Maj - Fredagsrock

Aftenen starter kl. 19.30 og bordet er dit til koncerten er slut.

SNACKS
Røgede mandler
Grillede oliven
Flæskesvær med enebær og urtepulver
Blinis med cremefraiche, ørredrogn og Baerii-kaviar

FORRET
Vores tartelet med asparges og skaldyrsfrikassé

HOVEDRET
Engelsk boeuf med variation af løg, pebersauce og pommes frites

DESSERT
Rabarbertrifli med crème chantilly og kandiserede nødder

VIN
Vinmenu afstemt efter menuen

Pris pr. person 1095 kr.
Inkluderet i prisen er velkomst med snacks, 3 retter med tilhørende vine samt kaffe og sødt. Efter middagen er drikkevarer for egen regning

OBS: Bemærk venligst at prisen ikke inkluderer entré til Tivoli.

Reservér bord

Frock_2_1220x910

KUNSTNERE

20.05 Benjamin Hav & Familien + Zar Paulo

27.05 Malurt

Da terrassen kun delvist er overdækket, anbefaler vi påklædning, der kan hamle op med det lunefulde danske sommervejr.

Reservér bord

Juni - Fredagsrock

Aftenen starter kl. 18.30 og bordet er dit til koncerten er slut.

SNACKS
Røgede mandler
Grillede oliven
Flæskesvær med enebær og urtepulver
Blinis med cremefraiche, ørredrogn og Baerii-kaviar

FORRET
Grillede grønne asparges med modnet skinke og krydderurtesalat

HOVEDRET
Unghanebryst og vol-au-vent med sæsonens grønt i morkelfrikassé serveret med nye kartofler

DESSERT
Marinerede jordbær med vaniljeis og sprødt

VIN
Vinmenu afstemt efter menuen

Pris pr. pers. 1095 kr.
Inkluderet i prisen er velkomst med snacks, 3 retter med tilhørende vine samt kaffe og sødt. Efter middagen er drikkevarer for egen regning

OBS: Bemærk venligst at prisen ikke inkluderer entré til Tivoli.

Reservér bord

Frock__1220x910

KUNSTNERE

03.06 Burhan G

10.06 Gnags - Udsolgt

17.06 Tina Dickow

24.06 50 Cent - Udsolgt

Da terrassen kun delvist er overdækket, anbefaler vi påklædning, der kan hamle op med det lunefulde danske sommervejr.

Reservér bord

Juli - Fredagsrock

Aftenen starter kl. 18.30 og bordet er dit til koncerten er slut.

SNACKS
Røgede mandler
Grillede oliven
Flæskesvær med enebær og urtepulver
Blinis med cremefraiche, ørredrogn og Baerii-kaviar

FORRET
Koldrøget Samsø-laks med Fru Nimbs fynske sommersalat

HOVEDRET
Poussinbryst og confiteret poussinlår med let stuvede majs og kantareller samt trøffelglace serveret med nye kartofler

DESSERT
Marinerede jordbær med vaniljeis og sprødt

VIN
Vinmenu afstemt efter menuen

Pris pr. pers. 1095 kr.
Inkluderet i prisen er velkomst med snacks, 3 retter med tilhørende vine samt kaffe og sødt. Efter middagen er drikkevarer for egen regning

OBS: Bemærk venligst at prisen ikke inkluderer entré til Tivoli.

Reservér bord

fredagsrock_1220x910

KUNSTNERE

01.07 Rasmus Seebach

08.07 Mads Langer

15.07 Kesi

22.07 Tom Jones - Udsolgt

29.07 Birthe Kjær

Da terrassen kun delvist er overdækket, anbefaler vi påklædning, der kan hamle op med det lunefulde danske sommervejr.

Reservér bord

August - Fredagsrock

Aftenen starter kl. 18.30 og bordet er dit til koncerten er slut.

SNACKS
Røgede mandler
Grillede oliven
Flæskesvær med enebær og urtepulver
Blinis med cremefraiche, ørredrogn og Baerii-kaviar

FORRET
Fru Nimbs rejecocktail med sprød salat, sommertomater, agurk, cocktaildressing og dild

HOVEDRET
Medaljon af oksemørbrad med sommergrønt, sæsonens svampe og rødvinssauce serveret med timianstegte kartofler

DESSERT
Marinerede jordbær med vaniljeis og sprødt

VIN
Vinmenu afstemt efter menuen

Pris pr. pers. 1095 kr.
Inkluderet i prisen er velkomst med snacks, 3 retter med tilhørende vine samt kaffe og sødt. Efter middagen er drikkevarer for egen regning

OBS: Bemærk venligst at prisen ikke inkluderer entré til Tivoli.

Reservér bord

Frock_2_1220x910

KUNSTNERE

05.08 L.O.C.

12.08 Dizzy Mizz Lizzy - Udsolgt

19.08 MØ + Ashibah - Udsolgt

26.08 Malk De Koijn

Da terrassen kun delvist er overdækket, anbefaler vi påklædning, der kan hamle op med det lunefulde danske sommervejr.

Reservér bord

September - Fredagsrock

Aftenen starter kl. 19.30 og bordet er dit til koncerten er slut.

SNAKCS
Røgede mandler
Grillede oliven
Flæskesvær med enebær og urtepulver
Blinis med cremefraiche, ørredrogn og Baerii-kaviar

FORRET
Koldbagt laks med håndpillede rejer, små salater vendt i mormordressing og syltede rødløg

HOVEDRET
Bouef af okse med sensommergrønt, sæsonens svampe og trøffelsauce serveret med trøffel-flødekartofler

DESSERT
Fru Nimbs rødgrød med vaniljeis og sprødt

VIN
Vinmenu afstemt efter menuen

Pris pr. pers. 1095 kr.
Inkluderet i prisen er velkomst med snacks, 3 retter med tilhørende vine samt kaffe og sødt. Efter middagen er drikkevarer for egen regning

OBS: Bemærk venligst at prisen ikke inkluderer entré til Tivoli.

Reservér bord

Frock__1220x910

KUNSTNERE

02.09 Folkeklubben + Hugorm

09.09 Lord Siva + Victor Leksell

16.09 Ude Af Kontrol + Kato

23.09 Jung

Da terrassen kun delvist er overdækket, anbefaler vi påklædning, der kan hamle op med det lunefulde danske sommervejr.

Reservér bord