Kunstnere

05.07 Queen Machine
PRIS: 1.200 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

12.07 News
PRIS: 1.200 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

19.07 Tom Jones (Fuldt booket)
PRIS: 1.500 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

26.07 Lis Sørensen

PRIS: 1.200 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

02.08 Michael Learns To Rock
PRIS: 1.200 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

09.08 Bryan Adams (Fuldt booket)
PRIS: 1.500 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

16.08 Danser med Drenge
PRIS: 1.200 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

23.08 Shu-bi-dua 2.0
PRIS: 1.200 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Reservér bord

1403_FruNimb_LoerdagsHits_TwoColumn_1220x910px

Menu

Denne menu kan bestilles fra 4. juli til 2. august
  • Pocheret færøsk laks tilberedt med urter, confiterede tomater, syltede perleløg og sauce vierge 
  • Stegt vagtel farseret med Karl Johan, kantareller, majs og trøffelsauce
  • Vanilje-panna cotta med marinerede sensommerbær og krystalliseret hvid chokolade

Denne menu kan bestilles fra 8. august til 29. august
  • Hummerbisque med quenelle af skaldyrssoufflé, æbler og dild
  • Langtidsbraiseret kalvespidsbryst med urter, syltede rødbeder, peberrod og sauce Madère
  • Æbletrifli med makroner, flødekaramel og vanilje 

Reservér bord