DA EN

Book værelse

Middagskoncerter i Københavns grønne oase

Midt i Tivoli byder restaurant Gemyse på det bedste inden for grøn livsstil og det grønne køkken. Nu åbner restauranten også dørene for de smukkeste grønne middagskoncerter med Danmarks mest elskede musiknavne. Fra september til december kan du nyde de grønne omgivelser, et innovativt køkken med fuldt blus på grillen og tonerne fra NORTHY3, Lenny & Waqas fra Outlandish, Pernille Rosendal, THØGER og SKO/TORP.

Fra kl. 17.30 står vi klar til at overraske dig med smagsindtryk og oplevelser fra det grønne køkken.
Kl. 21.00 går musikerne på og spiller hit efter hit, mens du blot skal nyde at befinde dig på det helt rette sted, på det helt rette tidspunkt. Det bliver en række af musikalske oplevelser hvor byen, Tivoli, menuen og musikken smelter sammen til en helt ny enhed med masser af umami, sanseindtryk og nostalgi.


Chef’s table

Helt eksklusivt sælger vi 20 pladser rundt om vores "Chef’s table" inde i restauranten. Med en menu der favner både flora og fauna, kommer I hele haven rundt i 7 serveringer. Det bliver en unik oplevelse, hvor Gemyses kokke folder sig helt ud for at overraske og begejstre jer. Med en placering ved Chef’s Table kommer I til at følge kokkene tæt i køkkenet, mens de komplimenterer musikken med Gemyses innovative, grønne køkken. Bemærk at der kun findes 20 billetter til denne oplevelse per koncert.


Første parket

På første parket kommer du helt tæt på kunstnerne i rækken af middagskoncerter, hvor musik og menuer går op i en højere enhed. Middagen starter med velkomstdrinks og snacks, og derefter serverer vi 3 grønne retter med fokus på, hvad der er bedst i haven lige nu, samt økologisk kød eller fisk efter ønske. Desserten bestemmes af årstidens flora. Bemærk at der kun findes 70 billetter til første parket per koncert.


Small talk & dans

Hvis du allerede nu ved, at du ikke kommer til at sidde stille under koncerten, så slå til på vores small-talk & dans-billetter. Her kan du nyde Gemyses grønne buffet med mindre retter og små snacks, mens der danses og snakkes. Disse 120 billetter per koncert er uden siddepladser.

havekoncerter_1220x910

Gemyses grønne middagskoncerter

OBS: Arrangementerne foregår inde i restauranten. Entré til Tivoli er inkluderet i koncertbilletten. 

 Lørdag den 1. december kl. 17.30 - SKO / TORP

Chef’s table 1020 kr. - Første parket 920 kr. - Small talk og dans 820 kr.
Glæd dig til, at den danske poprock-duo, Sko/Torp, inviterer indenfor til intimkoncert, hvor du kan genopleve kæmpehits, som bl.a. ”On a long lonely night”, ”Glorious Days” og ”Familiar Roads”.

Køb billet

 

Lørdag den 8. december kl. 17.30 - THØGER
Chef’s table 920 kr. - Første parket 820 kr. - Small talk og dans 720 kr.
Thøger Dixgaard er kendt fra bandet Flødeklinikken og har de seneste år markeret sig som soloartist. Glæd dig til akustiske versioner af numre, som bl.a. ”Blød Indeni” og ”Former”.

Køb billet

 

 

Yoga & Morgenmad på Gemyse med Jeppe Aagard

Forbered dig mentalt til december med denne yoga-session på Gemyse. Restauranten ligger midt i smukke vinter-tivoli og danner de helt rigtige rammer for Jeppe Aagaards yoga, der på én gang er dynamisk og meditativ. Gastronomisk chef på Gemyse, Mette Dahlgaard, forbereder en lækker, grøn morgenmad, der nydes efter yoga. Her vil der samtidig være mulighed for at stille spørgsmål til Jeppe og Mette om det grønne køkken, yoga og meditation.

Køb billet

Gemyse_yoga900x610

Det praktiske

Dato: 25. november fra kl. 9.00 til 11.30
Hvor: Indgang via Nimb Hotel, Bernstorffsgade 5, 1577 Kbh V.
Pris: 275 kr + billetgebyr

Køb billet