Nimb Nights

Nimb Bar byder indenfor til intimkoncert med skiftende kunstnere i byens smukkeste cocktailbar – vi kalder det ”Nimb Nights”, og du er inviteret!  

Læn dig tilbage i en af barens bløde lænestole, og nyd et glas champagne, mens vi dæmper lyset og shaker cocktails til lækre toner leveret af nogle af Danmarks dygtigste live-musikere. 

HVORNÅR
18/10, 1/11, 15/11 & 29/11 fra kl. 20:30 til 23:00
Dørene åbner kl. 20:30, mens koncerten starter kl. 21:00. 
Ønsker du at starte aftenen tidligere, kan du nyde lækre cocktails, øl og vine på glas i Nimb American Bar i stue-etagen.

HVOR
Nimb Bar, Bernstorffsgade 5, 1577 København V – indgang via Nimb Hotel

PRIS
350 kr. per person – inkluderet i prisen er et glas champagne, salte snacks og koncert.

KØB BILLET

NimbNights_bas_1220x910

Kunstnere

18/10 - Yasmin's African Allstars 
Glæd dig til en aften i livsglædens tegn, hvor du kan opleve afromusik, når det er bedst.  Det bliver en cocktail af delikate, afrikanske rytmer fra øst til vest, nyt afrobeat og evergreens fra kontinentet med numre af Miriam Makeba, Angelique Kidjo, Fela Kuti med flere.  
Sangerinden Yasmin Kierkegaard kommer fra Mozambique, og bandet er en god international blanding, der har rejst verden rundt for at udforske forskellige musikalske stilarter.
Som publikum bliver det svært at sidde stille, så medbring dansesko og højt humør. 
 
Line-up: Yasmin Kierkegaard Dinesen (vokal) - Jakob Dinesen (sax)- Preben Carlsen (guitar) - Yasser Pino (bas) 
 
1/11 - Bloch / McEwan / Hellborn 
Glæd dig til at høre trioen fortolke gamle soulsange og moderne klassikere i en musikalsk legende stil fra store kunstnere som Ed Sheeran og Bill Withers - det perfekte soundtrack til en efterårsaften i byens smukkeste cocktailbar.

Line-up: Nikolaj Bloch (guitar & vokal) - Oliver McEwan (bas) - Morten Hellborn (trommer) 

15/11 - Christmas Bossa Nova Night 
Velkommen til en aften hvor vi blander de bedste juleklassikere med brasilianske rytmer. Oplev julerepertoiret på en ny og helt anderledes måde, når Novo Cais trio spiller de bedste juletemaer med udspring i den jazzede Bossa Nova-lyd, og glæd dig til at høre den fantastiske, brasilianske sanger Daniel Bonifacio fortolke blandt andet ”It´s beginning to look a lot like Christmas” & ”The Christmas Song”.  

Line-up: Daniel Bonifacio (vokal) - Alessandro Garau (trompet) - Martin Buono (guitar) 

29/11 - Christmas Jazz ’n’ Soul (Udsolgt)
Julen nærmer sig, og dermed også årets sidste Nimb Night, der denne aften har besøg af den dygtige sangerinde Anna Møller. Sammen med Sonic Soul Trio lover hun julehumør med både danske og amerikanske julehits fra kunstnere som Donny Hathaway, Aretha Franklin, John Legend og Martin Brygmann.  

Line-up: Anna Møller (vokal) - Mathias Bøttern (guitar) - Jonathan Wøhlk (bas) - Chris Andersen (trommer) 

Køb billet

  • 2023_02_22_Nimb_Jazz_45
  • 2023_02_22_Nimb_Jazz_60
  • 2023_02_22_Nimb_Jazz_13
  • 2023_02_22_Nimb_Jazz_14
  • 2023_02_22_Nimb_Jazz_20