Nimb Nights

Hver anden onsdag i efteråret byder Nimb Bar indenfor til intimkoncert med skiftende kunstnere i byens smukkeste cocktailbar – vi kalder det ”Nimb Nights”, og du er inviteret!

Læn dig tilbage i en af barens bløde lænestole, og nyd et glas champagne, mens vi dæmper lyset og shaker cocktails til lækre toner leveret af nogle af Danmarks dygtigste live-musikere.

Hvornår: Kl. 20.30 - 23.00. Dørene åbner kl. 20.30, mens koncerten starter kl. 21.00. 
Ønsker du at starte aftenen tidligere, har Nimb Brasserie en cocktailbar i stue-etagen, hvor du kan nyde lækre cocktails, øl og vine på glas.

Hvor: Nimb Bar, Bernstorffsgade 5, 1577 København V – indgang via Nimb Hotel

Pris: 350 kr. per person – inkluderet i prisen er et glas champagne, salte snacks og koncert.

Program 

5/10 CHEMNITZ / MCEWAN / KOPPEL
19/10 Tango meets Flamenco
2/11 Rêver
16/11 Cecilie Noer
30/11 Frederikke Vedel Trio

KØB BILLET

events_nimb_nights_choro-vivo_1220x910

Kunstnere

5/10 CHEMNITZ / MCEWAN / KOPPEL
Med denne velspillende og legesyge trio kommer vi vidt omkring i genrer. Med en blanding af soul, jazz og pop improviserer trioen versioneringer på stedet og skaber således en unik aften. 

Line-up: Mark Chemnitz (vokal & klaver) - Oliver McEwan (bas & kor) - Benjamin Koppel (saxofon)

19/10 Tango meets Flamenco
Denne aften er den store tangomester Astor Piazzolla omdrejningspunktet, og vi kommer igennem alle tangoens følelsesregistre - fra de melankolske melodier til de passionerede og aggressive rytmer. Piazolla var pioner inden for den moderne tango, og hans værker spilles over hele verden. Med sine rytmiske finurligheder og jazzede, avantgarde klange, bidrog han med en hel ny lyd til tangoen, der førhen kun var noget man dansede til.
Bandoneon var Piazollas instrument, og til denne koncert har vi fornøjelsen af at høre argentinske Marcelo Mercadante på selvsamme. Han er en af de førende på instrumentet, og suppleres af Martin Buono på guitar, mens Gustav Rey synger.  Sammen tager de tre musikere på opdagelse i tangoens verden med små afstikkere til det inciterende flamenco-univers.

Line-up: Marcelo Mercadante AR (bandoneon) - Martin Buono IT/DK (guitar) - Gustav Rey E/DK (vokal)

2/11 Rêver
Rêver har tidligere spillet udsolgte koncerter på Nimb og gentager nu succesen i begyndelsen af november. Her inviteres du med på en rejse bestående af Rêves egne kompositioner, men også nyfortolkninger af nøje udvalgte sange. Drivkraften bag kvartetten er sangerinde Frederikke Vedel og pianist Johann Gustav, og deres musik bevæger sig i et drømmende, lyrisk jazzunivers, hvor der er kræset for både originalitet og raffinement.

Line-up: Frederikke Vedel (vokal) - Johann Gustav (piano) - Matthias Petri (kontrabas) - Janus Templeton (trommer)

16/11 Cecilie Noer
Efter et par års pause som udøvende kunstner, hvor Cecilie Noer i stedet har skrevet musik for artister som Benjamin Hav og Artigeardit, er hun igen klar til at udgive sin egen musik.
Cecilie formår med sin magiske stemme og kompositioner at skabe de musikalske sfærer og den elektroniske vibe, hvor der er plads til drømme og magi. 
Cecilie akkompagneres af sine to gode venner Peder Bæk og Klaus Gaarn. Peder er en fortryllende dygtig guitarist og sanger, men Klaus er fantastisk på trommer og elektroniske beats. Der udgives ny musik løbende hen over efteråret, hvilket naturligvis vil være en del af aftenens repertoire. 

Line-up: Cecilie Noer (vokal & piano) - Peder Bæk (guitar & vokal) - Klaus Gaarn (trommer)

30/11 Frederikke Vedel Trio
Denne aften gæster Frederikke Vedel Trio Nimb Bar, hvor de fortolker tidens stærkeste kvindelige jazzartister som eksempelvis Melodi Gardot, Madeleine Peroux, Norah Jones og Diana Krall. 
Et stilfuldt og legende lydunivers, der tager dig med på en eksklusiv musikalsk rejse. 

Line-up: Frederikke Vedel (vokal) - Johann Gustav (piano) - Jakob Roland (bas)

Køb billet