DA EN

Summer in the City

Nimb Roof er Nimb Hotels eksklusive tagterrasse med solstole, pool og cocktailbar. Tagterrassen er forbeholdt hotellets gæster og Nimb Club-medlemmer, men tirsdag, torsdag og lørdag aftener henover sommeren vil der være særlige "Summer in the City-events”, hvor alle har mulighed for at opleve byens bedste udsigt.

 

01.05 Summer in the City på Nimb Roof – Åbningskoncert

Vi glæder os til at kickstarte rækken af ”Summer in the City-arrangementer” på Nimb Roof med denne eksklusive soul- og jazzkoncert under åben himmel med den altid fænomenale Frederikke Vedel. Glæd dig til en aften i selskab med dygtige musikere og de største soul- og jazzhits. Denne aften lancerer vi også Nimb Roofs særlige cocktailkort med alle dine sommerfavoritter.  Inkluderet i koncertbilletten er et glas perlende Perrier-Jouët-champagne og salte snacks.

Pris: 295 kr.

Reserver plads

 

07.05 Tuesday Cook Out på Nimb Roof

Tirsdag aften inviterer vi til episke grillaftner under åben himmel og med København for dine fødder. Mellem kl. 19.00 og kl. 22.00 serverer vi skaldyr, fisk og kød tilberedt på grillen af vores fantastiske kokke, som også har udtænkt kreative og spændende salater. Rosé-baren serverer ad libitum og frisk frugt samt desserter gør tirsdagen til en fest. Musikken leveres af Søren Heller på akustisk guitar – repertoiret er alsidigt med både soul-, pop- og jazz-evergreens.

Pris: 975 kr.

Reserver plads

 

09.05 Nimb Nights Open Air x Sticks’n’Sushi

Du kender Nimb Nights fra Nimb Bar, men fra torsdag den 9. maj rykker koncerterne til Nimb Roof. Lad dig rive med af stemningen ved disse eksklusive soul-, pop- og jazzkoncerter under åben himmel, når altid fænomenale Frederikke Vedel med dygtige musikere leverer det ene hit efter det andet.
Aftenens menu står vores gode naboer Sticks’n’Sushi for – hertil en velsmagende sake-cocktail fra Nimb Roofs cocktailbar.   
Maden serveres fra kl. 19.00 til 22.00 og koncerten starter kl. 20.00.

Pris: 595 kr.

Reserver plads

sitc_aperol_1220x910

Praktisk information

OBS: Ved ustadigt dansk sommervejr rykker arrangementet i Nimb Bar.