Forkæl dine gæster i smukke rammer

Inviter dine gæster på en overdådig brunchbuffet med sæsonens hjemmelavede lækkerier. Byd på champagne og kanapéer under de imponerende krystallysekroner i den smukke, gamle balsal. Eller hold en storslået fest med 3-retters menu, drinks og godt selskab til den lyse morgen. Mulighederne for et uforglemmeligt arrangement er mange i Nimbs indbydende lokaler.

Vi har sammensat buffetter, kanapeer og spændende menuer, som altid anvender sæsonens bedste råvarer. 

Har du spørgsmål eller særlige ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

spoil_your_guests_1220x910

Brunch: januar - december 2020

  • Udvalg af brød, wienerbrød og croissanter fra Nimbs økologiske bageri 
  • Marmelader, hasselnøddecreme og Tivolis honning 
  • Sødmælksyoghurt med friske bær og müesli 
  • Løgtærte med Grube ekstra og tomat 
  • Røget, fynsk laks med rygeost og radiser 
  • Nimbs kyllingenugget med estragonmayonnaise 
  • Hjemmelavet rejesalat med dild 
  • Udvalg af charcuteri 
  • Stegte, økologiske pølser og hjemmelavet ketchup 
  • Røræg og sprød bacon fra frilandsgris 
  • Marineret frugt 
  • Friske bær og vafler 
  • Danske, økologiske oste og syltede nødder 
  • Små kager fra Nimbs egen konditor 
brunch820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Januar - marts 2020

Selskabsmenu

Nimb klassikere

  • Laks med radiser, malt og urtecreme  
  • Stegt oksemørbrad med sæsonens grønt og madeirasauce - serveres med knuste kartofler med krydderurter og havsalt
  • Mørk chokolade med yoghurt og sæsonens bær

Forretter

  • Jordskokkesuppe med kørvel og sprøde jordskokker
  • Rimmet kammusling med citroncreme, fennikel og sorte oliven

Hovedretter

  • Rosastegt lammekrone med selleri, tyttebær og rosmarinsauce
  • Farseret unghanebryst, skorzonerrod og blanquettesauce
  • Bagt torsk, æble, kål og hasselnødder

Alle hovedretter serveres med knuste kartofler med krydderurter og havsalt

Desserter

  • Ananas med rom og karamel
  • Florentiner med vanilje og blodappelsin
nimb_bar_selskabsmenu

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

April - juni 2020

Selskabsmenu

Nimb klassikere året rundt 

  • Laks med radiser, malt og urtecreme  
  • Stegt oksemørbrad med sæsonens grønt og madeirasauce - serveres med knuste kartofler med krydderurter og havsalt
  • Mørk chokolade med yoghurt og sæsonens bær

Forretter

  • Hvide asparges, håndpillede rejer og hollandaisesauce 
  • Vol-au-vent med kalvebrisler, morkler og veloutésauce

Hovedretter

  • Stegt slethvar med spinat, grønne asparges og beurre blanc
  • Svinemørbrad med forårsfrikassé og aromatsauce

Alle hovedretter serveres med knuste kartofler med krydderurter og havsalt

Desserter

  • Rabarbersuppe, vaniljeparfait og citronverbena
  • Jordbær, marcipan og fløde
hcandersen820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Juli - september 2020

Selskabsmenu

Nimb klassikere året rundt 

  • Laks med radiser, malt og urtecreme  
  • Stegt oksemørbrad med sæsonens grønt og madeirasauce - serveres med knuste kartofler med krydderurter og havsalt
  • Mørk chokolade med yoghurt og sæsonens bær

Forretter

  • Rødtunge med grønne ærter og citron
  • Vol au vent  med jomfruhummer og sommergrønt

Hovedretter

  • Kalvefilet med karotter, kål og peberrod
  • Perlehøne, kantareller, majs og estragon

Alle hovedretter serveres med knuste kartofler med krydderurter og havsalt

Desserter

  • Toffee, hindbær og pistacie
  • Chokolademousse med hasselnød og brombær
dame

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Oktober - december 2020

Selskabsmenu

Nimb klassikere året rundt 

  • Laks med radiser, malt og urtecreme  
  • Stegt oksemørbrad med sæsonens grønt og madeirasauce - serveres med knuste kartofler med krydderurter og havsalt
  • Mørk chokolade med yoghurt og sæsonens bær

Forretter

  • Hummerterrine med kinaradise, fermenteret hvidløgsmayonnaise og spæde urter
  • Kalveterrine med vindruer, brioche og valnød

Hovedretter

  • Stegt andebryst, krydret sauce og grydestegt persillerod
  • Vesterhavstorsk, saltbagt selleri, stegt kål og muslingesauce

Alle hovedretter serveres med knuste kartofler med krydderurter og havsalt

Desserter

  • Pæretærte med hasselnød og brunet smør is
  • Æble, saltkaramel og crumble
okt-dec

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Buffet, kanapéer & natmad: januar - december 2020

Stående buffet

  • Grillede rejer med sesam og chili 
  • Unghane, syltede svampe og trøffelcreme 
  • Gazpacho verde 
  • Stegt toast med serrano og estragon 
  • Oksetatar med tomat og sort peber 
  • Saltet og friteret vesterhavstorsk med tatarsauce 
  • Østers med agurk og hasselnød 
  • Citrontærte med brændt marengs

Kanapéer

  • Østers med agurk og hasselnød
  • Glaskål med æble og citron (vegetarisk)
  • Friterede kikærter med misocreme
  • Rørt kammuslingtatar med dild
  • Terrine af kalveskank med sennep og estragon
  • Håndpillede rejer med æggecreme og ørredrogn
  • Koldrøget laks med agurk og dildmayonnaise
  • Oksetatar med trøffelcreme

Natmad

  • Nimbs gourmethotdog med garniture 
  • Blandet charcuteri og ost med hjemmebagt brød og kompot 
kanapeer_820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Grillbuffet: maj - oktober 2020

Fra grillen

  • Grillede argentinske rejer 
  • Grillet tun med sesam og lime 
  • Årstidens fisk 
  • Oksefilet  
  • Lammekrone 

Tilkøb af Sliders: 50 kr. per gæst

Tilbehør

  • Kartoffelsalat med sennep og purløg 
  • Blandet tomater med feta og oliven 
  • Årstidens grønt fra grillen 
  • Dips og dressing 

Dessert

  • Udvalg af Nimbs desserter 

Serveres i Balanchine Lounge og på Nimb Roof

roof_grillbuffet_820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Julebuffet: november - december 2020

  • Hvide, marinerede sild med karrysalat 
  • Gravad laks med hjemmelavet sennepscreme 
  • Stegt rødspættefilet med hjemmelavet remoulade 
  • Søkogte rejer med økologiske æg og mayonnaise 
  • Økologisk madbrød og rugbrød fra Nimbs bageri 
  • Økologisk smør og fedt 
  • Confiterede andelår 
  • Flæskesteg med sprød svær 
  • Stegt medister fra Slagter Lampe 
  • Hjemmelavet, lun rødkål 
  • Julesauce 
  • Grønkålssalat med æble og sennep 
  • Kogte, danske kartofler 
  • Risalamande med kirsebærsauce 
  • Julesmåkager fra Nimbs konditori 

 Kan både serveres som delemad på fade og som buffet

julebuffet

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os