Forkæl dine gæster i smukke rammer

Inviter dine gæster på en overdådig brunchbuffet med sæsonens hjemmelavede lækkerier. Byd på champagne og kanapéer under de imponerende krystallysekroner i den smukke, gamle balsal. Eller hold en storslået fest med 3-retters menu, drinks og godt selskab til den lyse morgen. Mulighederne for et uforglemmeligt arrangement er mange i Nimbs indbydende lokaler.

Vi har sammensat buffetter, kanapeer og spændende menuer, som altid anvender sæsonens bedste råvarer. 

Har du spørgsmål eller særlige ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

spoil_your_guests_1220x910

Januar - marts 2022

Selskabsmenu

Forretter

  • Letbagt laks med rygeost, glaskål, spæde urter og citron
  • Rimmet kammusling med citroncreme, fennikel og sorte oliven
  • Terrine af kalv med valnødder, pære, sennep og druer

Hovedretter

  • Oksemørbrad med årstidernes garniture og rødvinssauce (+75,- kr. /person)
  • Stegt helleflynder med glaskål, æbler og muslingesauce
  • Farseret unghanebryst med skorzonerrødder, syltet løg og blanquette sauce

Desserter

  • Mørk chokoladecreme i sprød skal med syltede bær og is
  • Braiseret ananas med kokos og rom
  • Clafoutis med kakao sorbet og svesker
nimb_bar_selskabsmenu

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

April - juni 2022

Selskabsmenu

Forretter

  • Letbagt laks med rygeost, glaskål, spæde urter og citron
  • Håndpillede rejer hvide asparges og hollandaise sauce
  • Saltet kalveinderlår med grillet grønne asparges, æggecreme og vildbrøndkarse

Hovedretter

  • Oksemørbrad med årstidernes garniture og rødvinssauce (+75,- kr. /person)
  • Vol au vent med kalvebryst, forårsgrønt og persille
  • Rødtunge med spinat, karotter og musling sauce

Desserter

  • Mørk chokoladecreme i sprød skal med syltet bær og is
  • Rabarber, lakrids og yoghurt
  • Mørdejstærte med hindbær og yoghurtsorbet
hcandersen820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Juli - september 2022

Selskabsmenu

Forretter

  • Let bagt laks med rygeost, glaskål, spæde urter og citron
  • Terrine af kammusling med blomkål og dild-vinaigrette
  • Vol-au-vent med kalvebrisler, morkler og ærter

Hovedretter

  • Oksemørbrad med årstidernes garniture og rødvinssauce (+75,- kr. /person)
  • Rødspætte med tomater og croutoner samt kraftig hummersauce
  • Dansk kyllingebryst med sensommergrønt, mættet sauce og karse

Desserter

  • Mørk chokoladecreme i sprød chokoladeskal med syltede bær og is
  • Jordbær med marcipan og skovmærke
  • Bagte blommer med karamel og iscreme
dame

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Oktober - december 2022

Selskabsmenu

Forretter

  • Let bagt laks med rygeost, glaskål, spæde urter og citron
  • Kammusling med jordskokker, hasselnødder og kørvel
  • Kalveterrine med svampe og syltede tyttebær

Hovedretter

  • Oksemørbrad med årstidernes garniture og rødvinssauce (+75,- kr. /person)
  • Stegt helleflynder med variation af kål og letrøget sauce
  • Stegt andebryst med æblepure og bagte rødder serveret med sauce med lang peber

Desserter

  • Mørk chokoladecreme i sprød chokoladeskal med syltede bær og is
  • Chokoladetærte med passionsfrugt is og nødder
  • Panna cotta med appelsin og honningkage
okt-dec

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Buffet, kanapéer & natmad: januar - december 2022

Stående buffet

  • Grillede rejer med lime og piment
  • Østers med tomat og bladselleri
  • Ceviche af årstidens fisk med chili og citron
  • Gazpacho med agurk og basilikum
  • Tatar med estragoncreme og sprød kartoffel
  • Hjertesalat med pocheret unghane og parmesan
  • Lufttørret skinke og Comté
  • Mørdejs tærte med pannacotta og årstidens sma

Siddende buffet

  • Røget laks med dild og agurk
  • Ceviche af årstidens fisk
  • Andebryst med varme krydderier
  • Oksefilet med timian og hvidløg
  • Kartoffel pure med rygeost og trøfler
  • Rødvinssauce
  • Salat med kål, æbler og mandler samt vinaigrette
  • Sæsonens grønt
  • Pannacotta med årstidens smag

Kanapéer

  • Kammusling med agurk og urtecreme
  • Butterdej med lakserilette og dild
  • Østers med tomat og bladselleri
  • Kalvetatar i krustade med svampe
  • Koldrøget laks med rygeost og radise
  • Glaskål med artiskokker og karse
  • Terrine af okse med peberrod og piment
  • Falafel lavet på edamamebønner med misocreme
  • Kyllingelever mousse med abrikos
  • Macaron
kanapeer_820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Grillbuffet: maj - oktober 2022

Fra grillen

  • Grillet vildfanget rejer
  • Årstidens fisk
  • Oksefilet
  • Grillet svinebryst med Nimbs barbecuesauce

Tilkøb af Sliders: 50 kr. per person

Tilbehør

  • Kartoffelsalat med grønne bønner og syltede løg
  • Blandede tomater med feta og oliven
  • Årstidens grønt fra grillen
  • Dips og dressing

Dessert

  • Udvalg af Nimbs desserter 

Serveres i Balanchine Lounge og på Nimb Roof

roof_grillbuffet_820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Julebuffet: november - december 2022

  • Økologisk madbrød og rugbrød fra Nimbs bageri
  • Økologisk smør og fedt
  • Hvide marinerede sild med karrysalat
  • Gravad laks med hjemmelavet sennepscreme
  • Stegt rødspættefilet med hjemmelavet remoulade
  • Sø kogte rejer med økologiske æg og mayonnaise
  • Confiterede andelår
  • Flæskesteg med sprød svær
  • Stegt medister fra Slagter Lampe
  • Hjemmelavet, lun rødkål
  • Julesauce
  • Grønkålssalat med æble og sennep
  • Kogte danske kartofler
  • Risalamande med varm kirsebærsauce
  • Julesmåkager fra Nimbs konditori
 Kan både serveres som delemad på fade og som buffet
julebuffet

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Brunch: januar - december 2022

  • Udvalg af brød, wienerbrød og croissanter fra Nimbs økologiske bageri
  • Marmelader, hasselnøddecreme og Tivolis honning
  • Sødmælksyoghurt med friske bær og müesli
  • Løgtærte med ost og tomat
  • Røget fynsk laks med rygeost og radiser
  • Nimbs kyllingenugget med estragon-mayonnaise
  • Hjemmelavet rejesalat med dild
  • Udvalg af charcuteri og oste
  • Stegte økologiske pølser og hjemmelavet ketchup
  • Røræg og sprød bacon fra frilandsgris
  • Marineret frugt
  • Småkager fra Nimbs egen konditor
brunch820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os