Juli - LørdagsHits

Aftenen starter kl. 19.30 og bordet er dit til koncerten er slut.

SNACKS
Røgede mandler
Grillede oliven
Flæskesvær med enebær og urtepulver
Blinis med cremefraiche, ørredrogn og Baerii-kaviar

FORRET
Koldrøget Samsø-laks med Fru Nimbs fynske sommersalat

HOVEDRET
Poussinbryst og confiteret poussinlår med let stuvede majs og kantareller samt trøffelglace serveret med nye kartofler

DESSERT
Marinerede jordbær med vaniljeis og sprødt

VIN
Vinmenu afstemt efter menuen

Pris pr. pers. 1095 kr.
Inkluderet i prisen er velkomst med snacks, 3 retter med tilhørende vine samt kaffe og sødt. Efter middagen er drikkevarer for egen regning

OBS: Bemærk venligst at prisen ikke inkluderer entré til Tivoli.

Reservér bord

Frock_2_1220x910

KUNSTNERE

16.07 Østkyst Hustlers

23.07 Poul Krebs

30.07 Anne Dorte Michelsen & Maria Bramsen (Tøsedrengene & Ray Dee Ohh)

Da terrassen kun delvist er overdækket, anbefaler vi påklædning, der kan hamle op med det lunefulde danske sommervejr.

Reservér bord

August - LørdagsHits

Aftenen starter kl. 19.30 og bordet er dit til koncerten er slut.

SNACKS
Røgede mandler
Grillede oliven
Flæskesvær med enebær og urtepulver
Blinis med cremefraiche, ørredrogn og Baerii-kaviar

FORRET
Fru Nimbs rejecocktail med sprød salat, sommertomater, agurk, cocktaildressing og dild

HOVEDRET
Medaljon af oksemørbrad med sommergrønt, sæsonens svampe og rødvinssauce serveret med timianstegte kartofler

DESSERT
Marinerede jordbær med vaniljeis og sprødt

VIN
Vinmenu afstemt efter menuen

Pris pr. pers. 1095 kr.
Inkluderet i prisen er velkomst med snacks, 3 retter med tilhørende vine samt kaffe og sødt. Efter middagen er drikkevarer for egen regning

OBS: Bemærk venligst at prisen ikke inkluderer entré til Tivoli.

Reservér bord

Frock__1220x910

KUNSTNERE

06.08 Michael Learns To Rock 

13.08 Dodo & the Dodos

20.08 Anna David & Søren Sko med Tivolis Big Band

27.08 Johnny Deluxe

Da terrassen kun delvist er overdækket, anbefaler vi påklædning, der kan hamle op med det lunefulde danske sommervejr.

Reservér bord