Selskabsmenuer til dit arrangement
Inviter dine gæster på overdådige buffetter, kanapeer og spændende menuer, som altid anvender sæsonens bedste råvarer.
Brunch: januar - december
Brunch fra januar til december 2025
Det søde
- Udvalg af brød, wienerbrød og croissanter fra Nimbs økologiske bageri
- Marmelader, hasselnøddecreme og Tivolis honning
- Små konditorkager fra Nimbs eget bageri
Det kolde
- Sødmælksyoghurt med friske bær og mysli
- Røget fynsk laks med rygeost og radiser
- Hjemmelavet rejesalat med dild
- Udvalg af charcuteri og oste
- Marineret frugt
Det varme
- Nimbs kyllingenugget med estragonmayonnaise
- Stegte chistorra pølser med hjemmelavet ketchup
- Røræg og sprød bacon fra frilandsgris
Buffet & kanapéer: januar - december
Buffet & kanapéer fra januar til december 2025
Stående buffet
- Argentinske rejer på spyd med hvidløg
- Serranoskinke og lagret Comté
- Saltet og bagt torsk med sæsonens grønt
- Udvalg af syltede grøntsager
- Kroket af confiteret andelår
- Spyd med svinekæber, flæskesvær og estragon
- Sprød toast med gravad andebryst, peberrod og karse
- Macarons og flødeboller
Kanapéer
- Sprød krustade med håndpillede rejer og citron
- Boghvedeblinis med koldrøget laks, urteemulsion og kørvel
- Østers med fløde og wasabi
- Tatar af saltet oksekød med bagte tomater og peber
- Gravad andebryst med peberrod og karse
- Terrine af sprød kartoffel med fermenteret hvidløgscreme (Vegetarisk)
- Bikini-toast med serrano, lagret ost og trøffelcreme
- Gougères med Manchego-ost og tørret oliven (Vegetarisk)
- Krustade med andelevermousse og figner
- Kroket med cremet kartoffel og torsk, hertil safranmayonnaise
- Agurk med avocado og urter (Vegetarisk)
- Macarons
Grillbuffet: maj - oktober
Grillbuffet fra maj til oktober 2025
- Focaccia med rosmarin og oliven serveret med ricotta og olivenolie
- Grillede vildfangede rejer
- Letbagt laks med løgrelish, karse og rygeost
- Salat af blæksprutte med provencalske smage
- Udvalg af syltede grøntsager
- Modnet ribeye
- Confiteret og udbenet kyllingelår fra Hopballe Mølle
- Grillet majs med harissa
- Salat af kogte nye kartofler med bønner, dijonsennep og syltede løg
- Maître d’Hôtel-smør
- Sauce vierge
- Pebersauce
- Koldskål med bær og kammerjunker
Mulighed for at tilføje grillede pølser og sliders efter aftale.
Serveres i Balanchine Lounge og på Nimb Roof.



Forkæl dine gæster i smukke rammer
Inviter dine gæster på en overdådig brunchbuffet med sæsonens hjemmelavede lækkerier. Byd på champagne og kanapéer under de imponerende krystallysekroner i den smukke, gamle balsal. Eller hold en storslået fest med 3-retters menu, drinks og godt selskab til den lyse morgen. Mulighederne for et uforglemmeligt arrangement er mange i Nimbs indbydende lokaler.
Vi har sammensat buffetter, kanapeer og spændende menuer, som altid anvender sæsonens bedste råvarer.
Har du spørgsmål eller særlige ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os.