icon-brasserie-lunch

Frokost

Mandag - fredag
fra 12:00 til 15:30

Lørdag & søndag
fra 13:00 til 15:30

Reservér bord

Frokost med franske favoritter

Frokostkortet på Nimb Brasserie skifter løbende, da vi altid tager udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer. Tag din familie, dine venner eller dine kollegaer med til en afslappet frokost, hvor menuen er inspireret af franske brasserietraditioner. 

Her er smagen og den gode oplevelse i centrum, og køkkenchefen lægger vægt på friskhed og det gode håndværk.

Nimb_Brasserie_Menulist_Frokost_1220x912px

Menu

Appetizer

  • Marinerede oliven og trøffelchips 115,-
  • Franske østers med citron og vinaigrette 3 / 6 stk. • 165 / 325,-
  • Confiterede duelår med trøffelmayonnaise 125,-
  • Spanske ansjoser fra Biscayabugten med grillet surdejsbrød og aioli 125,-
  • Mangalica-skinke med salsa romesco, grønne ferskner og grillet surdejsbrød 125,-
  • Escargots med hvidløg, persille, estragon, croutoner og citron 6 stk. 145,-
  • Vegetar

Kaviar

  • Nimb GOLD selection fra Gastro Unika med blinis, cremefraiche og purløg 15 / 30 /125 g • 325 / 600 / 2330,-
  • Gastro Unika Oscietra med blinis, cremefraiche og purløg 15 / 30 g • 395 / 745,-
  • Vegetar

Hovedretter

  • Burrata med tomater, pinjekerner, basilikumvinaigrette og surdejsbrød 185,-
  • Salat Niçoise à la Nimb med hvid tun fra Biscayabugten, haricots verts, æg og kartofler 235,-
  • Serveres også vegetarisk
  • Moules frites med aromatiske urter, hvidvin og fløde 255,-
  • Klassisk steak tatar med kartoffelchips, spæde salater og urter 255,-
  • Omelette Paysanne med Mangalica-skinke og urtesalat 225,-
  • Serveres også vegetarisk
  • Risotto med kantareller, morkler og spinat samt frugtig olivenolie 295,-
  • Hummerbisque med langtidsbagte tomater og Nimb Gold Selection-kaviar 265,-
  • Grillede jomfruhummere med gremolata, aioli, citron samt krydderurtesalat 345,-
  • Steak frites af modnet ribeye med pommes frites, salat og Sauce Béarnaise 445,-
  • Vegetar

Tilbehør

  • Sæsonens kartofler med friske urter 65,-
  • Pommes frites 75,-
  • Spæde salater med krydderurter, skalotteløg, sennepsvinaigrette og croutoner 75,-
  • Vegetar

Desserter

  • 3 franske oste med behørig garniture og knækbrød 165,-
  • Crème brûlée og vilde Morellokirsebær med likør og Kirsch 145,-
  • Nimbs Tarte Tatin med danske æbler og karamel 145,-
  • Chokoladefondant med nougat, vaniljecreme og frugtkompot 145,-
  • Vegetar

Reservér bord

bornemenue1220x910

Børnemenu

Hovedretter

  • Boeuf med grøntsager, bearnaisesauce og pommes frites 225,-
  • Dagens fisk med grøntsager, bearnaisesauce og pommes frites 150,-
  • Pasta linguini med bolognese og parmesan 150,-
  • Vegetar

Desserter

  • Pandekager med is og bær 95,-
  • Vegetar

Reservér bord