Selskabsmenuer til dit arrangement

Inviter dine gæster på overdådige buffetter, kanapeer og spændende menuer, som altid anvender sæsonens bedste råvarer. 

Selskabsmenu fra april til juni 2025

Forretter

  • Hvide asparges med rejer, hollandaise og dild
  • Tatar af saltet oksekød med urteemulsion, syltede løg og chips
  • Grillet forårsgrønt med cremet ostesauce, Gammel Knas og karse (vegetarisk)

Hovedretter

  • Havtaske med nye løg, grønne asparges og sauce nage
  • Rosastegt oksefilet med sæsonens grønt, kraftig sauce og vild brøndkarse
  • Grønne asparges med morkler og sauce aromatique (vegetarisk)
  • Til alle hovedretter serveres knuste kartofler med urter

Desserter

  • Rabarber med hvid chokolade og marengs
  • Mazarinkage med blåbær, friskostcreme og sorbet
  • Mørk chokolade-guldbarre med saltede peanuts og karamel

Selskabsmenu fra juli til september 2025

Forretter

  • Letbagt havbars med tomater, basilikum og bouillon
  • Stegt kalvebrissel med kål, salat og sauce med røg
  • Vol-au-vent med sommergrønt, morkler, sauce aromatique og ærteskud (vegetarisk)

Hovedretter

  • Smørstegt toast med svampe à la creme og vild brøndkarse (vegetarisk)
  • Stegt helleflynder med porre, løg og sauce nage
  • Farseret vagtel med stegte majs, kantareller, estragon og sauce lavet på stegt kyllingeskind
  • Rosastegt oksefilet med sensommergrønt, puré på hvidløg og sauce bordelaise
  • Til alle hovedretter serveres knuste kartofler med urter

Desserter

  • Solbær, mørk chokolade og vaniljeiscreme
  • Peach Melba à la Nimb
  • Chokoladetærte med sommerbær og sorbet

Selskabsmenu fra oktober til december 2025

Forretter

  • Rimmet kammusling med kål, dild, glaskål og muslingesauce
  • Letbagt laks med relish på syltede løg, karse, agurk og rygeostcreme
  • Jordskokkesuppe med bagte kastanjer, chips og syltede løg (vegetarisk)

Hovedretter

  • Stegt andebryst med kål, jordskokker og æbler, hertil sauce med varme krydderier
  • Græskar-raviolo med brunet smør og salvie (vegetarisk)
  • Bagt torsk med hokkaidogræskar, fennikel og sauce Noilly Prat
  • Rosastegt oksefilet med saltbagt selleri, stegte kejserhatte og rødvinssauce
  • Til alle hovedretter serveres knuste kartofler med urter

Desserter

  • Mørk chokolade-guldbarre med saltede peanuts og karamel
  • Mørdejstærte med pocheret pære, pæresorbet og vaniljecreme
  • Oktober: Solbær, mørk chokolade og vaniljeiscreme
  • November og december: Risalamande med kirsebærsauce

Brunch fra januar til december 2025

Det søde

  • Udvalg af brød, wienerbrød og croissanter fra Nimbs økologiske bageri
  • Marmelader, hasselnøddecreme og Tivolis honning
  • Små konditorkager fra Nimbs eget bageri

Det kolde

  • Sødmælksyoghurt med friske bær og mysli
  • Røget fynsk laks med rygeost og radiser
  • Hjemmelavet rejesalat med dild
  • Udvalg af charcuteri og oste
  • Marineret frugt

Det varme

  • Nimbs kyllingenugget med estragonmayonnaise
  • Stegte chistorra pølser med hjemmelavet ketchup
  • Røræg og sprød bacon fra frilandsgris

Buffet & kanapéer fra januar til december 2025

Stående buffet

  • Argentinske rejer på spyd med hvidløg
  • Serranoskinke og lagret Comté
  • Saltet og bagt torsk med sæsonens grønt
  • Udvalg af syltede grøntsager
  • Kroket af confiteret andelår
  • Spyd med svinekæber, flæskesvær og estragon
  • Sprød toast med gravad andebryst, peberrod og karse
  • Macarons og flødeboller

Kanapéer

  • Sprød krustade med håndpillede rejer og citron
  • Boghvedeblinis med koldrøget laks, urteemulsion og kørvel
  • Østers med fløde og wasabi
  • Tatar af saltet oksekød med bagte tomater og peber
  • Gravad andebryst med peberrod og karse
  • Terrine af sprød kartoffel med fermenteret hvidløgscreme (Vegetarisk)
  • Bikini-toast med serrano, lagret ost og trøffelcreme
  • Gougères med Manchego-ost og tørret oliven (Vegetarisk)
  • Krustade med andelevermousse og figner
  • Kroket med cremet kartoffel og torsk, hertil safranmayonnaise
  • Agurk med avocado og urter (Vegetarisk)
  • Macarons

Grillbuffet fra maj til oktober 2025

  • Focaccia med rosmarin og oliven serveret med ricotta og olivenolie
  • Grillede vildfangede rejer
  • Letbagt laks med løgrelish, karse og rygeost
  • Salat af blæksprutte med provencalske smage
  • Udvalg af syltede grøntsager
  • Modnet ribeye
  • Confiteret og udbenet kyllingelår fra Hopballe Mølle
  • Grillet majs med harissa
  • Salat af kogte nye kartofler med bønner, dijonsennep og syltede løg
  • Maître d’Hôtel-smør
  • Sauce vierge
  • Pebersauce
  • Koldskål med bær og kammerjunker

Mulighed for at tilføje grillede pølser og sliders efter aftale.

Serveres i Balanchine Lounge og på Nimb Roof.

Forkæl dine gæster i smukke rammer

Inviter dine gæster på en overdådig brunchbuffet med sæsonens hjemmelavede lækkerier. Byd på champagne og kanapéer under de imponerende krystallysekroner i den smukke, gamle balsal. Eller hold en storslået fest med 3-retters menu, drinks og godt selskab til den lyse morgen. Mulighederne for et uforglemmeligt arrangement er mange i Nimbs indbydende lokaler.

Vi har sammensat buffetter, kanapeer og spændende menuer, som altid anvender sæsonens bedste råvarer. 

Har du spørgsmål eller særlige ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os.