Som restaurant ser vi det som vores ansvar at lave og servere mad med omtanke. Derfor prioriterer vi økologi og bæredygtighed meget højt på hele Nimb.
Brød fra vores eget bageri, æg og samtlige mejeriprodukter er økologiske i hele huset, og vi gør vores bedste for at finde de mest bæredygtige produkter til menuen.
Et andet godt eksempel er vores line-muslinger fra Vilsund ved Limfjorden, der både har opnået statskontrolleret økologisk certificering og certificering af MSC. Faktisk blev Vilsund Blue som det første muslingefiskeri i verden certificeret af MSC, der anerkender og belønner bæredygtigt fiskeri. Sådan et produkt er vi stolte af at kunne servere i Nimb Brasserie!
Den vedvarende energi på Nimb leveres af vindmøllerne ved Avedøre Holme.
Tivolis sommersæson byder på et flot program med musikalsk underholdning.
• Fra april til september er der Fredagsrockkoncerter på Plænen hver fredag kl. 22.
• Fra juni til august er der Havefestkoncerter på Plænen hver fredag kl. 19.
Vi gør opmærksom på, at musikken kan høres inde i restauranten.