DA EN

Book værelse

Der er engang på Nimb Hotel

Eventyr er altid i nutid i Nimbs 38 unikt indrettede værelser og suiter. Et eksklusivt boutique-hotel som intet andet i verden & dog hjemligt; intimt & storslået på samme tid; hvor du vil drømme om at blive til dine dages ende.

Book værelse

hotel-intro

Godt at vide

På nær et værelse, har alle vores værelser og suiter den mest fantastiske og unikke udsigt over Carstensens gamle have.
Tivoli lukker 3 gange om året, for så igen at åbne op for en ny betagende sæson. I disse perioder arbejdes der i Haven, naturligvis med stor hensyntagen til hotellets gæster.

Klik her for mere information om Tivolis sæsoner.

Gratis koncerter
Oplev skøn musik i det fri, når Tivoli inviterer til Fredagsrock på Plænen. Hver fredag fra 22 til 24 hele sommeren (april til september).


hotel_intro_sommeraften_1220x920
nytaarsstart_1280x715

Nytårsstart for virksomheder

Gå 2019 i møde med ny motivation.

Glem alt om hvordan julefrokoster plejer at være, og inviter medarbejderne til en fantastisk fest i januar eller februar for at skyde året i gang med stil. Lad os planlægge et ophold for jer, der med garanti vil være en af jeres bedste investeringer i personalepleje nogensinde.

Check ind i en af vores suiter, tænd op i pejsen og lad roen sænke sig. Her er alt, hvad I skal bruge for at komme ned i gear. Besøg vores nyåbnede Nimb Wellness med hamam, relaxation area og fitness studio og prøv en anderledes teambuilding-oplevelse. Måske en session med en af vores personlige trænere, en yogatime eller en guidet meditation?

Derefter står programmet på en udsøgt middag i en af vores restauranter – fransk cuisine i Nimb Brasserie, økologisk sæsonkøkken på Gemyse, klassisk dansk på Fru Nimb eller asiatisk fusionskøkken på Nimb Bar’n’Grill. Skal aftenen fortsætte med live-musik og dans arrangeres det i et af vores smukke festlokaler.

Inkluderet i prisen
En overnatning i en af vores suiter
3-retters middag (uden vine)
Stor morgenmadsbuffet (indtil kl. 11)
Sen udtjekning (kl. 14)

Pris: 3.695 kr. per person eller 4.890 kr. for to personer i et dobbeltværelse.

Gælder fra 1. januar til 28. februar 2019 ved grupper på minimum 5 personer.

Reserver via reservations@nimb.dk eller tlf. 88 70 00 00

Reserver

Vi har skabt et frirum til dig på Nimb…

Nimb Wellness

I Nimb Wellness' 300 m2 finder du afslapningslounge og marokkansk hamam med lækre omklædningsfaciliteter og håndklædeservice. Her er også mulighed for skønheds- og velværebehandlinger hos en af vores dygtige behandlere. 

Se behandlingerne her

TRÆNING
Fitnessområdet er udstyret med de bedste og nyeste Technogym-maskiner og TRX-udstyr samt et rum specielt indrettet og opvarmet til at udføre kardio-træning i 34 graders varme. ’Hot workouts’ øger kalorieforbrændingen og giver en vanedannende detox-følelse.

ÅBNINGSTIDER
Nimb Wellness er åben fra kl. 6.00 til kl. 22.00 og er forbeholdt Nimb Club-medlemmer og gæster på Nimb Hotel. 

Nimbhammam_1220x813
Stort, eksklusivt terrasseområde på taget skabt til nydelse og afslapning.

Nimb Roof

Her finder du den smukkeste, opvarmede pool i grønne, italienske mosaiksten. Poolen har modstrøm, så du kan svømme langt, selvom den er kort.  Her er også en udendørsbruser og masser af muligheder for afslapning i bar- og loungeområdet. 

Nimb Roof er åben fra kl. 7 til 23 og er forbeholdt hotellets gæster og Nimb Club-medlemmer.

Nimb Roof er vinterlukket i perioden 4. november 2018 til 3. april 2019. 

Nimbroof_1220x813

Værelser & Suiter

Nimb Hotel har 38 unikke og individuelt indrettede værelser fra 23 - 240 m2. De er alle designet med sans for detaljen for at give dig en home-away-from-home-oplevelse. På værelserne er der antikviteter, linned fra Geismar's og B&O BeoVision-tv. Alle værelser har store badeværelser med både badekar og regnfaldsbrusere samt lækre velværeprodukter.
Billederne på væggene er alle håndplukkede til de enkelte værelser. Værelserne, undtagen ét, har udsigt til Tivolis charmerende have.

Se værelser og suiter

executive-suite-1075x717

Samarbejdet med Holckenhavn Slot

Danmark - og i særdeleshed København - har for længst placeret sig på det gastronomiske verdenskort. Nu er turen kommet til det eksklusive hotelophold. Nimb Hotel har indgået et samarbejde med det fynske renæssanceslot, Holckenhavn Slot, hvor vi i fællesskab tilbyder oplevelser, der er ud over det sædvanlige.

Læs mere

holckenhavn

Nimb Butler Service

På Nimb kommer gæsten altid i første række. Vi bestræber os for at overgå gæstens forventning, og vores dedikerede personale yder en personlig service fra det øjeblik reservationen foretages, indtil vi ønsker gæsten på gensyn.

Gæster der bor i vores Suite Louise, samt gæsterne ved særlige lejligheder og arrangementer, kan desuden benytte sig af den ultimative forkælelse – Nimb Butler Service. En service, hvor vores erfarne Guest Relations Manager vil stå til rådighed under opholdet og sørge for alle opholdets praktiske udfordringer – og skabe ekstra magi samt sætte en ekstra detalje på de luksuriøse oplevelser.

butler2
icon-hotel-bell

Concierge

Læs mere

Concierge services

Vores concierges står altid klar til gøre gæstens ophold på Nimb Hotel til en oplevelse ud over det sædvanelige. 

Vi kender hver en perle i byen, og vi guider dig gerne til både store seværdigheder og skjulte oplevelser, som ikke står i guidebøgerne. Lad os hjælpe dig og tage os af alt det praktiske, så du kan slappe af og nyde dit ophold på Nimb Hotel.  

concierge