Nimb Roof Seafood Sundays

På udvalgte søndage hen over sommeren byder vi på champagne, skaldyr og lækker live-musik på byens smukkeste tagterrasse. Det er svært at forestille sig en bedre måde at tilbringe en sommeraften… 
 
NIMB ROOFS STORE SKALDYRSFAD 

Se frem til en eksklusiv servering, der altid byder på hummer, kaviar og franske østers, men også vekslende specialiteter fra vores leverandører samt de skaldyr, der er i sæson. 

HVORNÅR
28/5, 11/6, 25/6, 9/7, 13/8 & 27/8 fra kl. 18:00 til 22:00

HVOR
Nimb Roof, Bernstorffsgade 3, 1577 København V – indgangen ligger mellem Tivoli Food Hall og Nimb Hotel

PRIS
1.850 kr. per person – inkluderet i prisen er adgang til Nimb Roof, koncert, 1 glas champagne fra Ruinart til velkomst og Nimb Roofs store Skaldyrsfad. 

Reservér bord

OBS
Vi gør opmærksom på, at poolen ikke kan benyttes under arrangementet.
Viser vejret sig fra sin våde side, rykker arrangementet indendørs.

SeafoodSunday1220x910

Musikprogram

JUNI

11/6 Mads Mathias 
Har du én gang oplevet Mads Mathias på scenen, er det sandsynligvis ikke sidste gang. Hans sikre stemme fører dig ind i et fløjlsblødt rum, der minder om fordums stjerner som Cole og Sinatra, dog med en mere nutidig tone. Mads Mathias møder dig i øjenhøjde og uden omsvøb, mens lyrikken på samme tid både er kærlig, melankolsk og drillende. 
Anmelderrost og prisbelønnet har han som saxofonist, sangskriver og sanger indtaget den europæiske jazzscene, hvor han bl.a. har spillet i Royal Albert Hall og har åbnet London Jazz Festival.

25/6 Helene Hvass & Louise Schrøder 
Operasangerinde Helene Hvass og pianist Louise Schrøder spiller smukke, kendte arier fra den klassiske operaverden krydret med mindre kendte og moderne stykker. Du behøver ikke at være bekendt med klassisk musik, da kunstnerne tager dig i hånden hele vejen og med en humoristisk tilgang sætter scenen for hver arie. 
Sopranen Helene Hvass er klassisk uddannet, dramatisk koloratura-sopran med en høj sølvfarvet top og et dejligt lavt register understøttet af et dramatisk naturtalent. Uddannelsen fik hun ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København i 2008 samt operaskolen i Ferrara, Italien.  
Louise Schrøder er uddannet pianist fra Syddansk Musikkonservatorium i 2006 i akkompagnement og repetition. Louise er kendt for sin store musikalitet og er derfor én af de mest benyttede akkompagnatører i Danmark. 

JULI

9/7 Frederikke Vedel “Blue Silhouettes” (CPH Jazz Festival) 
Blue Silhouettes er en dansk kvartet bestående af Frederikke Vedel, Johann Gustav , Jakob Roland og Janus Templeton. Deres musik tager afsæt i et drømmende, lyrisk jazzunivers, hvor musikken understøtter små fortællinger, der handler om alt fra hverdagens hurtige iagttagelser til livets eksistentielle spørgsmål. 
Blue Silhouettes kræser detaljerne i deres sammenspil, hvor kombinationen af improvisationer og gennemkomponerede detaljer smelter sammen. 

Line-up: Frederikke Vedel (vokal) - Johann Gustav (klaver) - Jakob Roland (bas) - Janus Templeton (trommer) 

AUGUST

13/8 Chris Andersen Trio feat. Marie Mørck
Marie Mørck har tidligere besøgt både Nimb Bar og Nimb Roof med stor succes. Mørck er en ung, fremadstormende sangerinde på den danske jazzscene, der for alvor placerede sig som et stærkt, fantasifuldt navn med debutpladen ”Fooling Around”. Udgivelsen blev taget godt imod og modtog flotte anmeldelser i både ind- og udland. Denne aften har hun sammen med Chris Andersens velspillende trio valgt et repertoire med de bedste sange fra ”The Great American Songbook”. 

Line-up: Marie Mørck (vokal) - Casper Christensen (guitar) - Lasse Mørck (bas) - Chris Andersen (trommer) 

27/8 Samba Vivo 
Tag med Samba Vivo på en musikalsk rejse til Brasilien, og få en charmerende og festlig aften med den rige brasilianske musikkultur. Glæd dig til en musikalsk cocktail af boblende toner og forførende swing – musikken er umiskendelig brasiliansk og helt perfekt til en sommeraften på Nimb Roof!  

Line-up: Geovan Santos (vocal/cavaquinho) - Jiló Capoeira Malungos (percussion) - Marco Spallanzani (bandolim) - Martin Buono (guitar) - Benjamin Vinding (percussion) 

 

Reservér bord