DA EN

Book værelse

Vilde haver – mere liv i haven

Foredrag med havebogsforfatter Katrine Turner i Gemyses Drivhus

Den vilde have er fyldt med skønne, danske planter, og summer af liv og oplevelser. Katrine Turner, biolog, havebogsforfatter og deltager i TV-programmet “Kamp til hækken”, deler ud af sin viden om, hvordan du kan få mere natur tættere på. Hun fortæller også, hvordan du kan hjælpe de vilde bier og dyrke smagfulde vilde urter uden at gå på kompromis med brugen og æstetikken i haven, i baggården eller på altanen. Arrangementet krydres med et let traktement, hvor sæsonens grøntsager og vilde urter i bedste Gemyse-stil er omdrejningspunktet.

Dato: 4. juni fra kl. 18.00 til 20.00

Pris: 200 kr. Inkluderet i billetprisen er et let traktement samt entré til Tivoli

 

Køb billet

katrine_900x610

Katrine Turner

Katrine Turner er uddannet landskabsøkolog med ph.d. i agroøkologi. Hun arbejder med bæredygtig forvaltning – mere specifikt hvordan man bedst muligt forener samfundets og naturens behov. Katrine er en dygtig formidler og har i mange år været tilknyttet Kattegatcentret og Aarhus Naturhistoriske Museum som videnskabsformidler samt har undervist på Aarhus Universitet og University of Chinese Academy of Science i Beijing. Vi glæder os til, at vi for en enkelt aften får fornøjelsen af at opleve Katrines smittende glæde ved naturen i byen.

Frokost i det grønne

Hver søndag i juni og juli byder Gemyse på en indbydende grøn frokostbuffet lavet på sæsonens allerfriskeste råvarer. 2 gange om ugen får Gastronomisk chef, Mette Dahlgaard, leveret friske grøntsager fra Aarstidernes smagsmark i Barrit, der i køkkenet forvandles til lækre, sprøde grøntsagsretter fulde af smag.
Mette og hendes team af dygtige kokke vil være at finde omkring frokostbuffeten, så udover at nyde maden, vil der være rig mulighed for at spørge ind til de forskellige råvarer og få tips til tilberedningen derhjemme.
På solskinsdage dækker vi op i haven og finder stråhatten frem.
Velkommen til Frokost i det grønne!

Frokostbuffet inkl. 1 glas vin eller limonade og vand - 295 kr. per person

Vær opmærksom på, at Gemyse ligger inde i smukke Tivoli – du skal derfor have billet til Tivoli, når du skal spise på Gemyse.

Reserver bord

gemyse_drivhus_900x610

Smagsmarken

Smagsmarken i Barrit er Aarstidernes legeplads – her dyrkes 300 forskellige sorter af spændende grøntsager og urter. Glæd dig til en anderledes, sanselig oplevelse af grøntsager, når Gemyses kokke får fingrene i de lækre råvarer.