icon-brasserie-dinner

Middag

Mandag - søndag
fra 17.00 til 22.00

Reservér bord

Bæredygtighed er en hjertesag

Som restaurant ser vi det som vores ansvar at lave og servere mad med omtanke. Derfor prioriterer vi økologi og bæredygtighed meget højt på hele Nimb.
Brød fra vores eget bageri, æg og samtlige mejeriprodukter er økologiske i hele huset, og vi gør vores bedste for at finde de mest bæredygtige produkter til menuen.
Et andet godt eksempel er vores line-muslinger fra Vilsund ved Limfjorden, der både har opnået statskontrolleret økologisk certificering og certificering af MSC. Faktisk blev Vilsund Blue som det første muslingefiskeri i verden certificeret af MSC, der anerkender og belønner bæredygtigt fiskeri. Sådan et produkt er vi stolte af at kunne servere i Nimb Brasserie!
Den vedvarende energi på Nimb leveres af vindmøllerne ved Avedøre Holme.

brasserie_steak-frites_1220x910

Menu

Appetizer

  • Marinerede oliven og trøffelchips 95,-
  • Franske østers med citron og vinaigrette 3 / 6 stk. • 115 / 215,-
  • Confiterede vagtellår med trøffelmayonnaise 115,-
  • Anderilette med cornichons, sennep og grillet brød 115,-
  • Vegetar

Kaviar

  • Baerii-kaviar med blinis, cremefraiche og purløg 15 / 30 /125 g • 285 / 545 / 1950,-
  • Oscietra-kaviar med blinis, cremefraiche og purløg 15 / 30 g • 365 / 685,-
  • Vegetar

Forretter

  • Briochetoast med 30 g. håndpillede fjordrejer, safran emulsion, citronpuré og krydderurter 245,-
  • Stegte kammuslinger, søde ærter, ørredrogn og champagne beurre blanc 225,-
  • Moules marinière med aromatiske urter, hvidvin og fløde 185,-
  • Steak tatar på klassisk manér med æggeblomme og karse 185,-
  • Grillede grønne asparges, råmarineret Daikon, syltede grønne jordbær, radiser med ærte-yuzusauce 195,-
  • Halv grillet dansk hummer med sprød salat, grillet citron og safranmayo 495,-
  • Vegetar

Hovedretter

  • Meunierestegt rødtunge serveret med sommergrønt, nye kartofler samt brødsauce 345,-
  • Linguini med hummerbrud, blæksprutte, simretomater, hummersauce og Baerii-kaviar 435,-
  • Gnocchi i cremet urtesauce med ærter, spinat, zucchini og parmesan 315,-
  • Steak frites af ca. 300 g dansk økologisk modnet ribeye med pommes frites, salat og sauce béarnaise 385,-
  • Oksemørbrad med crépinette af oksehaler og spinat, karotter, asparges, friskrevet sommertrøffel og trøffelsauce 495,-
  • Vegetar

Tilbehør

  • Nye kartofler med urtesmør 65,-
  • Pommes Frites 65,-
  • Blandet salat med krydderurter, skalotteløg, sennepsvinaigrette og croutons 65,-
  • Vegetar

Desserter

  • 3 franske oste med behørig garniture og knækbrød 160,-
  • Nimbs Jordbær Romanoff med sorbet og tuile 125,-
  • Crème brûlée på Tahiti-vanilje med syltede kirsebær 125,-
  • Lun chokolade fondant med nougat på vaniljecreme og frugtkompot 125,-
  • Vegetar

Reservér bord

Musik i Tivoli

Tivolis sommersæson byder på et flot program med musikalsk underholdning.

•    Fra april til september er der Fredagsrockkoncerter på Plænen hver fredag kl. 22.

•    Fra juni til august er der Havefestkoncerter på Plænen hver fredag kl. 19.

Vi gør opmærksom på, at musikken kan høres inde i restauranten.


bornemenue1220x910

Børnemenu

Hovedretter

  • Boeuf med grøntsager, bearnaisesauce og pommes frites 225,-
  • Dagens fisk med grøntsager, bearnaisesauce og pommes frites 150,-
  • Pasta linguini med bolognese og parmesan 150,-
  • Vegetar

Desserter

  • Pandekager med is og bær 95,-
  • Vegetar

Reservér bord

  • 4H0A9128_170122
  • 4H0A9005_170122
  • 4H0A9037_170122
  • 4H0A9073_170122
  • 4H0A9087_170122
  • 4H0A9147_170122
  • 4H0A9183_170122
  • 4H0A9193_170122
  • 4H0A8991_170122
  • 4H0A9028_170122