September

MENU

  • Røgede mandler, linsechips med Karl Johan-svampe og trøffelemulsion samt grillede, marinerede oliven
  • Færøsk laks med bagte tomater, syltede perleløg, tomatvinaigrette og krydderurter
  • Stegt oksefilet med honningbagte skalotteløg, selleri og trøffelsauce
  • Grand Marnier-marinerede jordbær med vaniljeis og marengs

13/9 Faustix + Kato (Fuldt booket)
PRIS:
1.200 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas mousserende vin og salte snacks, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe. 

20/9 Saveus
PRIS:
1.500 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas mousserende vin, salte snacks og delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Reservér bord

2102_FrockFruNimb_Menu2_900x910px