MENU
SNACKS
- Røgede mandler 45,-
- Grillede oliven 45,-
- Syltede umodne ferskner 45,-
- Mandler, oliven og ferskner 125,-
- Mangalica skinke 100,-
- Nimb GOLD Selection kaviar med blinis, cremefraiche og purløg 15 g / 30 g 325,- / 600,-
- Vegetar
FORRETTER
- Danske fjordrejer med ristet brioche, mayonnaise, dild og citron 50g / 100g 175 / 350,-
- Hvide asparges med Rømørejer, sauce hollandaise og krydderurtesalat (Fås også vegetarisk og vegansk) 155,-
- Fru Nimbs rejecocktail med håndpillede rejer, hjertesalat, cocktaildressing, asparges og dansk kaviar 155,-
- Salat af koldrøget laks, ørredrogn og glaskål i sprød krustade 155,-
- Tatar af okse rørt på fransk manér med sprøde kartoffelchips og karseurter 155,-
- Vegetar
Reservér bord
MENU
HOVEDRETTER
- Smørstegt rødtunge med persillesauce, nye kartofler og citron 325,-
- Unghanebryst Suprême à la Coq au Riesling med ventrèche-lardon og forårsgrønt 275,-
- Kalvefrikassé med forårsgrønt, ærter, syltede perleløg og sommertrøffel (Fås også vegetarisk) 265,-
- Wienerschnitzel af kalveinderlår med ærter, behørig garniture, pommes sauté og skysauce 315,-
- Peberbøf, medaljon af dansk oksemørbrad med Madagaskar pebersauce, sæsongrønt samt pommes frites 345,-
- Vegetar
OST & DESSERTER
- 2 slags ost med behørig garniture og knækbrød 125,-
- Pandekager med Grand Marnier-sauce, citrussalat, mandler og vaniljeis 125,-
- Lun æbletærte med vaniljeis og saltkaramel 110,-
- Fru Nimbs rarbarbertrifli med makroner, chantillycreme og lakridstuile 95,-
- Fru Nimbs småkager, chokoladetrøfler og flødebolle 95,-
- Vegetar
Reservér bord