Sæsonmenu

April

Denne menu kan bestilles fra 2. april til 30. april

FORRET
Pocheret blæksprutte med aubergine, fermenteret hvidløg, svampebouillon og ramsløg

HOVEDRET
Kalvemørbrad med sprød brissel, grønne asparges, selleripuré og demi-glace med rosa peber

DESSERT
Dessert på rabarber, kærnemælk og lakrids

 

Maj

Denne menu kan bestilles fra 1. maj til 29. maj

FORRET
Chawanmushi med asparges og rogn

HOVEDRET
Perlehøneballotine med pistacie og morkler, serveret med forårsgrønt og persillesauce

DESSERT
Dessert på rabarber, yoghurt og estragon

PRIS
850 kr. per person
Inkluderet i prisen er 1 glas champagne, snacks, 3-retters menu og mineralvand

Eller

PRIS
1350 kr. per person
Inkluderet i prisen er 1 glas champagne, snacks, 3-retters menu med tilhørende vinmenu (3 glas) og mineralvand

Vi tager forbehold for ændringer ift. tilgængelige råvarer.

Reservér bord

1801_BrasserieSaesonmenu_900x910px