April

MENU

Denne menu kan bestilles fra 25. april til 30. maj
  • Soufflé på jomfruhummer, små confiterede tomater, cremet hummerbisque og urter
  • Stegt oksefilet, honningglaserede gulerødder, små kartofler og syltede sennepskorn
  • Rabarberkompot, vaniljeiscreme fra Kødbyen Is og bagt hindbærmarengs

25.04 Saint Clara
PRIS: 1.200 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Reservér bord

2102_FrockFruNimb_Menu1_900x910px

Maj

MENU

Denne menu kan bestilles fra 25. april til 30. maj
  • Soufflé på jomfruhummer, små confiterede tomater, cremet hummerbisque og urter
  • Stegt oksefilet, honningglaserede gulerødder, små kartofler og syltede sennepskorn
  • Rabarberkompot, vaniljeiscreme fra Kødbyen Is og bagt hindbærmarengs

02.05 August Høyen & Mumle
PRIS: 1.200 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

09.05 Peter Sommer & Søren Huss
PRIS: 1.200 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

16.05 Malte Ebert
PRIS: 1.200 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

23.05 Hugorm
PRIS: 1.200 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

30.05 Marie Key & Mona Moroni
PRIS: 1.200 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Reservér bord

2102_FrockFruNimb_Menu3_900x910px

Juni

MENU

Denne menu kan bestilles fra 6. juni til 27. juni
  • Dampede hvide asparges med sauce mousseline, håndpillede rejer og sprøde urter 
  • Stegt kalvemørbrad, små karotter, ærter, nye kartofler og friskrevet sommertrøffel
  • Pavlova med friske jordbær, hyldeblomst og Chantilly-crème

06.06 Magtens Korridorer
PRIS: 1.500 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

13.06 Jung
PRIS: 1.200 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

20.06 Veronica Maggio
PRIS: 1.200 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

27.06 Black Eyed Peas (Udsolgt)
PRIS: 1.500 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Reservér bord

2102_FrockFruNimb_Menu2_900x910px

Juli

MENU

Denne menu kan bestilles fra 4. juli til 2. august
  • Pocheret færøsk laks tilberedt med urter, confiterede tomater, syltede perleløg og sauce vierge 
  • Stegt vagtel farseret med Karl Johan, kantareller, majs og trøffelsauce
  • Vanilje-panna cotta med marinerede sensommerbær og krystalliseret hvid chokolade 

04.07 Aqua (Fuldt booket)
PRIS: 1.500 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.
 
11.07 Train
PRIS: 1.500 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.
 
18.07 Scarlet Pleasure
PRIS: 1.500 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.
 
25.07 APHACA
PRIS: 1.200 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Reservér bord

2102_FrockFruNimb_Menu1_900x910px

August

MENU

Denne menu kan bestilles fra 4. juli til 2. august
  • Pocheret færøsk laks tilberedt med urter, confiterede tomater, syltede perleløg og sauce vierge 
  • Stegt vagtel farseret med Karl Johan, kantareller, majs og trøffelsauce
  • Vanilje-panna cotta med marinerede sensommerbær og krystalliseret hvid chokolade 

01.08 TV-2 (Fuldt booket)
PRIS: 1.500 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

MENU

Denne menu kan bestilles fra 8. august til 29. august
  • Hummerbisque med quenelle af skaldyrssoufflé, æbler og dild
  • Langtidsbraiseret kalvespidsbryst med urter, syltede rødbeder, peberrod og sauce Madère
  • Æbletrifli med makroner, flødekaramel og vanilje 

08.08 Bryan Adams (Fuldt booket)
PRIS: 1.500 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

15.08 Emma Sehested Høeg
PRIS: 1.200 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

22.08 Burhan G
PRIS: 1.500 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

29.08 D-A-D (Fuldt booket)
PRIS: 1.500 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Reservér bord

2102_FrockFruNimb_Menu3_900x910px

September

MENU

Denne menu kan bestilles fra 5. september til 26. september
  • Kammuslinger med glaskål, agurk, ørredrogn, dild og Riesling beurre blanc
  • Stegt poussinbryst med sensommer grønt, estragon og sauce suprême
  • Blommekompot, krystalliseret hvid chokolade og vaniljeiscreme fra Kødbyen Is

05.09 The Raveonettes & Turboweekend
PRIS: 1.200 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

12.09 James Morrison
PRIS: 1.500 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

19.09 Andreas Odbjerg (Fuldt booket)
PRIS: 1.500 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Reservér bord

2102_FrockFruNimb_Menu2_900x910px