September

MENU

  • Stegte kammuslinger med grillede majs, hindbær og strandkrabbebisque
  • Braiseret kalvespidsbryst med sæsonens svampe, confiteret hvidløgssifon, grillede løgskaller og Sauce Périgueux
  • Pavlova med sensommerens bær, estragon og Tahiti-vanilje

13/9 Faustix + Kato (Fuldt booket)
PRIS:
1.800 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

20/9 Saveus (Fuldt booket)
PRIS:
2.300 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Reservér bord


2102_FrockBrasserie_AprilMenu_900x910px