Fejr juleaften på magisk vis med udsigt til Tivoli
Nimb Brasserie byder indenfor til en fortryllende juleaften fuld af velsmag.
Kl. 18:00 eller kl. 18:30
Ankomst
MENU
Snacks
Østers med vinaigrette
Nimb GOLD selection-kaviar på blinis med cremefraiche og purløg
Salt æbleskive med brændende kærlighed og rødbede
N.V. Ruinart Brut, Champagne
Forret
Soufflé med hummer samt Sauce Nantua med Baerii-kaviar
2015 Chablis 'Fourchaume ¤ Les Vaupulans', Premier Cru, Domaine Guillaume Vrignaud, Burgundy
Hovedret
Rosastegt andebryst og sprødt confiteret lår serveret med brunede og rosmarinstegte kartofler, rødkål med valnødder, æble- og sveskekompot samt andesauce
2016 Domaine La Fagotiére, Châteaunuef-du-Pape
Dessert
Nimb Brasseries risalamande med Tahiti-vanilje, kandiserede nødder og kirsebærsauce (der er naturligvis mandelgave)
2000 Colheita Port, Feuerheerd's, Portugal
Kaffe & sødt
PRIS
2.200 kr. per person inkl. velkomst, julemenu, vinmenu, mineralvand samt kaffe & sødt
Kl. 22:30
Tak for i aften og glædelig jul!
Fejr nytårsaften på magisk vis
Nimb Brasserie byder velkommen til en fortryllende sidste aften på året med en udsøgt nytårsmenu.
17:30 Velkommen
Start aftenen i Nimb Bar med champagne, østers og hors d'oeuvre til Dronningens Nytårstale, der vises på storskærm.
Kl. 18.00 Dronningens Nytårstale
Østers med vinaigrette
Sprøde panipuri med røget laksetater og ørredrogn
N. V. Ruinart Blanc de Blancs, Brut, Champagne
Efter nytårstalen fortsætter aftenen i Nimb Brasserie
Amuse-bouche
Kaviar en surprise "Nimb GOLD selection"
2021 Egon Müller Scharzhof Riesling ¤ Saar
Forret
Kongekrabbe, jordskok og karseurter
2021 Egon Müller Scharzhof Riesling ¤ Saar
Mellemret
Vol-au-vent med pighvar og kammusling samt safranveluoté
2020 Chassagne-Montrachet Blanc Premier Cru Boudriotte Blain-Gagnard
Hovedret
Medaljon af oksemørbrad med rødbede, solbær og Sauce Périgueux
2016 Brunello de Montalcino Riserva Tenuta de Fossacolle
Dessert
Passionsfrugt og hvid chokolade
2018 Soucherie Coteaux de Layon Chaume Premier Cru
Kaffe & sødt
Efter middagen kan Tivolis nytårsfyrværki nydes med et glas bobler og et stykke hjemmebagt kransekage - enten fra Nimb Roof eller fra et område inde i Tivoli med særlig godt udsyn.
Forsæt festen
... i Nimb Bar efter fyrværkeriet. Hertil skal der reserveres bord.
PRIS
3.200 kr. per person
- inkl. velkomst og nytårstale i Nimb Bar, 4-retters menu med vinmenu, kaffe & sødt i Nimb Brasserie samt fyrværkeri med et glas bobler og hjemmebagt kransekage på Nimb Roof / inde i Tivoli.