FruNimb_Frokost1_1220x910px

MENU

SNACKS

  • Oliven & trøffelchips 115,-
  • Skagenskinke med surdejsbrød og trøffelmayonnaise 125,-
  • Danske fjordrejer med ristet brioche, mayonnaise, dild og citron 50g / 100g 225 / 450,-
  • Vegetar

Kaviar

  • Nimb GOLD Selection, 15/30/125g 325,- / 600,- / 2.330,-
  • Osietra kaviar med blinis, cremefraiche og purløg, 15/30g 395,- / 745,-
  • Vegetar

SMØRREBRØD

  • Marineret sild med karrycreme, æg, karse, druekapers og frisk æble 115,-
  • Fru Nimbs hjemmelavede solbærsild med cremefraiche, fennikel-crudité og asier 125,-
  • Æg og rejer med citronmayonnaise og fedtegrever 145,-
  • Smørstegt, paneret rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron (Tilføj håndpillede rejer og citronmayonnaise +30,-) 175,-
  • Vegetarisk svampepaté på ristet rugbrød med bløde løg, syltede svampe, estragoncreme og tyttebær 135,-
  • Rødbedetatar med peberrodscreme, honningæbler og boghvede 125,-
  • Fru Nimbs hønsesalat med svampe, cornichoner og rosmarinbacon 145,-
  • Klassisk roastbeef med remoulade, ristede løg, peberrod og agurkesalat 150,-
  • Klassisk oksetatar på økologisk Jersey med pickles, kapers, løg, peberrod og rå æggeblomme 155,-
  • Vegetar

Reservér bord

FRU NIMBS FROKOSTSERVERING

1. Servering
Marineret sild med karrycreme, æg, karse, druekapers og frisk æble.
Fru Nimbs gravad laks med rævesovs og dild.

2. Servering
Smørstegt, paneret rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron.
Fru Nimbs hønsesalat med svampe, cornichoner og rosmarinbacon.

325 kr. per person

Reservér bord

Halloween-2024-Bondepige-1220x910px

MENU

DET LUNE KØKKEN

  • Fru Nimbs fiskefrikadeller med krydderurter serveret med hjemmerørt remoulade citron og rugbrød 195,-
  • Stegt kalvelever med bløde løg og æbler serveret med agurkesalat og rugbrød 195,-
  • Fru Nimbs Pariserbøf af økologisk skært okseinderlår med behørig garniture 195,-
  • Vegetar

OST & DESSERTER

  • Friteret Camembert med solbærmarmelade og ristet brioche 110,-
  • To slags ost med sæsonens frugtkompot og knækbrød 125,-
  • Fyldte crêpes med chokoladecreme på Valrhonachokolade og pistacieiscreme fra Kødbyens Is 125,-
  • Fru Nimbs ”Bondepige med slør” - Æblekompot med rugbrødsdrys, flødeskum og ribsgelé 115,-
  • Vegetar

Reservér bord

Efterårsretter

  • Fru Nimbs bøf stroganoff med perleløg, rosmarinbacon og kartoffelmos 265,-
  • Økologiske Bygaard svampe à la creme med tyttebær og friskrevet trøffel serveret med ristet surdejsbrød 195,-
  • Vegetar
  • bagteroedbeder_770x514px
  • fiskefilet_770x514px
  • interior_770x514px
  • kryddersild_770x514px
  • per_770x514px