Højt belagt med kærlighed


Stolte traditioner
Fru Nimb byder på skønne madoplevelser i en hyggelig atmosfære med kærlighed til de gode råvarer og til det gode værtskab.
Her er der fokus på det lokale, på de bedste råvarer og på økologi. Du kan nyde højt belagt smørrebrød til frokost og skønne middagsretter til aften lavet efter stolte traditioner. Nyd jeres oplevelse på vore skønne terrasse, når det danske vejr byder på muligheden eller i vores charmerende restaurant.
Vi glæder os til at se jer!
Da restauranten ligger inde i Tivolis smukke have, skal der købes entré for at spise på Fru Nimb.
Bag om Fru Nimb
Fru Nimb er opkaldt efter Louise Nimb, der var en af 1800-tallets store, københavnske restauratører. I Tivoli drev hun og manden, Vilhelm, Divan 2. Hun var en fremragende kok og udgav en meget populær kogebog, Fru Nimbs Kogebog. Mest af alt var hun en fremragende værtinde, der forstod at få alle til at føle sig godt tilpas, hvad enten gæsterne var byens spidser eller jævne folk. Alt hvad Louise Nimb vidste om at drive restaurant, gav hun videre til døtrene Henriette og Serina, der fik ansvar for Restaurant Nimb i 1909, da huset her åbnede.
Restauranten ”Fru Nimb” åbnede i foråret 2015.
Velkommen & Velbekomme
Åbningstider
Frokost
Mandag til søndag
12:00 - 16:30
Middag
Søndag til torsdag
Fredag & lørdag
17:00 - 23:00
Telefon
+45 88 70 00 00Andre restauranter
