Maj - Fredagsrock

Aftenen starter kl. 19.30 og bordet er dit til koncerten er slut.

SNACKS
Trøffelchips
Mangalicaskinke
Marinerede oliven
Blinis med cremefraiche og Baerii-kaviar

FORRET
Hvide asparges toppet med hollandaisesauce, håndpillede rejer, ørredrogn samt krydderurtesalat

HOVEDRET
Poussinbryst og vol-au-vent med frikassé af confiteret poussinlår og forårsgrønt samt morkelsauce

DESSERT
Nimb Brasseries version af rabarbertrifli og ”gode råd” småkager

VIN
Vinmenu afstemt efter menuen

Pris pr. person 1750 kr.
Inkluderet i prisen er velkomst med snacks, 3 retter med tilhørende vine samt kaffe og sødt. Efter middagen er drikkevarer for egen regning

OBS: Bemærk venligst at prisen ikke inkluderer entré til Tivoli.

Reservér bord

Tivoli_Fredagsrock_1220x910

KUNSTNERE

20.05 Benjamin Hav & Familien + Zar Paulo

27.05 Malurt

Da terrassen kun delvist er overdækket, anbefaler vi påklædning, der kan hamle op med det lunefulde danske sommervejr.

Reservér bord

Juni - Fredagsrock

Aftenen starter kl. 18.30 og bordet er dit til koncerten er slut.

SNACKS
Trøffelchips
Mangalicaskinke
Marinerede oliven
Blinis med cremefraiche og Baerii-kaviar

FORRET
Grillede grønne asparges med salat af råmarineret kammusling, syltede grønne jordbær og radiser

HOVEDRET
Rosastegt kalveculotte og croustillant med skank og brissel serveret med nye løg, ærter samt morkel sauce

DESSERT
Nimb Brasseries version af rabarbertrifli og ”gode råd” småkager

VIN
Vinmenu afstemt efter menuen

Pris pr. person 1750 kr.
Inkluderet i prisen er velkomst med snacks, 3 retter med tilhørende vine samt kaffe og sødt. Efter middagen er drikkevarer for egen regning

OBS: Bemærk venligst at prisen ikke inkluderer entré til Tivoli.

Reservér bord

Frock_2_1220x910

KUNSTNERE

03.06 Burhan G - Udsolgt

10.06 Gnags - Udsolgt

17.06 Tina Dickow - Udsolgt

24.06 50 Cent - Udsolgt

Da terrassen kun delvist er overdækket, anbefaler vi påklædning, der kan hamle op med det lunefulde danske sommervejr.

Reservér bord

Juli - Fredagsrock

Aftenen starter kl. 18.30 og bordet er dit til koncerten er slut.

SNACKS
Trøffelchips
Mangalicaskinke
Marinerede oliven
Blinis med cremefraiche og Baerii-kaviar

FORRET
Saltet laks med agurk, ærter, marineret ørredrogn, radiser, bitre salater samt orientalsk vinaigrette

HOVEDRET
Boeuf af oksefilet med sommerens grøntsager og svampe samt pebersauce

DESSERT
Nimb Brasseries Jordbær Romanoff med sorbet og tuile

VIN
Vinmenu afstemt efter menuen

Pris pr. person 1750 kr.
Inkluderet i prisen er velkomst med snacks, 3 retter med tilhørende vine samt kaffe og sødt. Efter middagen er drikkevarer for egen regning

OBS: Bemærk venligst at prisen ikke inkluderer entré til Tivoli.

Reservér bord

Frock__1220x910

KUNSTNERE

01.07 Rasmus Seebach - Udsolgt

08.07 Mads Langer

15.07 Kesi

22.07 Tom Jones - Udsolgt

29.07 Birthe Kjær

Da terrassen kun delvist er overdækket, anbefaler vi påklædning, der kan hamle op med det lunefulde danske sommervejr.

Reservér bord

August - Fredagsrock

Aftenen starter kl. 18.30 og bordet er dit til koncerten er slut.

SNACKS
Trøffelchips
Mangalicaskinke
Marinerede oliven
Blinis med cremefraiche og Baerii-kaviar

FORRET
Stegte kammuslinger med utrilloærter og beurre blanc på champagne med ørredrogn

HOVEDRET
Dansk vildt med majs, sæsonens svampe, brombær samt Enebær-cremesauce

DESSERT
Nimb Brasseries rødgrød med vaniljeis og ”gode råd” småkager

VIN
Vinmenu afstemt efter menuen

Pris pr. person 1750 kr.
Inkluderet i prisen er velkomst med snacks, 3 retter med tilhørende vine samt kaffe og sødt. Efter middagen er drikkevarer for egen regning

OBS: Bemærk venligst at prisen ikke inkluderer entré til Tivoli.

Reservér bord

Tivoli_Fredagsrock_1220x910

KUNSTNERE

05.08 L.O.C. - Udsolgt

12.08 Dizzy Mizz Lizzy - Udsolgt

19.08 MØ + Ashibah - Udsolgt

26.08 Malk De Koijn - Udsolgt

Da terrassen kun delvist er overdækket, anbefaler vi påklædning, der kan hamle op med det lunefulde danske sommervejr.

Reservér bord

September - Fredagsrock

Aftenen starter kl. 19.30 og bordet er dit til koncerten er slut.

SNACKS
Trøffelchips
Mangalicaskinke
Marinerede oliven
Blinis med cremefraiche og Baerii-kaviar

FORRET
Karl Johan-svampebisque med kammusling ”mi cuit”, piquillo-peber, Marcona-mandler og grillede oliven

HOVEDRET
Rosastegt kalveculotte med variation af knoldselleri samt ragoutsauce med sprængt kalvetunge, æbler, druer og hasselnødder

DESSERT
Nimb Brasseries version af peach melba à la ”omelette en surprise”

VIN
Vinmenu afstemt efter menuen

Pris pr. person 1750 kr.
Inkluderet i prisen er velkomst med snacks, 3 retter med tilhørende vine samt kaffe og sødt. Efter middagen er drikkevarer for egen regning

OBS: Bemærk venligst at prisen ikke inkluderer entré til Tivoli.

Reservér bord

Frock_2_1220x910

KUNSTNERE

02.09 Folkeklubben + Hugorm - Udsolgt

09.09 Lord Siva + Victor Leksell - Udsolgt

16.09 Ude Af Kontrol + Kato - Udsolgt

23.09 Jung - Udsolgt

Da terrassen kun delvist er overdækket, anbefaler vi påklædning, der kan hamle op med det lunefulde danske sommervejr.

Reservér bord