Femstjernet bryllup på Nimb

Forestil jer det smukke, hvide palads i Tivoli med alle lysene tændt, og en hel stab af tjenere, kokke og bartendere samt konditor, florist og DJ, der står parat til at tage sig af jeres største dag.

Næsten alt er muligt, når Nimb slår dørene op til bryllup. Gør en grand entré under Cathrine Raben Davidsens kunstværker i Nimb Bar, hold reception i Rotunden, middag og brudevals foran pejsen i baren og fest i Nimb Vinotek.

Brylluppet er en af de vigtigste dage i jeres liv, og vores opgave er at skabe en uforglemmelig dag, der bliver præcis som I ønsker – måske endda overgår jeres forventninger.

Kontakt os

Bryllup_150222_1220x910

Unikt Rådhusbryllup

Nimb er et fantastisk og fleksibelt sted at fejre vielsen – kun få skridt fra Københavns Rådhus.
Vi har spændende idéer til bryllupper, der kan være meget andet end middag og vals. Sæt f.eks. vores konditor i stævne for at skabe et bryllup med afternoon tea med uimodståelige kager og champagne i Nimb Bar eller invitér den nærmeste familie til bryllupsbrunch i Nimb Brasserie. Spis grillstegt frokost i Balanchine Loungen eller arrangér vinsmagning og skøn mad i Vinoteket. 

Mulighederne er næsten uendelige, når vi har Københavns Rådhus som nabo og hele Tivoli til rådighed.

 
ballon810x610

Kontakt os

Start planlægningen af dit drømmebryllup nu - kontakt vores bryllupskoordinator på weloveweddings@nimb.dk  eller tlf. 88 70 00 00

Kontakt os

Familiebryllup

Der findes intet bedre sted end Tivoli til at holde et magisk bryllup for hele familien. Invitér til en fest for både store og små med champagnereception og bryllupskage i Balanchine Loungen. Herefter følger en grillbuffet med vinmenu og til sidst skønne desserter eller bryllupskage.
Vælg selv, om I vil sidde inde eller ude, mens I nyder den fantastiske udsigt over Haven. Når børnene ikke kan vente længere, tager en af vores barnepiger dem med rundt i Tivoli, mens de voksne nyder resten af festen. 
Balanchine Loungen er også perfekt til et frokost – eller eftermiddagsbryllup.
Min. 30 & max. 60 gæster
udsigt820x610

Det skønne havebryllup

Drømmer I om blomster, græs og vielse under åben himmel midt i København?

Så lad os planlægge det ultimative udebryllup i verdens mest elskede have. Bliv viet i Prinsesse Pavillonen, få taget billeder foran søen, og gå derfra til udendørsreception i drivhuset på Gemyse. Fortsæt festlighederne med middag i restauranten og dans jeres brudevals i drivhuset, imens Tivoli fyrværkeriet sætter stjerner på himlen. Nimb byder på magi i luften i det grønne Gemyse univers.
Min. 30 & max. 60 gæster


havebryllup820x610

Weekendbryllup i København

Lad brylluppet vare en hel weekend i stedet for blot enenkelt dag. På Nimb hjælper vi gerne med at planlægge en hel weekend fuld af fest. Hold en afslappet grillmiddag for familie og venner i Balanchine Loungen med udsigt over Tivoli, og lad vores concierge stå for sightseeing-programmet næste dag, mens I gør jer klar til bryllup. Derefter mødes alle til ceremoni og reception efterfulgt af en fantastisk middag og fest på Nimb. Næste dag kan I i ro og fred pakke gaver ud med jeres gæster over brunch i Nimb Brasserie. 
Det bliver uden tvivl en weekend, som ingen glemmer.

hotelpar820x610