FruNimbAftenForret98481220x912px

MENU

SNACKS

  • Røgede mandler 45,-
  • Syltede umodne ferskner 45,-
  • Fru Nimbs flæskesvær med enebær og urtepulver 65,-
  • 3 stk. kanapéer med tunmousse, fuglekvidder og ”sylte” 135,-
  • Vegetar

FORRETTER

  • Nimb Baerii kaviar med blinis, cremefraiche og purløg 15g / 30g • 325,- / 600,-
  • Fru Nimbs rejecocktail med håndpillede rejer, hjertesalat, cocktaildressing, asparges, dansk rogn og dild 175,-
  • Koldrøget laks med letstuvet spinat, peberrod, ørredrogn og dild 175,-
  • Koldrøget laksetatar rørt med krydderurte-cremefraiche serveret med små salater og citron 155,-
  • Fru Nimbs gravad laks med rævesovs, dild og ristet surbrød 155,-
  • Tartelet med frikassé af confiteret unghanelår og forårsgrønt toppet med krydderurter 175,-
  • Tatar af okse rørt på fransk manér med sprøde kartoffelchips og karseurter 165,-
  • Asparges à la Pompadour toppet med krydderurter 155,-
  • Salat af nye kartofler med asparges, radiser, agurk, syltede løg, rugflager og cremet luftig rygeost 145,-
  • Vegetar

Reservér bord

FruNimbAftenHovedret99241220x912px

MENU

HOVEDRETTER

  • Helstegt fladfisk med brunet kaperssmør, citron, persillesauce, spæde gulerødder og nye kartofler 315,-
  • Skaftekotelet à la carapulka, paprikasauce med cocktailpølser, nye løg, sprød bacon og ristede kartofler 275,-
  • Stegt kalvelever med bløde løg, sauce italienne, nye kartofler og agurkesalat 245,-
  • Wienerschnitzel af kalveinderlår med ærter, behørig garniture, pommes sauté og skysauce 315,-
  • Lammeskank navarin à la printanìere, forårsgrøntsager og ristede kartofler 295,-
  • Fru Nimbs vegetariske biksemad på kartofler, asparges, sæsonens svampe, syltede løgskaller og spejlæg 235,-
  • Vegetar

OST

  • Gammelost på rugbrød med fedt, sky, løg, karse og rom 110,-
  • Friteret Camembert med solbærmarmelade og smørristet rugbrød 110,-
  • 4 slags ost med frugtkompot og knækbrød 165,-
  • Vegetar

DESSERT

  • Trifli af sæsons frugt med crème chantilly 95,-
  • Fru Nimbs småkager, chokoladetrøfler og flødebolle 95,-
  • Dessert på ymer, rabarber, hvid chokolade og lakrids 110,-
  • Vegetar

Reservér bord

  • FruNimbAften_668A9735770x514px
  • FruNimbAften_9800770x514px
  • FruNimbAften_9848770x514px
  • FruNimbAften_9924770x514px