Nimb Nights

Hver anden onsdag byder Nimb Bar indenfor til intimkoncert i byens smukkeste cocktailbar – vi kalder det ”Nimb Nights”, og du er inviteret!

FEBRUAR

17.02 Nimb Nights feat. Phoebe’s Jazz Faves “The Indigo Lounge”

Træd ind i ”The Indigo Lounge”- et dragende rum af blå farver og toner, og glæd dig til en eksklusiv og intim koncertoplevelse, hvor lyd, lys og rum smelter sammen i en helt vidunderlige midnatsstemning. En stemning, der kendetegner den autentiske jazzklub-atmosfære, man ellers kun finder i jazzbyerne Chicago, New Orleans og New York. Aftenens band, Phoebe’s Jazz Faves, består af nogle af landets mest efterspurgte, professionelle musikere, der for en enkelt aften gæster Nimb Bar.

LINE-UP
Vokal: Mette Lethan
Saxofon/Fløjte: Michael Nielsen
Flygel: Gorm Bülow
Bas: Andreas Hatholt

Pris: 250 kr. per person – inkluderet i prisen er koncertbillet og et glas champagne med salte snacks

Køb billet

MARTS

03.03 Nimb Nights feat. Jordan Jackson & Band

Glæd dig til en stemningsfuld aften i Nimb Bar, hvor vi har den dygtige soul- og jazzsangerinde Jordan Jackson og hendes velspillende band på programmet.   
 
Jordan stammer oprindelig fra London, men siden hun flyttede til Danmark, har man blandt andet kunnet opleve hende på ”The Standard Jazz Club” sammen med pianisten Niels Lan Doky. Hun har også spillet under Copenhagen Jazz Festival, hvor en anmelder blandt andet udtalte: ”Hun minder mig om Corrine Bailey Rae, Amy Winehouse & Erykah Badu i én. Hendes musik er poetisk, fyldt med Soul/Jazz. Jordan Jackson er en fantastisk sanger og komponist”.  
 
Aftenens repertoire byder på Jordans egne sange og udvalgte jazz- og soulcovers.  

LINE-UP
Vokal: Jordan Jackson
Trommer: Deodato Sequir  
Bas: Romulo Duarte

Pris: 250 kr. per person – inkluderet i prisen er koncertbillet og et glas champagne med salte snacks

Køb billet

17.03 Nimb Nights feat. Karen Kousgaard & Band

Denne aften i Nimb Bar venter en dybt personlig og musikalsk oplevelse. Aftenens kunstner er den dygtige sangerinde Karen Kousgaard, der med indlevelse, ærlighed og en fantastisk stemme både vil fremføre sine egne kompositioner og på unik vis fortolke lånte klassikere kun akkompagneret af sin guitar.  

Hendes stemme leder måske dine tanker hen på sangerinder som Katie Melua eller Tina Dickow, men Karen er umiskendeligt sin egen.

Pris: 250 kr. per person – inkluderet i prisen er koncertbillet og et glas champagne med salte snacks

Køb billet

31.03 Nimb Nights feat. Zac Williams & Ida Astrid

Glæd dig til endnu en stemningsfuld Nimb Night med to af de bedste unge kunstnere, den danske musikscene har at byde på lige nu. Zac Williams & Ida Astrid leverer et lækkert sæt med referencer til jazz, pop og soul, hvor du både kan nyde deres stemmer sammen og hver for sig.  

Deres udtryk som duo er charmerende og sofistikeret, og med Zacs virtuose, latininspirerede guitarspil og Ida Astrids Mariah Carey-inspirerede vokal er der lagt op til en fantastisk musikalsk aften i Nimb Bar.

Pris: 250 kr. per person – inkluderet i prisen er koncertbillet og et glas champagne med salte snacks

Køb billet

events_nimb_nights_choro-vivo_1220x910

Det praktiske

HVORNÅR: Kl. 19.30 til 21.30
(Dørene åbner kl. 17)
HVOR: Nimb Bar, Bernstorffsgade 5, 1. sal, 1577 København V
PRIS: 250 kr. per person – inkluderet i prisen er koncertbillet og et glas champagne med salte snacks.

SIKKERHEDEN FOR VORES GÆSTER OG ANSATTE
Sikkerheden for både vores gæster og ansatte er vigtig, så derfor har vi sørget for den nødvendige plads mellem bordene, sat håndsprit på alle borde og har ekstra fokus på rengøring. Vores personale bærer naturligvis mundbind eller visir.
Vi glæder os til at byde dig velkommen på Nimb.

FORBEHOLD FOR EVENTUELLE ÆNDRINGER
Vi tager forbehold for at måtte ændre programmet i forhold til regeringens covid-19-restriktioner. Har du købt billet til et arrangement, der bliver aflyst, hjælper vi naturligvis med enten at ombooke din plads eller refundere billetten.