Fredagsrock på Fru Nimbs terrasse

Fru Nimb og Nimb-bygningen i Tivoli med udendørs siddepladser, parasoller og grønne omgivelser.

Fredagsrock på Fru Nimbs terrasse

Det bedste sted at nyde Tivolis Fredagsrockkoncerter er uden sammenligning Fru Nimbs terrasse med fantastisk stemning og udsigt over Plænen. Køkkenchefen har sammensat en lækker menu med velkomst og 3 retter, der nydes inden koncerten går i gang.
Aftenen starter kl. 19:30, og bordet er dit indtil koncerten er slut. Efter middagen er drikkevarer på egen regning. Vi tager forbehold for ændringer ift. tilgængelige råvarer.

Maj-menu

Denne menu kan bestilles fra 25. april til 30. maj

  • Soufflé på jomfruhummer, små confiterede tomater, cremet hummerbisque og urter
  • Stegt oksefilet, honningglaserede gulerødder, små kartofler og syltede sennepskorn
  • Rabarberkompot, vaniljeiscreme fra Kødbyen Is og bagt hindbærmarengs

23/5 Hugorm

Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.
Pris: 1.200 kr. per person

30/5 Marie Key & Mona Moroni

Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.
Pris: 1.200 kr. per person

Juni-menu

Denne menu kan bestilles fra 6. juni til 27. juni

  • Dampede hvide asparges med sauce mousseline, håndpillede rejer og sprøde urter
  • Stegt kalvemørbrad, små karotter, ærter, nye kartofler og friskrevet sommertrøffel
  • Pavlova med friske jordbær, hyldeblomst og Chantilly-crème

6/6 PATINA (19:00) & Magtens Korridorer (22:00)

Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Pris: 1.500 kr. per person

13/6 Mille (19:00) & Jung (22:00)

Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Pris: 1.200 kr. per person

20/6 Annika (19:00) & Veronica Maggio (22:00)

Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Pris: 1.200 kr. per person

27/6 DJ: Lisa Fosmark (19:00) & Black Eyed Peas (22:00) (Fuldt booket)

Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Pris: 1.500 kr. per person

En gruppe mennesker skåler med orange drinks under en festlig sammenkomst.

Juli-menu

Denne menu kan bestilles fra 4. juli til 2. august

  • Pocheret færøsk laks tilberedt med urter, confiterede tomater, syltede perleløg og sauce vierge
  • Stegt vagtel farseret med Karl Johan, kantareller, majs og trøffelsauce
  • Vanilje-panna cotta med marinerede sensommerbær og krystalliseret hvid chokolade 

4/7 Nicklas Sahl (19:00) & Aqua (22:00) (Fuldt booket)

Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.
Pris: 1.500 kr. per person

11/7 Love Shop (19:00) & Train (22:00)

Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Pris: 1.500 kr. per person

18/7 Ida Laurberg (19:00) & Scarlet Pleasure (22:00)

Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Pris: 1.500 kr. per person

25/7 Annika Aakjær (19:00) & APHACA (22:00)

Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Pris: 1.200 kr. per person

August-menu

Denne menu kan bestilles fra 4. juli til 2. august

  • Pocheret færøsk laks tilberedt med urter, confiterede tomater, syltede perleløg og sauce vierge 
  • Stegt vagtel farseret med Karl Johan, kantareller, majs og trøffelsauce
  • Vanilje-panna cotta med marinerede sensommerbær og krystalliseret hvid chokolade 

1/8 Julie Berthelsen & Rasmus Lyberth (19:00) & TV-2 (22:00) (Fuldt booket)

Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Pris: 1.500 kr. per person


Denne menu kan bestilles fra 8. august til 29. august

  • Hummerbisque med quenelle af skaldyrssoufflé, æbler og dild
  • Langtidsbraiseret kalvespidsbryst med urter, syltede rødbeder, peberrod og sauce Madère
  • Æbletrifli med makroner, flødekaramel og vanilje 

8/8 DJ: Jørgen De Mylius (19:00) & Bryan Adams (22:00) (Fuldt booket)

Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Pris: 1.500 kr. per person

15/8 Blæst (19:00) & Emma Sehested Høeg (22:00)

Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Pris: 1.200 kr. per person

22/8 Outlandish (19:00) & Burhan G (22:00)

Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Pris: 1.500 kr. per person

29/8 D-A-D (Fuldt booket)

Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Pris: 1.500 kr. per person

Udendørs spisning under oplyst parasol ved Fru Nimb under Fredagsrock i Tivoli.

September-menu

Denne menu kan bestilles fra 5. september til 26. september

  • Kammuslinger med glaskål, agurk, ørredrogn, dild og Riesling beurre blanc
  • Stegt poussinbryst med sensommer grønt, estragon og sauce suprême
  • Blommekompot, krystalliseret hvid chokolade og vaniljeiscreme fra Kødbyen Is

5/9 The Raveonettes & Turboweekend

Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Pris: 1.200 kr. per person

12/9 James Morrison

Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Pris: 1.500 kr. per person

19/9 Andreas Odbjerg (Fuldt booket)

Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Pris: 1.500 kr. per person

Bemærk venligst

At prisen ikke inkluderer entré til Tivoli.

At der løbende frigives pladser til udsolgte koncerter, hvis en reservation annulleres.

At terrassen kun delvist er overdækket, derfor anbefaler vi påklædning, der kan hamle op med det lunefulde danske sommervejr.

Fru Nimb logo