Nimb Nights

Udvalgte onsdage byder Nimb Bar indenfor til intimkoncert i byens smukkeste cocktailbar – vi kalder det ”Nimb Nights”, og du er inviteret!

OKTOBER

21.10 Nimb Nights feat. Trio Galeano

Glæd dig til endnu en musikalsk aften i Nimb bar, der sender dig mod varmere himmelstrøg – hvem har ikke brug for det på en rigtig efterårsaften?

Trio Galeano er en spansk/dansk/italiensk trio, der hylder den spanske og mexicanske sangskat.
Angel Castillo er fra Almeria og behersker den spanske sangtradition med stort overskud, mens Martin Buono er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med speciale i flamenco og sydamerikansk musik.
2 spanske guitarers sprøde toner sætter rammen for de stemningsfulde flamencoinspireret sange. Denne aften har de allieret sig med den italienske trompetist Alessandro Garau, som med sin trompet fører os igennem mexicanske klassikere som fx la llorona, cielo lindo og la bamba.

Arrangementet er gratis, men hvis du vil sikre dig en siddeplads, anbefaler vi, at du køber en champagnebillet til 195 kr. Inkluderet i prisen er 1 glas champagne og en garanteret siddeplads. 

Køb champagne-billet

 

28.10 Nimb Nights Diva Moments – The Country Edition

Der er lagt op til en aften af format, når de to dygtige sangerinder, Maria Anna Rosenberg og Frederikke Vedel, fortolker de største divaer inden for country-genren. Glæd dig til alle dine yndlingshits fra store personligheder som Dolly Parton, Shania Twain, Brandi Carlile, LeAnn Rimes, Alison Krauss, Taylor Swift og mange flere. Denne aften er også guitarist/sanger Oscar Elmholt og bassist/sanger Aske Grieger med.
Maria og Frederikke er begge uddannet ved Den Danske Scenekunstskole og har optrådt i mange musicals. Sidst de to sangerinder gæstede Nimb Bar sammen var arrangementet udsolgt på få dage, og vi glæder os til igen at opleve dem til Diva Moments!  

CHAMPAGNEBILLET
Arrangementet er gratis, men hvis du vil sikre dig en siddeplads, anbefaler vi, at du køber en champagnebillet til 195 kr. Inkluderet i prisen er 1 glas champagne og en garanteret siddeplads.

Køb champagnebillet

NOVEMBER

4. 11 Nimb Nights feat. Alexander Kraglund Kvartet – brasilianske toner i Nimb Bar

Glem for en stund alt om regn, rusk og efterårsvejr, og tag med Alexander Kraglund Kvartet på rejse til Brasiliens sol og forførende rytmer.
Den danske musiker Alexander Kraglund anses for at være en af de absolut bedste violinister inden for den brasilianske musiktradition, og med sit medrivende spil har Alexander begejstret publikummer i ind- og udland siden han i 2011 dimitterede fra Rytmisk Musikkonservatorium i København. I en alder af 35 år har han allerede høstet international anerkendelse, ikke mindst da han tilbage i 2012 optrådte flere gange med den legendariske chorogruppe "Época de Ouro" live i Radio Nacional- Rio de Janeiro. Siden har han optrådt med en lang række af Brasiliens ypperste instrumentalister bl.a. choroguitarist og komponist Rogerio Souza, sangerinden Thaís Motta og trommeslageren Afonso Corrêa.

DENNE AFTEN I NIMB BAR
I Nimb Bar optræder Alexander med sin egen kvartet bestående af den brasilianske bassist Romulo Duarte, der med sit fabelagtige spil har banet sig vej til toppen af den brasilianske musikscene bl.a. i selskab med Gilberto Gil, Milton Nascimento, Caetano Veloso, Hamilton de Holanda og Rosa Passos. Bag trommerne sidder Jonas Johansen, der udover at være en levende legende på den danske jazzscene også er kendt for sit samarbejde med den brasilianske pianist og sangerinde Eliane Elias. Det hele flettes sammen af guitaristen Jeppe Holst, der med et usammenligneligt smagfuldt guitarspil viser vejen gennem musikkens harmoniske krinkelkroge.
Stilen er brasiliansk og de fire musikere udfolder choroens virtuositet, bossa novaens poesi og sambaens medrivende rytmer i et forrygende sammenspil. Der er med andre ord lagt op til en aften i særklasse, der kan holde selv den værste vinterblues fra døren.

LINE-UP
Alexander Kraglund: Vokal, violin, kromatisk mundharpe (DK) - Jeppe Holst: Guitar (DK) - Romulo Duarte: Bas (BR) - Jonas Johansen: Trommer (DK).

CHAMPAGNEBILLET
Arrangementet er gratis, men hvis du vil sikre dig en siddeplads, anbefaler vi, at du køber en champagnebillet til 195 kr. Inkluderet i prisen er 1 glas champagne og en garanteret siddeplads.

Køb champagnebillet

events_nimb_nights_choro-vivo_1220x910

Det praktiske

TIDSPUNKT: Kl. 19.30 til 21.30
(Dørene åbner kl. 17)
HVOR: Nimb Bar, Bernstorffsgade 5, 1. sal, 1577 København K
ENTRÉ: Gratis
CHAMPAGNE-BILLET: Hvis du ønsker at reservere bord og derved være sikret en siddeplads, gøres det ved at købe en champagne-billet – pris 195 kr. per person.
Inkluderet i prisen er et glas champagne og salte snacks.

SIKKERHEDEN FOR VORES GÆSTER OG ANSATTE
Sikkerheden for både vores gæster og ansatte er vigtig, så derfor har vi sørget for den nødvendige plads mellem bordene, sat håndsprit på alle borde og har ekstra fokus på rengøring. Vores personale bærer naturligvis mundbind eller visir.
Vi glæder os til at byde dig velkommen på Nimb.