Højtbelagte nydelser i fornemme omgivelser

Smørrebrødsfest med Schulstad på Fru Nimb

Vi gentager forrige års succes og slår dørene op til alletiders smørrebrødsfest – denne gang på Nimbs velrenommerede smørrebrødsrestaurant Fru Nimb. Til smørrebrødsfesten kan du nyde tre serveringer med både klassiske favoritter og nye højtbelagte kreationer. Med i prisen er også øl, vand, hvid- og rosévin i rigelige mængder, mens snaps kan tilkøbes på dagen. Bordet er jeres i 2 timer, hvorefter I kan slå mave i Tivolis forårssmukke have.

Første servering

  • Christiansøpigens kryddersild med krydret løg-tomat kompot, kapers og fedtegrever
  • Fiskefilet på rugbrød med remoulade, dild og citron
  • ”Sol over Fru Nimb” på varmrøget makrelsalat, radiser, æggeblomme og karse

Anden servering

  • Fru Nimbs hønsesalat med stegte svampe, sprød bacon og brøndkarse
  • Tatar på ristet rugbrød med pickles, peberrod og bearnaisestøv
  • Fru Nimbs version af engelsk bøf med løg, spejlæg og surt samt rugbrødscroutons

Tredje servering

  • Friteret Camembert med solbærkompot
  • Sæsonens trifli med vaniljecreme og kandiserede nødder
  • Kaffepunch med hvid chokoladesifon og ”Gode råd” småkager

Fru Nimbs Smørrebrødsfest afholdes i samarbejde med Schulstad og Hørkram.

Tid: søndag den 15. maj & søndag den 22. maj, 12.00–14.00 & 14.30–16.30
Sted:
Fru Nimb – indgang via Tivoli
Pris:
695 kr. NB: Entré til Tivoli er ikke inkluderet i prisen.

Reservér bord

Smoerrebroedsfes_frunimb_900x910

Nimb x NoMad - Udsolgt

Er du vild med cocktails?

Så kan du godt begynde at glæde dig til den 19.-20. maj, hvor vi laver pop-up med NoMad Bar i samarbejde med det anerkendte ginmærke Monkey47. Med sig i front for pop-up’en har NoMad den anerkendte mixolog Leo Robitschek, der med NoMad Bar i USA har vundet et hav af priser.

COCKTAILS & BARSNACKS AF HØJESTE KVALITET
Disse to aftener i maj får du en unik mulighed for at smage cocktails i særklasse, når dygtige bartendere fra Nimb og NoMad teamer op og præsenterer en menu specielt udviklet til lejligheden.
Hele herligheden serveres side om side med barsnacks af højeste kvalitet, mens aftenens DJ, Henri Matisse, sørger for det helt rigtige soundtrack til at kickstarte din weekend.

Gå ikke glip af en unik mulighed for international barstemning, og reservér allerede nu dit bord. Inkluderet i billetten er adgang til arrangementet, 2 cocktails efter eget valg (én fra hver bar), lækre barsnacks og DJ.

Pris: 500 kr. per person
Hvornår: 19.-20. maj fra 19:30 til 00:00
Hvor: Nimb Bar, Bernstorffsgade 5, Kbh V. – indgang via Nimb Hotel

Udvalg af barsnacks serveres til deling ved bordet. Der kan tilkøbes yderligere små retter, så et let måltid kan sammensættes. På aftenen vil der være et særligt cocktailkort med 10 cocktails specielt udviklet til arrangementet.

Reservér bord

Nimb_Bar_900x910px

Om NoMad Hotel & NoMad Bar

Filosofien bag NoMad er at skabe en unik oplevelse ved at samle de bedste, kreative talenter inden for arkitektur, design, kunst, gastronomi, mixologi og værtsskab.  
For et år siden åbnede vi NoMad London som den første hotel uden for USA. Nu glæder vi os til at sende NoMad Bar-teamet videre ud i verden og samarbejde med holdet fra Nimb i smukke Tivoli. Vi er utroligt glade for at indgå partnerskab med Nimb – et hotel, der ligesom NoMad har fokus på detaljer, design og kvalitet”, udtaler Leo Robitschek, der udover at fronte NoMad Bar også er Vice President of Food & Beverage for Sydell – konsortiet bag NoMad Hotel og NoMad Bar.

NoMad Bar åbnede oprindeligt i New York. Med Leo Robitschek i spidsen er baren flere gange de seneste år blevet kåret til Nordamerikas bedste bar, ligesom den har indtaget en flot fjerdeplads på ”The World’s 50 Best Bars”.

NoMad har hoteller i London, Los Angeles og Las Vegas, mens det oprindelige hotel i New York er lukket.

Kan du slå dette års finalister?

DM i Blindsmagning på Axelborg - Udsolgt

Nimb har igen fornøjelsen af at være vært for årets DM i Blindsmagning på Axelborg. Kunsten at blindsmage vine er både svær og fascinerende, og selv om pladserne til selve konkurrencen for længst er revet væk, kan du nu få en eksklusiv smagsprøve på, hvad landets bedste blindsmagere udsættes for.

En billet til dette arrangement giver adgang til at overvære finalen ved DM i Blindsmagning og smage de tre finalevine samtidig med de tre dystende finalehold. Kan du mon slå dette års finalister? Der er naturligvis også en præmie til den blandt publikum, der kommer tættest på det rigtige svar.

Ikke alene får du mulighed for at teste dine blindsmagningskundskaber – vi tør også godt love, at du vil få nogle udsøgte vine i glassene. Sidste år smagte finalisterne følgende tre vine:

1996 Barolo Brunate Marcarini
2017 St. Helena Kronos Vineyard Corison
2016 Tokaji Aszú (6 putt.) Royal Tokaji Company

Tid: Søndag den 22. maj 2022 kl. 16.00 – 17.30
Sted:
Axelborg, Vesterbrogade 4, 1620 København
Pris:
495 kr. – inkluderet i prisen er adgang til finalen i DM i Blindsmagning, smagsprøver på de tre finalevine, salte snacks og mulighed for selv at prøve kræfter med blindsmagningens kunst.

Reservér bord

DM_blindsmagning_900x910

I anledningen af Tivoli Food Festival byder Fru Nimb, Nimb Brasserie, Gemyse og Cakenhagen på en særlig festivalmenu.

FRU NIMB – TIVOLI FOOD FESTIVAL


Frokostmen
  • Skagentoast med urtesalat og citron
  • Stegt dansk flæsk med persillesovs, kartofler og surt
    Vinmenu og mineralvand m/u brus

Kan købes fra den 12. til 29. maj.

445 kr. per person
Reservér bord

Aftenmenu
  • Røgede mandler – grillede oliven
  • Skagentoast med urtesalat og citron
  • Stegt dansk flæsk med persillesovs, kartofler og surt
  • Vaniljeis med lun rabarber og ”gode råd” småkager
    Vinmenu og mineralvand m/u brus

Kan købes fra den 12. til 29. maj.

895 kr. per person
Reservér bord

NIMB BRASSERIE - TIVOLI FOOD FESTIVAL


Frokostmenu
  • Laksetatar med krydderurtesalat
  • Unghanebryst med forårsgrønt, nye kartofler og luftig trøffelcreme
    Vinmenu og mineralvand m/u brus

Kan købes fra den 12. til 29. maj.

500 kr. per person

Reservér bord

Aftenmenu
  • Oliven, trøffelchips og blinis med ørredrogn, cremefraiche og purløg
  • Laksetatar med krydderurtesalat
  • Oksemørbrad (160 g) med forårsgrønt, nye kartofler og trøffelsauce
  • Nimb Brasseries version af rabarbertrifli og ”gode råd” småkager
  • Kaffe og petits fours fra Cakenhagen
    Vinmenu og mineralvand m/u brus

Kan købes fra den 12. til 29. maj.

1.000 kr. per person
Reservér bord

GEMYSE – TIVOLI FOOD FESTIVAL


Aftenmenu
  • Falafel
  • Kartoffel med urter og feldsalat
  • Hvide asparges med romaine salat og sauce Nage
  • Rabarber, rabarber, rabarber
    velkomstdrink (m/u alkohol)

Kan købes fra den 12. til 29. maj.

495 kr. per person
Reservér bord

CAKENHAGEN – TIVOLI FOOD FESTIVAL

Festivalchoux med solbærkompot og luftig hvid chokoladecreme med lime.

Kan købes fra den 12. til 29. maj.

52 kr. per kage

2203FoodFestivalNimbDKTopbanner1220x910