icon-brasserie-lunch

Brunch

Lørdag og søndag
fra 10:00 til 12:00

Reservér bord

Nyd en lækker weekendbrunch i Nimb Brasserie

Holder du af at nyde din weekend i smukke, afslappede omgivelser? Så kom ind på Nimb Brasserie og start dagen med en brunch, der får et hvert gastronomisk hjerte til at banke.

Sidste tidspunkt for bordreservation til brunch er klokken 12.00, men selve brunchen varer til kl. 14.00, så der er god tid til at nyde alle herlighederne.

Juni

Denne menu kan bestilles fra 4. maj til 30. juni

Første servering

  • Laktosefri skyr med hjemmelavet granola
  • Friskskåret frugt
  • Udvalg af charcuteri, prosciutto cotto og capocollo
  • Samsø koldrøget laks med dild og hyldeblomst
  • Gedeostmousse med pistacie-florentiner
  • Sæsonens salat med brøndkarse, radise og hindbær
  • Sprødt rugbrød med ærter, tilsmagt ricotta og citron
  • Spinatvaffel med forårsgrønt og avokadocreme 

Anden servering

  • Cremet røræg med sprød bacon og Nimbs signaturpølse
  • Nyfortolket hvid asparges med rejer og hollandaise 
  • Spæde forårsgulerødder med kålpuré og urtecreme 

Tredje servering

  • Små fyldte chokolader med mynte 
  • Pavlova med blodappelsin og kandiseret citrus
  • Mini crème brûlée med Tahiti-vanilje og rabarberkompot 

I glas & kop
Kaffe brygget på Nimbs økologiske kaffebønner eller te fra det anerkendte tehus Mariage Frères, økologiske juicer, lemonader samt et glas Nimb Blanc de Blancs.

OBS
Børn under 8 år kan nyde brunchen til halv pris.
Vi har ikke mulighed for at tilbyde en vegansk version af brunchen.
Grupper på mere end 8 personer reserverer bord ved at skrive til restaurantbooking@nimb.dk

545 kr.

Reservér bord

Ny_Brunch_1220x910

Juli og august

Denne menu kan bestilles fra 6. juli til 25. august

Første servering

  • Laktosefri skyr med hjemmelavet granola
  • Friskskåret frugt
  • Udvalg af charcuteri, prosciutto cotto og capocollo
  • Gedeostmousse med pistacie-florentiner
  • Sæsonens salat med stracciatella og sommercourgette, mynte og pinjekerner
  • Rødbedevaffel med italiensk krydret gulerødder 
  • Pani Puri med koldrøget Samsølaks og radise

Anden servering

  • Cremet æg royal, sprød bacon og Nimbs signaturpølse
  • Grillet jomfruhummer med urter, smør og grillet lime
  • Tataki af røget vandmelon med æble, grøntsagsconsommé og ramsløg
  • Stegt padrón med hjemmelavet romescosauce

Tredje servering

  • Vaniljecheesecake med solbær-balsamicoeddike
  • Jordbærtærte med frangipane og champagne
  • Limoncello-panna cotta med krystalliseret hvid chokolade

     

  • 4H0A7179_SGN
  • 4H0A7202
  • 4H0A7156_SGN