DA EN

Book værelse

Æggende påske på Hotel Nimb

Tag på et æggende påskeophold på Hotel Nimb i perioden 28. marts til 2. april (minimum 2 nætter). Inkluderet i opholdet er:

  • Morgenmad 3-retters middag i Nimb Brasserie
  • Afternoon tea med påskelækkerier
  • Påskeæggejagt for børn
  • Hjemmelavet chokolade-påskeæg på værelset
  • Entré til Tivoli

Fra 2.350 kr. per person per nat i et dobbelt deluxe-værelse

Book dit ophold her

paaskeaeg_1220x910

Der er engang på Nimb Hotel

Eventyr er altid i nutid i Nimbs 38 unikt indrettede værelser og suiter. Et eksklusivt boutique-hotel som intet andet i verden & dog hjemligt; intimt & storslået på samme tid; hvor du vil drømme om at blive til dine dages ende.

Book værelse

hotel-intro

Godt at vide

På nær et værelse, har alle vores værelser og suiter den mest fantastiske og unikke udsigt over Carstensens gamle have.
Tivoli lukker 3 gange om året, for så igen at åbne op for en ny betagende sæson. I disse perioder arbejdes der i Haven, naturligvis med stor hensyntagen til hotellets gæster.

Klik her for mere information om Tivolis sæsoner.

Gratis koncerter
Oplev skøn musik i det fri, når Tivoli inviterer til Fredagsrock på Plænen. Hver fredag fra 22 til 24 hele sommeren (april til september).


hotel-intro-jul-1220x920

Værelser & Suiter

Nimb Hotel har 38 unikke og individuelt indrettede værelser fra 23 - 240 m2. De er alle designet med sans for detaljen for at give dig en home-away-from-home-oplevelse. På værelserne er der antikviteter, linned fra Geismar's og B&O BeoVision-tv. Alle værelser har store badeværelser med både badekar og regnfaldsbrusere samt lækre velværeprodukter.
Billederne på væggene er alle håndplukkede til de enkelte værelser. Værelserne, undtagen ét, har udsigt til Tivolis charmerende have.

Se værelser og suiter

executive-suite-1075x717

Samarbejdet med Holckenhavn Slot

Danmark - og i særdeleshed København - har for længst placeret sig på det gastronomiske verdenskort. Nu er turen kommet til det eksklusive hotelophold. Nimb Hotel har indgået et samarbejde med det fynske renæssanceslot, Holckenhavn Slot, hvor vi i fællesskab tilbyder oplevelser, der er ud over det sædvanlige.

Læs mere

holckenhavn

Nimb Butler Service

På Nimb kommer gæsten altid i første række. Vi bestræber os for at overgå gæstens forventning, og vores dedikerede personale yder en personlig service fra det øjeblik reservationen foretages, indtil vi ønsker gæsten på gensyn.

Gæster der bor i vores Suite Louise, samt gæsterne ved særlige lejligheder og arrangementer, kan desuden benytte sig af den ultimative forkælelse – Nimb Butler Service. En service, hvor vores erfarne Guest Relations Manager vil stå til rådighed under opholdet og sørge for alle opholdets praktiske udfordringer – og skabe ekstra magi samt sætte en ekstra detalje på de luksuriøse oplevelser.

butler2
icon-hotel-bell

Concierge

Læs mere

Concierge services

Vores concierges står altid klar til gøre gæstens ophold på Nimb Hotel til en oplevelse ud over det sædvanelige. 

Vi kender hver en perle i byen, og vi guider dig gerne til både store seværdigheder og skjulte oplevelser, som ikke står i guidebøgerne. Lad os hjælpe dig og tage os af alt det praktiske, så du kan slappe af og nyde dit ophold på Nimb Hotel.  

concierge

Personal shopper

Uanset om det drejer sig om mode, kunst eller design, er København kendt for store traditioner. Nyd den unikke kombination af de førende luksusmærker blandet med nyskabende og kommende designere. København tilbyder en unik og ubesværet stil. Vores personlige shopper er selvfølgelig klar til at hjælpe dig.

shopper-flad

Hunde er selvfølgelig velkomne

Vi byder små hunde (max 20 kg) velkommen på Nimb. Vi har sammensat en særlig hundepakke, der skal gøre opholdet så behageligt som muligt for vores firbenede venner – allerede ved check in, er der fx mulighed for, at vi lufter hunden, mens du finder på plads på værelset. Informer os gerne, når du booker, at du rejser med en hund, så vi kan have alting parat ved check-in.

hund

Politik

Læs venligst om vores politik vedrørende rygning, betaling og afbestilling her.

Læs mere

#NimbCopenhagen