HTH Livekøkken med Etienne Lemaitre og Nicholas Georges Vahé

Tivoli Food Festival

Klassisk fransk velsmag – bouillabaisse med sauce rouille

Nicholas og Etienne inviterer dig til en kulinarisk oplevelse i HTH Livekøkkenet, hvor de vil tilberede en klassisk bouillabaisse – den berømte sydfranske fiskesuppe – akkompagneret af en hjemmelavet sauce rouille og surdejsbrød. 

Deres madlavning handler ikke kun om smag, men også om historie og tradition. I løbet af denne masterclass kommer du med rundt i bouillabaissens oprindelse fra Marseille, dens betydning for fransk gastronomi og de nøje udvalgte ingredienser, der gør denne ret helt unik. 

De vil demonstrere hele processen i det smukke HTH-køkken, fra valg af friske fisk og skaldyr til den perfekte balance af krydderier, safran og fond, der giver suppen dens karakteristiske smag. Samtidig viser de dig, hvordan en ægte sauce rouille laves – en cremet mayo med safran, der løfter retten til nye højder.
 

Hvornår: 21. maj kl. 15:30 – 16:30

Hvor: Fællesteltet på Plænen

Pris: Arrangementet er gratis og inkluderet i din entrébillet 

Farverige harlekiner blandt gæster og boder ved Tivoli Food Festival.

Nicholas og Étienne

Étienne Lemaître har været kok på Den Franske Ambassade i 22 år, hvor han har lavet mad til store kunstnere, såvel som statsoverhoveder og regenter. Før det har han arbejdet i USA, Schweiz, Polen og Cypern.  

Nicolas Georges Vahé er uddannet kok, chocolatier og konditor og flyttede til Danmark i 1998 for at arbejde på Falsled Kro på Sydfyn. Siden 2006 har han fokuseret på salg af gourmetspecialiteter, men nu er det på tide for ham at vende hjem til det simple - god og nem mad.