DA EN

Summer in the City

Nimb Roof er Nimb Hotels eksklusive tagterrasse med solstole, pool og cocktailbar. Tagterrassen er forbeholdt hotellets gæster og Nimb Club-medlemmer, men tirsdag, torsdag og lørdag aftener i juli og august vil der være særlige "Summer in the City" events med gæster udefra. Skal du med?

 

Tuesday Cook Out
Tirsdag aften inviterer vi til episke grillaftner under åben himmel og med København for dine fødder. Mellem kl. 18.30 og kl. 22.00 serverer vi skaldyr, fisk og kød tilberedt på grillen af vores fantastiske kokke, som også har udtænkt kreative og spændende salater. Rosé-baren serverer ad libitum og frisk frugt samt desserter gør tirsdagen til en fest.

Pris per person 975 kr.

Reserver plads


Nimb Nights Open Air
Du kender Nimb Nights fra Nimb Bar, men fra torsdag den 5. juli holder Nimb Roof åben til open air-koncerter med Frederikke Vedel & All Stars. Lad dig rive med af stemningen ved disse eksklusive soul-, pop- og jazzkoncerter under åben himmel på Nimb Roofs fantastiske tagterrasse. Vi serverer et glas bobler og en individuel tapasservering fra kl. 19.00 til kl. 20.00, og der er live-koncert fra kl. 20.00 til kl. 22.00.

Pris per person 350 kr.

Reserver plads


Saturday Night Live
Lørdag aften bliver Nimb Roof omdannet til byens mest eksklusive sunset lounge. Med udsigt til Københavns tårne og Tivolis magiske have serveres cocktails og salte snacks fra kl. 19.00 til kl. 24.00, mens gæstende DJs sørger for storbystemningen. Her venter en urban og glamourøs oplevelse med begrænset antal billetter.

Pris per person 350 kr. (inkl. to cocktails og salte snacks).

Reserver plads

Bemærk at ved dårligt vejr flyttes arrangementet indendørs til Nimb Bar

Det er ikke tilladt at bruge poolen i forbindelse med arrangementer

sitc_aperol_1220x910

Praktisk information

Bemærk at ved dårligt vejr flyttes arrangementet indendørs til Nimb Bar