MENU
SNACKS
- Røgede mandler 45,-
- Syltede umodne ferskner 45,-
- Fru Nimbs flæskesvær med enebær og urtepulver 65,-
- 3 stk. kanapéer med tunmousse, fuglekvidder og ”sylte” 135,-
- Vegetar
FORRETTER
- Nimb Baerii kaviar med blinis, cremefraiche og purløg 15g / 30g • 325,- / 600,-
- Fru Nimbs rejecocktail med håndpillede rejer, hjertesalat, cocktaildressing, asparges, dansk rogn og dild 175,-
- Koldrøget laks med letstuvet spinat, peberrod, ørredrogn og dild 175,-
- Koldrøget laksetatar rørt med krydderurte-cremefraiche serveret med små salater og citron 155,-
- Fru Nimbs gravad laks med rævesovs, dild og ristet surbrød 155,-
- Tartelet med frikassé af confiteret unghanelår og forårsgrønt toppet med krydderurter 175,-
- Tatar af okse rørt på fransk manér med sprøde kartoffelchips og karseurter 165,-
- Asparges à la Pompadour toppet med krydderurter 155,-
- Salat af nye kartofler med asparges, radiser, agurk, syltede løg, rugflager og cremet luftig rygeost 145,-
- Vegetar
Reservér bord
MENU
HOVEDRETTER
- Helstegt fladfisk med brunet kaperssmør, citron, persillesauce, spæde gulerødder og nye kartofler 315,-
- Skaftekotelet à la carapulka, paprikasauce med cocktailpølser, nye løg, sprød bacon og ristede kartofler 275,-
- Stegt kalvelever med bløde løg, sauce italienne, nye kartofler og agurkesalat 245,-
- Wienerschnitzel af kalveinderlår med ærter, behørig garniture, pommes sauté og skysauce 315,-
- Lammeskank navarin à la printanìere, forårsgrøntsager og ristede kartofler 295,-
- Fru Nimbs vegetariske biksemad på kartofler, asparges, sæsonens svampe, syltede løgskaller og spejlæg 235,-
- Vegetar
OST
- Gammelost på rugbrød med fedt, sky, løg, karse og rom 110,-
- Friteret Camembert med solbærmarmelade og smørristet rugbrød 110,-
- 4 slags ost med frugtkompot og knækbrød 165,-
- Vegetar
DESSERT
- Trifli af sæsons frugt med crème chantilly 95,-
- Fru Nimbs småkager, chokoladetrøfler og flødebolle 95,-
- Dessert på ymer, rabarber, hvid chokolade og lakrids 110,-
- Vegetar
Reservér bord