Tag til Filippinerne med Nimb Wellness

Stå imod efterårets regn og rusk med Nimb Wellness' særlige efterårstilbud, hvor du starter med at sænke skuldrene, trække vejret dybt og blive gennemvarm i vores marokkanske hamam. Herefter 90 minutters sanselig hilot-massage, der stammer fra Filippinerne.
Inden du skal ud i virkeligheden igen, er der lidt sunde forfriskninger i det grønne "Relaxation Area".

OM HILOT

Hilot-massage er inspireret af de indfødte filippiners helbredende traditioner og ritualer. Disse urgamle terapeutiske teknikker kombineres med den sanselige kropspleje, som Nimb Wellness er kendt for, hvilket giver varig næring til både krop og sjæl.
En kombination af afslapning og lange, dybe strøg efterfulgt af terapeutisk fodmassage ved hjælp af bambusstave, hvilket styrker balanceevnen såvel som kroppens immunsystem.

HVORNÅR
September & oktober

HVOR
Nimb Wellness

PRIS
1750,- for hamam, 90 minutters hilot-massage og en let forfriskning
(Normalpris 2.200,-)

Behandlingen kan bookes ved at skrive til wellness@nimb.dk

NimbWellnessHiloMassage_OneColumn_900x910px

Wellnesspakker

NIMB RESET

Nimb Reset er en helt særlig behandlingspakke, som kommer hele vejen rundt om de elementer, der skal til for at kickstarte dit nye, sunde og afbalancerede jeg:

TRÆNING: 90 minutters træning og vejledning ud fra din krops behov med en af vores personlige trænere.

DETOX & AFSLAPNING: Hamam efterfulgt af 60 minutters udrensende og afslappende massage.

Pris: 2800,- per person

BEAUTY BLISS

Behandlingen starter med et dejligt boost af din krop i den marokkanske hamam. Du starter med et fodritual med varme håndklæder og en let fodmassage med saltskrub, hvorefter dine fødder plejes med fugtgivende strømper fra Meraki. Så pakkes hele kroppen ind i varm, osmotisk ler med havmineraler, der virker lymfedrænende og generelt udrensende. Den klassiske ayurveda-massage, der tilpasses dit behov, virker udrensende, booster immunforsvaret og hjælper kroppen tilbage i balance og harmoni. Som følge af behandlingen vil du opleve en komplet følelse af velvære. De ayurvediske urter i vore skønne By Korsholm-olier hæmmer ødemdannelser samt fremmer
hudens toning og elasticitet.

Efter en pause i afslapningsområdet med lidt forfriskninger, er det tid til ”Beauty Bliss” til dit ansigt:
Afrensning, hudanalyse, damp, peeling, frugtsyre, dybderens, maske og massage af ansigt, nakke, décolleté, skuldre samt hovedbund. Beauty Bliss afsluttes med serum og creme.

Pris: 3000,- per person

PARMASSAGE & ROMANTISK MIDDAG

Få dobbelt så meget romantik og dobbelt så meget selvforkælelse med denne helt særlige wellness-oplevelse for par. Her får I et glas champagne til velkomst, 30 minutters adgang til den marokkanske hamam, 60 minutters helkropsmassage og 3-retters middag ”chef’s choice” i Nimb Brasserie inkl. velkomstdrink, salte snacks, mineralvand samt kaffe eller te.
Denne oplevelse kan ikke bookes 24. og 31. december.

Program
17:00-17:30 Adgang til marokkansk hamam
17:30-18:30 Helkropsmassage
19:00 Middag i Nimb Brasserie

Pris: 5100,- for 2 personer

HAMAM, MASSAGE & AFTERNOON TEA

En forkælelsesdag, der starter med dén af vores afslappende massager, du helst vil prøve. Herefter får du mulighed for at benytte Nimb Wellness’ marokkanske hamam og relaxation area, hvor du kan nyde lidt sunde forfriskninger og et glas af Nimbs egen mousserende vin. Fortsæt forkælelsen på første sal i smukke Nimb Bar med vores delikate afternoon tea serveret foran pejsen.

Pris: 1900,- per person

OBS: Denne behandling kan bookes fra september til maj.

Behandlingerne kan bookes ved at skrive til wellness@nimb.dk

Hamam_900x910
  • WellnessSlider_668A7069
  • WellnessSlider_668A7159
  • Wellness_Olie_770x514
  • WellnessSlider_668A7221
  • WellnessSlider_668A7366
  • Wellness_Te_770x514
  • WellnessSlider_668A7463