icon-brasserie-dinner

Middag

Mandag - søndag
fra 17.00 til 22.00

Bestil bord

Bæredygtighed er en hjertesag

Som restaurant ser vi det som vores ansvar at lave og servere mad med omtanke. Derfor prioriterer vi økologi og bæredygtighed meget højt på hele Nimb.
Brød fra vores eget bageri, æg og samtlige mejeriprodukter er økologiske i hele huset, og vi gør vores bedste for at finde de mest bæredygtige produkter til menuen.
Et andet godt eksempel er vores line-muslinger fra Vilsund ved Limfjorden, der både har opnået statskontrolleret økologisk certificering og certificering af MSC. Faktisk blev Vilsund Blue som det første muslingefiskeri i verden certificeret af MSC, der anerkender og belønner bæredygtigt fiskeri. Sådan et produkt er vi stolte af at kunne servere i Nimb Brasserie!
Den vedvarende energi på Nimb leveres af vindmøllerne ved Avedøre Holme.

brasserie_steak-frites_1220x910

À la carte

Forretter

  • Franske østers med citron og vinaigrette 3 / 6 stk. • 115 / 215,-
  • Baerii-kaviar med blinis, cremefraiche og purløg 15 / 30 / 125 g • 315 / 595 / 2325,-
  • Karl Johan bisque med stegte kammuslinger, macona mandler, piquillo og grillede oliven 195,-
  • Moules marinière a la Orientale med urter, citrongræs og lime i let krydret suppe 145,-
  • Steak tatar på klassisk manér med æggeblomme og karse 145,-
  • Vegetar

Hovedretter

  • Vesterhavs torsk a la Basquese med sauté af hvide bønner, piquillo og aromatiske urter 335,-
  • Linguini med hummerbrud, blæksprutte, simretomater, hummersauce og Baerii-kaviar 395,-
  • Gnocci med vinterspinat, svampe, ristede valnødder og parmesan sauce 275,-
  • Grillet Iberico filet med æblepuré, kålskud, syltede løgskaller, flæskesvær og herbes de Provence sauce 325,-
  • Steak frites af modnet ribeye med pommes frites, salat og sauce béarnaise 355,-
  • Ønskes 200 g oksemørbrad I stedet for ribeye + 30,-
  • Dansk Kronvildt fra Varde Ådal med saltbagt selleri, små kålskud i ramsløgsvinaigrette samt valnødsauce med druer, enebær og trøffel 395,-
  • Vegetar

Tilbehør

  • Pomme purée med urteolie 55,-
  • Pommes frites 55,-
  • Blandet salat med krydderurter, skalotteløg, sennepsvinaigrette og croutons 65,-
  • Vegetar

Oste & desserter

  • 4 franske oste med behørig garniture og knækbrød 160,-
  • Crème brûlée på polynesisk vanilje 95,-
  • Gâteau Marcel på Valrhonachokolade med sorbet og macaron 110,-
  • Vegetar

Bestil bord

bornemenue1220x910

Børnemenu

Hovedretter

  • Boeuf med grøntsager, bearnaisesauce og pommes frites 225,-
  • Dagens fisk med grøntsager, bearnaisesauce og pommes frites 150,-
  • Pasta linguini med bolognese og parmesan 150,-
  • Vegetar

Desserter

  • Is 65,-
  • Pandekager med is og bær 95,-
  • Vegetar

Bestil bord

  • 2020_09_16_Nimb_Champagne_15
  • 2018_10_11_Nimb_Morgenmad_03
  • Nimb_Brasserie_content_maj_2019_058
  • 2020_09_16_Nimb_Champagne_10
  • Nimb_Brasserie_content_maj_2019_148
  • 2020_09_16_Nimb_Champagne_07