Nimb Brasseries store fiske- og skaldyrsfad

Gå ombord i Nimb Brasseries store fiske- og skaldyrsfad, og glæd dig til alt det bedste, havet har at byde på.
Indholdet varierer med sæsonen, men serveringen kunne for eksempel se sådan ud:

  • Små blinis med pisket cremefraiche, ørredrogn og kaviar
  • ½ hummer med grillet citron
  • Hummerbisque med grillet kammusling og smørdampet porre
  • Hvidvinsdampede muslinger i sæson
  • 150 g pil-selv-rejer
  • 3 østers med skalotteløgsvinaigrette
  • 250 g danske jomfruhummere
  • Store, kogte krabbekløer
  • Tatar af vores hjemmerøgede, islandske laks
  • Ceviche af sæsonens hvide fisk med yuzu
  • Finurlige indslag fra køkkenet efter sæson
  • Friskbagt brød fra Nimbs eget bageri

1.250 kr. per person

Book bord

Nimb_Brasserie_Skaldyrsfad_818x610

Det praktiske

Vær opmærksom på, at der er en minimumsbestilling på 2 personer. Fadet kan reserveres fra kl. 17 og skal bestilles senest kl. 16 dagen før – dog skal bestilling til søndag ske senest fredag kl. 12.

Book bord