Kunstnere

05.07 Queen Machine
PRIS: 1.800 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

12.07 News
PRIS: 1.800 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

19.07 Tom Jones (Fuldt booket)
PRIS: 2.300 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

26.07 Lis Sørensen
PRIS: 1.800 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

02.08 Michael Learns To Rock
PRIS: 1.800 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

09.08 Bryan Adams (Fuldt booket)
PRIS: 2.300 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

16.08 Danser med Drenge
PRIS: 1.800 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

23.08 Shu-bi-dua 2.0
PRIS: 1.800 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Reservér bord

1403_Brasserie_LoerdagsHits_TwoColumn_1220x910px2

Menu

Denne menu kan bestilles fra 4. juli til 2. august
  • Fleur de courgette, skaldyrssoufflé og strandkrabbebisque

  • Farseret vagtel, sommergrønt og sommertrøffel

  • Pavlova, jordbær, rosé champagne og tonkabønne


Denne menu kan bestilles fra 8. august til 29. august
  • Pithivier med pighvar og jomfruhummersouffléfars og cremet safransauce

  • Glaseret, krogmodnet kalvefilet med sprødt, stegte kantareller og majs, ribs og sauce espagnole

  • Peach Melba en surprise à la Nimb

Reservér bord