DA EN

Book værelse

Der er engang på Nimb Hotel

Eventyr er altid i nutid i Nimbs 38 unikt indrettede værelser og suiter. Et eksklusivt boutique-hotel som intet andet i verden & dog hjemligt; intimt & storslået på samme tid; hvor du vil drømme om at blive til dine dages ende.

Book værelse

hotel-intro

Godt at vide

På nær et værelse, har alle vores værelser og suiter den mest fantastiske og unikke udsigt over Carstensens gamle have.
Tivoli lukker 3 gange om året, for så igen at åbne op for en ny betagende sæson. I disse perioder arbejdes der i Haven, naturligvis med stor hensyntagen til hotellets gæster.

Klik her for mere information om Tivolis sæsoner.

Gratis koncerter
Oplev skøn musik i det fri, når Tivoli inviterer til Fredagsrock på Plænen. Hver fredag fra 22 til 24 hele sommeren (april til september).


hotel_intro_sommeraften_1220x920
Vi har skabt et frirum til dig på Nimb…

Nimb Wellness

I Nimb Wellness' 300 m2 finder du afslapningslounge og marokkansk hamam med lækre omklædningsfaciliteter og håndklædeservice. Her er også mulighed for skønheds- og velværebehandlinger hos en af vores dygtige behandlere. 

Se behandlingerne her

TRÆNING
Fitnessområdet er udstyret med de bedste og nyeste Technogym-maskiner og TRX-udstyr samt et rum specielt indrettet og opvarmet til at udføre kardio-træning i 34 graders varme. ’Hot workouts’ øger kalorieforbrændingen og giver en vanedannende detox-følelse.

ÅBNINGSTIDER
Nimb Wellness er åben fra kl. 6.00 til kl. 22.00 og er forbeholdt Nimb Club-medlemmer og gæster på Nimb Hotel. 

Nimbhammam_1220x813
Stort, eksklusivt terrasseområde på taget skabt til nydelse og afslapning.

Nimb Roof

Her finder du den smukkeste, opvarmede pool i grønne, italienske mosaiksten. Poolen har modstrøm, så du kan svømme langt, selvom den er kort.  Her er også en udendørsbruser og masser af muligheder for afslapning i bar- og loungeområdet. 

Nimb Roof er åben fra kl. 7 til 23 og er forbeholdt hotellets gæster og Nimb Club-medlemmer, men tirsdag, torsdag og lørdag aftener henover sommeren vil der være særlige "Summer in the City-events”, hvor alle har mulighed for at opleve byens bedste udsigt. Læs mere om arrangementerne her

Nimbroof_1220x813

Værelser & Suiter

Nimb Hotel har 38 unikke og individuelt indrettede værelser fra 23 - 240 m2. De er alle designet med sans for detaljen for at give dig en home-away-from-home-oplevelse. På værelserne er der antikviteter, linned fra Geismar's og B&O BeoVision-tv. Alle værelser har store badeværelser med både badekar og regnfaldsbrusere samt lækre velværeprodukter.
Billederne på væggene er alle håndplukkede til de enkelte værelser. Værelserne, undtagen ét, har udsigt til Tivolis charmerende have.

Se værelser og suiter

executive-suite-1075x717

Samarbejdet med Holckenhavn Slot

Danmark - og i særdeleshed København - har for længst placeret sig på det gastronomiske verdenskort. Nu er turen kommet til det eksklusive hotelophold. Nimb Hotel har indgået et samarbejde med det fynske renæssanceslot, Holckenhavn Slot, hvor vi i fællesskab tilbyder oplevelser, der er ud over det sædvanlige.

Læs mere

holckenhavn

Nimb Butler Service

På Nimb kommer gæsten altid i første række. Vi bestræber os for at overgå gæstens forventning, og vores dedikerede personale yder en personlig service fra det øjeblik reservationen foretages, indtil vi ønsker gæsten på gensyn.

Gæster der bor i vores Suite Louise, samt gæsterne ved særlige lejligheder og arrangementer, kan desuden benytte sig af den ultimative forkælelse – Nimb Butler Service. En service, hvor vores erfarne Guest Relations Manager vil stå til rådighed under opholdet og sørge for alle opholdets praktiske udfordringer – og skabe ekstra magi samt sætte en ekstra detalje på de luksuriøse oplevelser.

butler2
icon-hotel-bell

Concierge

Læs mere

Concierge services

Vores concierges står altid klar til gøre gæstens ophold på Nimb Hotel til en oplevelse ud over det sædvanelige. 

Vi kender hver en perle i byen, og vi guider dig gerne til både store seværdigheder og skjulte oplevelser, som ikke står i guidebøgerne. Lad os hjælpe dig og tage os af alt det praktiske, så du kan slappe af og nyde dit ophold på Nimb Hotel.  

concierge