icon-brasserie-lunch

Frokost

Mandag - fredag
fra 12:00 til 15:30

Lørdag & søndag
fra 13:00 til 15:30

Reservér bord

Frokost med franske favoritter

Frokostkortet på Nimb Brasserie skifter løbende, da vi altid tager udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer. Tag din familie, dine venner eller dine kollegaer med til en afslappet frokost, hvor menuen er inspireret af franske brasserietraditioner. 

Her er smagen og den gode oplevelse i centrum, og køkkenchefen lægger vægt på friskhed og det gode håndværk.

Nimb_Brasserie_Menulist_Frokost_1220x912px

Menu

Appetizer

  • Marinerede oliven og trøffelchips 115,-
  • Gillardeau østers nr. 3 med sæsonens inspiration (Hummerbisque - Citrusvinaigrette med æbler - Bloody Mary) 3 / 6 stk. • 195 / 395,-
  • Danske fjordrejer med ristet brioche, mayonnaise, citron og dild 50/100 g • 175/350,-
  • Gillardeau østers nr. 3 naturel med citron og vinaigrette 3 / 6 stk. • 175,- / 350,-
  • Confiterede og friterede frølår med friskrevet trøffel 3 stk. • 125,-
  • Gougères med 30 mdr. Comté og lufttørret Mangalicaskinke (Fås også vegetarisk) 3 stk. • 125,-
  • Vegetar

Kaviar

  • Beluga X Sterlet 125 g • 3.365,-
  • Nimb GOLD Selection 15 / 30 /125 g • 325 / 600 / 2.330,-
  • Osietra 15 / 30 g • 395 / 745,-
  • Serveres med blinis, cremefraiche og purløg
  • Vegetar

Hovedretter

  • Salat Niçoise à la Nimb med hvid tun fra Biscayabugten, æg og kartofler (Fås også vegetarisk) 225,-
  • Risotto med asparges, ærter, morkler og frugtig olivenolie (Fås også vegansk) 295,-
  • Moules frites med danske muslinger fra Vilsund, serveret med aromatiske urter, hvidvin og fløde 255,-
  • Stegt Vesterhavstorsk med spæde forårsgrøntsager à la nage samt ørredrogn 365,-
  • Klassisk steak tatar af dansk Jerseykvæg med pommes frites, spæde salater og urter 255,-
  • Cremet fransk omelet med trøffel, Mangalica skinke, grøntsager og urtesalat (Fås også vegetarisk) 225,-
  • Pocheret poussinbryst med trøffelfars, danske svampe og kålskud, samt sauce med røget espelette og hengemte ramsløg 345,-
  • Steak frites af modnet ribeye med pommes frites, confiteret hvidløg og Nimbs Sauce Béarnaise med Piment d'Espelette 445,-
  • Vegetar

Tilbehør

  • Friskrevet sæsontrøffel 100,-
  • Sæsonens kartofler med friske urter 65,-
  • Pommes frites 75,-
  • Spæde salater med krydderurter, skalotteløg, sennepsvinaigrette og croutoner 75,-
  • Vegetar

Desserter

  • 2 franske oste fra Nimbs ostevogn 125,-
  • Dessert på rabarber, kærnemælk og lakrids 145,-
  • Marineret citrussalat med rørsukker og tonkabønne, serveret med ferskensorbet (Vegansk og glutenfri) 120,-
  • Cakenhagens chokoladetrilogi, kirsebærsorbet samt vilde Morellokirsebær med likør og Kirsch 155,-
  • Vegetar

Reservér bord

bornemenue1220x910

Børnemenu

Hovedretter

  • Boeuf med grøntsager, Sauce Béarnaise og pommes frites 225,-
  • Dagens fisk med grøntsager, Sauce Béarnaise og pommes frites 150,-
  • Pasta linguini med bolognese og parmesan 150,-
  • Vegetar

Desserter

  • Pandekager med is og bær 95,-
  • Vegetar

Reservér bord