MENU
SNACKS
- Oliven & trøffelchips 115,-
- Skagenskinke med surdejsbrød og trøffelmayonnaise 125,-
- Vegetar
Kaviar
- Nimb GOLD Selection, 15/30/125g 325,- / 600,- / 2.330,-
- Osietra kaviar med blinis, cremefraiche og purløg, 15/30g 395,- / 745,-
- Vegetar
FORRETTER
- Danske fjordrejer med ristet brioche, mayonnaise, dild og citron 50g / 100g 225 / 450,-
- Færøsk laks med bagte tomater, syltede perleløg, tomat- og basilikumsvinaigrette og krydderurter 165,-
- Hummerbisque med cremefraiche og urter 195,-
- Økologiske Bygaard svampe à la creme med tyttebær og friskrevet trøffel serveret med ristet surdejsbrød 195,-
- Græskarsuppe med rosmarinbacon, syltede græskar og urter 155,-
- Økologisk oksetatar med trøffelmayonnaise, jordskokkechips og karseurter 165,-
- Vegetar
Reservér bord
MENU
HOVEDRETTER
- Stegt vesterhavstorsk med haricot verts, perleløg og beurre blanc serveret med persillekartofler 285,-
- Græskarbygotto med syltede græskar, Vesterhavsost og ristede græskarkerner 245,-
- Svampefarseret vagtel med sæsonens grønt og trøffelsauce 295,-
- Fru Nimbs bøf stroganoff på økologisk oksemørbrad med perleløg, rosmarinbacon og kartoffelmos 265,-
- Wienerschnitzel af kalveinderlår med ærter, behørig garniture, pommes sautées og skysauce 315,-
- Peberbøf, medaljon af dansk oksemørbrad med Madagaskar pebersauce, sæsongrønt samt knuste kartofler 345,-
- Vegetar
Tilbehør
- Pommes frites 65,-
- Grøn salat 55,-
- 2 stk. surdejsboller fra Nimbs økologiske bageri serveret med smør 35,-
- Vegetar
OST & DESSERTER
- Friteret Camembert med solbærmarmelade og ristet brioche 110,-
- To slags ost med sæsonens frugtkompot og knækbrød 125,-
- Fyldte crêpes med chokoladecreme på Valrhonachokolade og pistacieiscreme fra Kødbyens Is 125,-
- Fru Nimbs ”Bondepige med slør” - Æblekompot med rugbrødsdrys, flødeskum og ribsgelé 115,-
- Vegetar
Reservér bord