Forkæl dine gæster i smukke rammer

Inviter dine gæster på en overdådig brunchbuffet med sæsonens hjemmelavede lækkerier. Byd på champagne og kanapéer under de imponerende krystallysekroner i den smukke, gamle balsal. Eller hold en storslået fest med 3-retters menu, drinks og godt selskab til den lyse morgen. Mulighederne for et uforglemmeligt arrangement er mange i Nimbs indbydende lokaler.

Vi har sammensat buffetter, kanapeer og spændende menuer, som altid anvender sæsonens bedste råvarer. 

Har du spørgsmål eller særlige ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

spoil_your_guests_1220x910

Brunch: januar - december 2021

  • Udvalg af brød, wienerbrød og croissanter fra Nimbs økologiske bageri
  • Marmelader, hasselnøddecreme og Tivolis honning
  • Sødmælksyoghurt med friske bær og müesli
  • Løgtærte med Grubeost og tomat
  • Røget fynsk laks med rygeost og radiser
  • Nimbs kyllingenuggets med estragon-mayonnaise
  • Hjemmelavet rejesalat med dild
  • Udvalg af charcuteri og oste
  • Stegte økologiske pølser og hjemmelavet ketchup
  • Røræg og sprød bacon fra frilandsgris
  • Marineret frugt
  • Småkager fra Nimbs eget konditori
brunch820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Juli - september 2021

Selskabsmenu

Nimb klassikere

  • Laks med fennikel, agurk og spæde urter
  • Stegt oksemørbrad med sæsonens grønt og rødvinssauce - serveres med knuste kartofler og krydderurter
  • Hvid chokolade med grønne æbler og yoghurt

Forretter

  • Vol au vent med jomfruhummer, majs og kantareller.
  • Rødtunge med bagte tomater, dild og crouton

Hovedretter

  • Bryst og kroket af dansk kylling, kastanjepure, sommerkål og hønsesky
  • Kalvefilet med grillede nye løg og sauce med røget marv
  • Stegt havtaske med porre og kalvehaler samt citronsauce

Alle hovedretter serveres med knuste kartofler og krydderurter

Desserter

  • Tærte med sæsonens bær, karamel og hyldeblomstsorbet
  • Syltede ferskner, luftig yoghurt og mazarinkag
dame

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Oktober - december 2021

Selskabsmenu

Nimb klassikere

  • Laks med fennikel, agurk og spæde urter
  • Stegt oksemørbrad med sæsonens grønt og rødvinssauce - serveres med knuste kartofler og krydderurter
  • Hvid chokolade med grønne æbler og yoghurt

Forretter

  • Bagt torsk med glaskål, syltet kinaradise og dildemulsion
  • Stegte kammuslinger med græskar og røgede mandler

Hovedretter

  • Stegt andebryst med rødbeder, solbær og sauce med varme krydderier
  • Helleflynder med svampe, kål og muslingesauce
  • Mørbrad af dansk velfærds gris, farseret morkler og selleri

Alle hovedretter serveres med knuste kartofler og krydderurter

Desserter

  • Mørk chokoladeparfait, vaniljecreme og kirsebær
  • Panna cotta med mandarin, krokant og sorbet
okt-dec

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Buffet, kanapéer & natmad: januar - december 2021

Stående buffet

  • Grillet rejer med sesam og chili
  • Unghane, syltet svampe og trøffelcreme
  • Gazpacho vert
  • Stegt toast med serrano-skinke og estragon
  • Oksetatar med tomat og sort peber
  • Saltet og friteret vesterhavstorsk med tatarsauce
  • Østers med agurk og hasselnød
  • Citrontærte med brændt marengs

Siddende buffet

  • Letbagt torsk med fennikel og piment
  • Oksetatar med tomat og sort peber
  • Ceviche af kamusling med yuzu og koriander
  • Lammekrone med sorte oliven og citron
  • Kalvefilet med rosmarin
  • Kartoffelfondant med timian og hvidløg
  • Trøffelsauce
  • Salat med variation af kål og urter
  • Sæsonens grønt
  • Panna cotta med årstidens smage

Kanapéer

  • Østers med agurk og hasselnød
  • Glaskål med æble og citron (vegetarisk)
  • Friteret kikærter med misocreme
  • Rørt kammuslingetatar med dild
  • Terrine af kalveskank med sennep og estragon
  • Håndpillede rejer med æggecreme og ørredrogn
  • Koldrøget laks med agurk og dild-mayonnaise
  • Oksetatar med trøffelcreme

 

kanapeer_820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Grillbuffet: maj - oktober 2021

Fra grillen

  • Grillede argentinske rejer 
  • Årstidens fisk 
  • Oksefilet  
  • Lammekrone 

Tilkøb af Sliders: 50 kr. per gæst

Tilbehør

  • Kartoffelsalat med sennep og purløg 
  • Blandet tomater med feta og oliven 
  • Årstidens grønt fra grillen 
  • Dips og dressing 

Dessert

  • Udvalg af Nimbs desserter 

Serveres i Balanchine Lounge og på Nimb Roof

roof_grillbuffet_820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Julebuffet: november - december 2021

  • Økologisk madbrød og rugbrød fra Nimbs bageri
  • Økologisk smør og fedt
  • Hvide marinerede sild med karrysalat
  • Gravad laks med hjemmelavet sennepscreme
  • Stegt rødspættefilet med hjemmelavet remoulade
  • Søkogte rejer med økologiske æg og mayonnaise
  • Confiterede andelår
  • Flæskesteg med sprød svær
  • Stegt medister fra Slagter Lampe
  • Hjemmelavet lun rødkål
  • Julesauce
  • Grønkålssalat med æble og sennep
  • Kogte danske kartofler
  • Risalamande med kirsebærsauce
  • Julesmåkager fra Nimbs konditori
 Kan både serveres som delemad på fade og som buffet
julebuffet

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os