icon-brasserie-dinner

Middag

Mandag - søndag
fra 17:00 til 22:00

Reservér bord

Råvaren er en hjertesag

Som restaurant har vi fokus på at skaffe sæsonens bedste råvarer, der er økologiske og lokale hvis muligt.

Vi har bæredygtighed i tankerne, når vi udvælger vores råvarer.  Det ses eksempelvis i vores økologiske svampe, som Bygaard leverer med cykelbud. Vi vælger leverandører med fokus på dyrevelfærd, og vi bruger sæsonens urter fra Tivolis egen have, samt honning fra Bybi, der har bistader på toppen af Tivolis Koncertsal. 

Smagen er i højsæde, og de franske dyder går igen, når vi med omtanke for reducering af madspild sammensætter vores menu af kvalitetsråvarer.

Velbekomme.

Nimb_Brasserie_Menulist_Aften_1220x912px

Menu

Appetizer

  • Marinerede oliven og trøffelchips 115,-
  • Gillardeau østers nr. 3 med sæsonens inspiration (Variation af jordbær - Citrusvinaigrette med æbler - Bloody Mary) 3 / 6 stk. • 195 / 395,-
  • Gillardeau østers nr. 3 naturel med citron og vinaigrette 3 / 6 stk. • 175 / 350,-
  • Danske fjordrejer med ristet brioche, mayonnaise, citron og dild 50 / 100 g. • 195 / 395,-
  • Confiterede, pankofriterede frølår med friskrevet trøffel 3 stk. • 125,-
  • Gougères med 30 mdr. Comté og lufttørret Mangalicaskinke (Fås også vegetarisk) 3 stk. • 125,-
  • Vegetar

Kaviar

  • Beluga X Sterlet 50 g • 1.195,-
  • Nimb GOLD Selection 15 / 30 / 125 g • 325 / 600 / 2.330,-
  • Osietra 15 / 30 g • 395 / 745,-
  • Serveres med blinis, cremefraiche og purløg
  • Vegetar

Forretter

  • Tortellini med stegt jomfruhummer, variationer af tomat og jomfruhummerbisque tilsmagt med rød karry 265,-
  • Moules marinières med aromatiske urter, hvidvin og fløde (Danske muslinger fra Vilsund) 195,-
  • Dansk økologisk burrata med variation af tomat, gazpacho og basilikum 195,-
  • Tatar af dansk Jerseykvæg på klassisk manér med æggeblomme og karse 195,-
  • Vegetar

Hovedretter

  • Risotto Milanese med safran, kantareller og olivenolie (Fås også vegansk) 295,-
  • Linguini med hummerbrud samt dansk blæksprutte, simretomater, hummersauce og Nimb GOLD Selection kaviar 435,-
  • Meunierestegt slethvar serveret med sommergrønt, nye kartofler samt brødsauce 365,-
  • Perlehøne-ballotine med pistacie og morkler, serveret med sommergrønt og sauce blanquette med persille 345,-
  • Oksefilet med smørstegte kantareller, ribs, små karotter, gulerodspuré og Sauce Bordelaise 365,-
  • Steak frites af modnet ribeye med pommes frites, confiteret hvidløg og Nimbs Sauce Béarnaise med Piment d'Espelette 445,-
  • Vegetar

Tilbehør

  • Nimb Brasseries brød bagt på kamutdurum og malt, serveret med saltet smør og olivenolie (1-2 kuverter) 45,-
  • Friskrevet sæsontrøffel 100,-
  • Sæsonens kartofler med friske urter 65,-
  • Pommes frites 75,-
  • Spæde salater med krydderurter, skalotteløg, sennepsvinaigrette og croutoner 75,-
  • Vegetar

Desserter

  • 3 franske oste serveret med behørig garniture 165,-
  • Klassiske profiteroles med hasselnød, Tahiti-vaniljeis og Valrhona chokolade 145,-
  • Jordbær Romanoff à la Nimb Brasserie 145,-
  • Cakenhagens chokoladetrilogi, kirsebærsorbet samt vilde Morellokirsebær med likør og Kirsch 155,-
  • Vegetar

Reservér bord

bornemenue1220x910

Børnemenu

Hovedretter

  • Boeuf med grøntsager, Sauce Béarnaise og pommes frites 225,-
  • Dagens fisk med grøntsager, Sauce Béarnaise og pommes frites 150,-
  • Pasta linguini med bolognese og parmesan 150,-
  • Vegetar

Desserter

  • Pandekager med is og bær 95,-
  • Vegetar

Reservér bord