Menu

Juli

  • Røgede mandler, linsechips med Karl Johan-svampe og trøffelemulsion samt grillede marinerede oliven
  • Letrøgede kammuslinger med grillede ærter, citronpuré, rygeostcreme og kold agurkevinaigrette
  • Poulard-bryst suprême med sauté af majs og kantareller, trøffelsauce samt friskrevet sommertrøffel
  • Grand Marnier-marinerede jordbær med vaniljeiscreme og rabarberconsommé

August

  • Røgede mandler, linsechips med Karl Johan-svampe og trøffelemulsion samt grillede marinerede oliven
  • Fru Nimbs rejecocktail med bagte tomater, basilikum og mild rød karrycreme
  • Braiseret kalvespidsbryst med sommergrønt, mild hvidløgscreme og sauce med asier og grov sennep
  • Fru Nimbs rødgrød med jordbæris og skum af hvid chokolade



Reservér bord

1403_FruNimb_LoerdagsHits_TwoColumn_1220x910px

Kunstnere

27/7 Dodos & the Dodos
10/8 Birthe Kjær
24/8 Shubidua 2.0


Reservér bord