Denne menu kan bestilles fra 2. april til 30. april
FORRET
Pocheret blæksprutte med aubergine, fermenteret hvidløg, svampebouillon og ramsløg
HOVEDRET
Kalvemørbrad med sprød brissel, grønne asparges, selleripuré og demi-glace med rosa peber
DESSERT
Dessert på rabarber, kærnemælk og lakrids
Denne menu kan bestilles fra 1. maj til 29. maj
FORRET
Chawanmushi med asparges og rogn
HOVEDRET
Perlehøneballotine med pistacie og morkler, serveret med forårsgrønt og persillesauce
DESSERT
Dessert på rabarber, yoghurt og estragon
PRIS
850 kr. per person
Inkluderet i prisen er 1 glas champagne, snacks, 3-retters menu og mineralvand
Eller
PRIS
1350 kr. per person
Inkluderet i prisen er 1 glas champagne, snacks, 3-retters menu med tilhørende vinmenu (3 glas) og mineralvand
Vi tager forbehold for ændringer ift. tilgængelige råvarer.