Møder & events

På Gemyse er mulighederne mange – her kan afholdes grønne møder og inviteres til ”private dining”, havefest- eller bryllup lige midt i Tivolis smukke have i hjertet af København. Vi skræddersyr hvert event, så det passer til dine drømme og ønsker. Det er på den måde, magien opstår.

Nimb hotel tilbyder en unik mulighed for at kombinere dit møde eller event med et udsøgt ophold. Gear ned efter dagens bedrifter foran pejsen, eller bliv inspireret til nye ideer, mens du nyder udsigten af Tivoli fra værelsets balkon. 
Til større selskaber hjælper vi gerne med overnatning på de nærliggende hoteller, hvis vi ikke selv har værelser nok.

”Private dining” i Gemyses drivhus  

”Private dining” på Gemyse er intimitet i skønne, grønne omgivelser. Grib den unikke mulighed for at holde private dining i Gemyses drivhus med kig til himlen og omgivet af sansefulde krydderurter. I de kolde måneder sørger en lille brændeovn for ekstra hygge og behagelig temperatur. Dette er en unik oplevelse i hjertet af København.       

Havefest på Gemyse 

Hold jeres havefest på Gemyse i den anderledes ”Urban Garden” – en grøn oase lige midt i Tivoli og København. Velkomsten holdes i drivhuset smukke rum med kig til himlen, hvorefter middagen fortsætter i restauranten eller de tilstødende saloner med udsigt til Tivoli Søen.   
Efter middagen omdanner vi Gemyses åbne køkken til cocktailbar, mens der spilles op til dans og en festlig aften. Når festen lakker mod ende, sluttes der af med lækker natmad ”Gemyse style”.  

Bryllup i det grønne på Gemyse 

Gemyse er en unik mulighed for at holde havebryllup i hjertet af København. Festlighederne starter med en smuk reception under åben himmel, hvor I byder jeres gæster på bryllupskage og champagne i drivhuset, inden I fortsætter festen i restauranten, som I naturligvis har eksklusivt for jer selv. 
Før klokken slår tolv, kan I danse brudevals i drivhuset under det eventyrlige Tivolifyrværkeri, mens restauranten gøres klar til musik, dans og fest natten lang.

Kontakt os

gemyse_modeogevents_810x610

Grønne møder på Gemyse

Gemyse har et væld af muligheder når det kommer til grønne møder og forretningsmiddage med et grønt fokus. Vi har en stærk tilknytning til sæsonerne, som afspejles i vores grønne ”urban garden”, der danner omgivelserne for Gemyse.

Læs mere og se vores mødepakker her

  • gemyse_venues_770x514
  • Gemyse_gallery1_770x514
  • gemyse_venues_770x514-2
  • Gemyse_gallery3_770x514
  • gemyse_venues_770x514-3
  • Gemyse_gallery4_770x514
  • gemyse_venues_770x514-4
  • Gemyse_gallery5_770x514