Nimb Roof Sunset Sessions

Oplev sommerens smukkeste solnedgange, når vi på udvalgte lørdage inviterer til Sunset Sessions på Nimb Roof. Hen over sommeren teamer vi op med nogle af vores yndlingsbrands inden for vin og spiritus, og du kan derfor glæde dig til nye spændende drinks for hvert event.

Roséen er lagt på køl, bartenderne shaker lækre cocktails og aftenens DJ sørger for det helt rigtige soundtrack, mens solen langsomt forsvinder ned bag Københavns tage.  

HVORNÅR
3/6, 17/6, 1/7, 5/8, 19/8, 2/9 fra kl. 19:00 til 23:00

HVOR
Nimb Roof, Bernstorffsgade 3, 1577 København V – indgangen ligger mellem Tivoli Food Hall og Nimb Hotel

PRIS
500 kr. per person – inkluderet i prisen er adgang til Nimb Roof, 2 glas vin eller 2 cocktails fra dagens særlige cocktailkort, snacks og live DJ-set

Køb billet

OBS
Vi gør opmærksom på, at poolen ikke kan benyttes under arrangementet.

Viser vejret sig fra sin våde side, rykker arrangementet indendørs.
Der kan bestilles mad fra vores gode naboer, Sticks’n’Sushi, på aftenen.

Nimb_Roof_Gourmet_Grill_1200x910

Program

JUNI

3/6 - Nimb Roof Sunset Session feat. Ultimate Provence
I samarbejde med Theis Vine
Findes den ultimative flaske rosé? Svaret er ja… Ultimate Provence er nemlig den ultimative rosé-oplevelse, der smager af lune sommeraftener på Nimb Roof. Det er en forrygende god og lækker rosé pakket ind i en smuk og ikonisk flaske.
Med sine rene, blomstrede noter, der afrundes med et twist af hvid peber, er vinen på én gang klassisk, men samtidigt super moderne i sit udtryk. 

17/6 - Nimb Roof Sunset Session feat. TBA

JULI

1/7 - Nimb Roof Sunset Session feat. Naked Malt & Three Cents
I samarbejde med Edrington & Barkonsult
Naked Malt vil inspirere en ny generation af whiskydrikkere til at fejre friheden til at drikke whisky på deres måde uden at lade sig begrænse af den traditionelle måde hvorpå, man normalt nyder whisky. Naked Malt består af verdenskendte single malts fra ”The Macallan”, ”Highland Park” og ”The Glenrothes”.  
Denne aften vil du kunne smage whiskymærkets signaturcocktail ”Naked Sour, samt friske sommercocktails med Three Cents lækre lemonader.  

AUGUST

5/8 - Nimb Roof Sunset Session feat. Garden Spritz & Eminente
I samarbejde med Moët Hennessy
Nyd den ultimative sommerdrink ”Garden Spritz”, der tager den klassiske Spritz til nye højder, når prisvindende mousserede vin fra Argentina tilføres et twist i form af frisk orangebitterlikør lavet med solmodne appelsiner, urter og krydderier efter en hemmelig opskrift.
Denne aften kan også du drikke klassiske sommercocktails som Daiquiri, Mojito eller Old Cuban – alle lavet med den innovative cubanske rom ”Eminente”, der på en gang både er blød og kompleks i smagen og derfor perfekt både som spiritus til at mixe cocktails, men også til bare at nyde ren.  

19/8 - Nimb Roof Sunset Session feat. Absolut Vodka
I samarbejde med Pernod Ricard

SEPTEMBER

2/9 - Nimb Roof Sunset Session feat. Appleton Estate
I samarbejde med Just Drinks

Køb billet