Fru_Nimb_Laks_1220x910

MENU

SNACKS

  • Røgede mandler 45,-
  • Syltede umodne ferskner 45,-
  • Fru Nimbs flæskesvær med enebær og urtepulver 65,-
  • Vegetar

SMØRREBRØD

  • Marinerede sild med karrycreme, æg, karse, druekapers og frisk æble 110,-
  • Kryddersild med krydret løg/tomat kompot, kapers, fedtegrever og dild 110,-
  • Nye kartofler og sommertomat med purløgsmayonnaise og ristede løg 110,-
  • Æg og håndpillede rejer med citronmayonnaise, tomat, dild og brøndkarse 125,-
  • Varmrøget makrelsalat med radiser, syltede løgskaller, purløg og rå æggeblomme 135,-
  • Smørstegt rødspættefilet med rørt remoulade og frisk citron 145,-
  • Smørstegt rødspættefilet, skaldyrssalat og krydderurter. Serveret med ristet surdejsbrød 175,-
  • Fru Nimbs hønsesalat rørt med cornichoner og svampe samt sprød bacon og brøndkarse 135,-
  • Klassisk tatar af okse med pickles, kapers, løg, peberrod og rå æggeblomme 145,-
  • Vegetar

Reservér bord

SOMMERMENU (28. juni – 25. september)

FORRET
Koldrøget laks med Fru Nimbs fynske sommersalat

HOVEDRET
Entrecôte af oksestriploin med sommergrønt, sæsonens svampe og rødvinssauce
À part nye kartofler

DESSERT
Jordbær med vaniljeis og Grand Marnier sirup

Pris per person 425 kr.

RESERVÉR BORD

Fru_Nimb_Aften_1220x910

MENU

FORRETTER

  • Nimb Baerii kaviar med blinis, cremefraiche og purløg 15g / 30g • 315,- / 595,-
  • Fru Nimbs moderne rejecocktail anno 2022 165,-
  • Fru Nimbs tartelet med frikassé af confiteret unghanelår og sommergrønt, toppet med krydderurter 175,-
  • Tatar af okse rørt med grov sennep og cognac, toppet med druekapers og krydderurtesalat 145,-
  • Sæsonens forret 175,-
  • Vegetar

HOVEDRETTER

  • Helstegt fladfisk med sprøde kapers, citron, persillesauce og kartofler 285,-
  • Wienerschnitzel af kalveinderlår med pommes sauté, ærter, dreng og skysauce med brunet smør 275,-
  • Fru Nimbs vegetariske biksemad på kartofler, sæsonens svampe, grønt, syltede løgskaller og spejlæg 235,-
  • Sæsonens hovedret 295,-
  • Vegetar

OST

  • Gammelost på rugbrød med fedt, sky, løg, karse og rom 110,-
  • Friteret Camembert med solbærmarmelade og smørristet rugbrød 110,-
  • 4 slags oste med kvædekompot og knækbrød 165,-
  • Vegetar

DESSERT

  • Koldskåls-panna-cotta med sæsonens frugt og knas 110,-
  • Sæsonens dessert 95,-
  • Vegetar

Reservér bord

SOMMERMENU (28. juni – 25. september)

FORRET
Koldrøget laks med Fru Nimbs fynske sommersalat

HOVEDRET
Entrecôte af oksestriploin med sommergrønt, sæsonens svampe og rødvinssauce
À part nye kartofler

DESSERT
Jordbær med vaniljeis og Grand Marnier sirup

Pris per person 425 kr.

Reservér bord