billet


September kl. 17.30 (dato kommer snart) - Pernille Rosendahl

Chef’s table 995 kr. - Første parket 895 kr. - Small talk og dans 795 kr.
Glæd dig til at opleve en hudløst ærlig Pernille Rosendahl denne aften med numre fra hendes solo-projekt som bl.a. ”Feet On The Ground”, ”Touch Me” og ”Lost In The Fire”.


Lørdag den 27. oktober kl. 17.30 - Lenny & Waqas fra Outlandish
Chef’s table 895 kr. - Første parket 695 kr. - Small talk og dans 595 kr.
Vi er stolte af at kunne præsentere jer for LennyGM og Waqas fra Outlandish, som spiller deres største hits gennem tiden.

Køb billet

 

Lørdag den 1. december kl. 17.30 - SKO / TORP
Chef’s table 995 kr. - Første parket 895 kr. - Small talk og dans 795 kr.
Glæd dig til, at den danske poprock-duo, Sko/Torp, inviterer indenfor til intimkoncert, hvor du kan genopleve kæmpehits, som bl.a. ”On a long lonely night”, ”Glorious Days” og ”Familiar Roads”.

Køb billet

 

Lørdag den 8. december kl. 17.30 - THØGER
Chef’s table 895 kr. - Første parket 795 kr. - Small talk og dans 695 kr.
Thøger Dixgaard er kendt fra bandet Flødeklinikken og har de seneste år markeret sig som soloartist. Glæd dig til akustiske versioner af numre, som bl.a. ”Blød Indeni” og ”Former”.

Køb billet

 

Lørdag den 29. december kl. 17.30 - Medina
Chef’s table 1395 kr. - Første parket 1195 kr. - Small talk og dans 995 kr.
Medina har i snart 10 år fyldt dansegulvene med hits om fest og farver og ulykkelig kærlighed. Glæd jer til at opleve sange som ”Kun for mig”, ”Det smukkeste” og ”Jalousi”, når de bliver fremført helt akustisk og intimt på Gemyse.