Nimb Nights Open Air

Glæd dig til sommerens bedste aftener på Nimb Roof – Nimb Hotels tagterrasse.

Udvalgte onsdage serverer Nimbs dygtige kokke en udsøgt 3-retters menu på sæsonens delikate råvarer. Når klokken slår 19:30 går aftenens liveband på med et lækkert soul-, R’n’B- eller jazzinspireret repertoire, som du kan læne dig tilbage og nyde, mens du har første parket til byens smukkeste solnedgang.

Der er adgang til Nimb Roof fra kl. 18:00 til 18:30 med live-musik fra kl. 19:30 til 20:00 og igen fra kl. 21:00 til 22:00.

MENU

31. maj til 5. juli

Forret
Jomfruhummer med ærter, citrus, rygeost og spæde urter
2020 Chablis, Christian Moreau

Hovedret
Grillet kalvemørbrad serveret med farseret morkel, grillede grønne asparges, nye løg, kartofler og morkelsauce
2019 Nuits-St-Georges, Bourgogne Esmonin

Dessert
Pocheret rabarber med anis, hibiscus og yoghurt
2010 Coteaux du Layon, Demaine Des Baumane

9. august til 30. august

Forret
Terrine af kammusling med blomkål og sorte oliven - hertil kraftig sauce med rogn og urter

Hovedret
Grillet lammekrone med timian, citron, kantareller, sensommergrønt og kartofler - hertil skysauce med trøffel

Dessert
Sensommerbær med vaniljecreme, marengs og sorbet

HVORNÅR
31/5, 7/6, 14/6, 21/6, 28/6, 5/7, 9/8, 16/8, 23/8 & 30/8 fra kl. 18:00 til 22:00

HVOR
Nimb Roof, Bernstorffsgade 3, 1577 København V – indgangen ligger mellem Tivoli Food Hall og Nimb Hotel

PRIS

1.500 kr. per person – inkluderet i prisen er adgang til Nimb Roof, 1 glas champagne fra Ruinart, snacks, 3-retters menu, vinmenu og live-koncert

Reservér bord

OBS
Vi gør opmærksom på, at poolen ikke kan benyttes under arrangementet.
Viser vejret sig fra sin våde side, rykker arrangementet indendørs.

OpenAir_CubaVivo_1220x910

Musikprogram

JUNI

7/6 - Feridah Rose
Afrosoul-sangerinden Feridah Rose hæver stemmen og markerer sig med sin helt egen funky sound. Med catchy melodier og forførende stemme er Feridahs musik lyden af kærlighed, sprød soul og Afrikas varme sol. Sangerinden og hendes band er et charmerende og smittende bekendtskab, der har sat sig for at give publikum en opløftende, musikalsk oplevelse udover det sædvanlige. Feridah Rose er en talentfuld og  rutineret performer, der bl.a. har delt scene med Angelique Kidjo, Cory Henry og den legendarisk Larry Graham.

Line-up: Feridah Rose (vokal) - Lasse Storgaard (piano) - Mads Nørgaard (guitar) - Jamil Oskarsson (bas) - Jens Stoklund (trommer)

14/6 - Yasmin Kierkegaard - Motown Night
Glæd dig til en musikalsk rejse gennem de største Motown- og soulhits. Yasmin Kierkegaard vil sammen med sit velspillende band tage dig med tilbage til dengang Diana Ross og Cool and the Gang var de største af de største. Denne aften tør vi godt love en særlig festlig stemning og rig mulighed for at danse.

Line-up: Yasmin Kierkegaard (vokal) - Preben Carlsen (guitar) - Yasser Pino (bas)

21/6 - Wolter / McEwan / Chemnitz
Med to fremragende sangere på henholdsvis akustisk guitar og klaver akkompagneret af bas og backup-vokal, kommer denne trio vidt omkring i stilarter og artister. Fra James Taylor til Ed Sheeran og videre til Bill Withers og Shawn Mendes. Fælles for alle kunstnere er den gode melodi. 

Line-up: Gustav Wolter (guitar & vokal) - Mark Chemnitz (klaver & vokal) - Oliver McEwan (bas)

28/6 - Chris Andersen Trio feat. Anna Møller 
Denne aften står i groove-musikkens tegn, hvor Chris Andersen har inviteret sangerinde Anna Møller Christensen med. De to musikere som mødte i sin tid hinanden på Berklee College Of Music. Denne fine sommeraften vil de sammen spille klassikere af Marvin Gaye, Al Green og Aretha Franklin samt mere moderne numre af PJ Morton og H.E.R.  

Line-up: Anna Møller Christensen (vokal) - Mathias Bøttern (guitar) - Jonathan Wøhlk (bas) - Chris Andersen (trommer) 

JULI

5/7 - Cuba Vivo (CPH Jazz Festival) 
Tag med "Cuba Vivo" på en musikalsk rejse til Havana og få en festlig aften fyldt med rytmer fra den rige cubanske musikkultur. Glæd dig til en musikalsk cocktail af boblende jazzede toner og forførende cubansk swing – en aften med medrivende rytmer, fængende danse og smittende musik.  Musikerne i Cuba Vivo er førende indenfor hver især på deres instrument i genrerne: Son, bolero, bachata og selvfølgelig salsaen.   

Line-up: Yeziel Lazo, Cuba (vokal & percussion) - Eliel Lazo, Cuba (percussion) - Jakob Johansen, Danmark – (trombone/trompet) - Yasser Pino, Cuba (bas), Martin Buono, Danmark/Italien (guitar) 

AUGUST 

9/8 - Jordan Jackson ”Summer soul party” 
Jordan Jackson inviterer på en funky og humørfyldt aften. Sammen med Romulo Duarte, Claudio Suriano og Johannes Bohn spiller hun alle deres favoritter, der tilsammen udgør det perfekte up-beat-sommermix. 
Det er ikke første gang bandet spiller på Nimb Roof, og de glæder sig til endnu en fantastisk aften på byens lækreste tagterrasse.  

Line-up: Jordan Jackson (vokal) - Claudio Suriano (guitar) - Romulo Duarte (bas) - Johannes Bohn (trommer) 

16/8 - Phoebe’s Jazz Faves 
Altid veloplagte PHOEBE’S JAZZ FAVES, som består af nogle af landets mest efterspurgte, professionelle musikere, gæster igen Nimb. Kvartetten med Mette Lethan i forgrunden har til denne aften - inspireret af Mettes mange USA-ophold - sammensat et lækkert sommerjazzet repertoire med en perlerække af swing-, blues- og latinhits fulde af gode historier, der swinger helt ind i sjælen.  
Nimb Roof vil denne sommeraften emme af den særlige jazzede sommerstemning, man ellers kun finder en lun sommeraften i jazzbyerne Chicago, New Orleans og New York.  

Line-up: Mette Lethan (vokal) - Gorm Bülow (piano) - Andreas Hatholt (kontrabas) - Jacob Stuhr Hatholt (trommer) 

23/8 - Frederikke & Amanda - ‘Danish Standards’  
De to danske sangerinder Frederikke Vedel og Amanda Thomsen har planlagt en aften med de mest elskede og tidløse danske sange fortolket gennem jazzede arrangementer. Glæd dig til at opleve de største hits fra kunstnere som Otto Francker, Bent Fabricius Bjerre, Sanne Salomonsen, Anne Linnet, Mads Langer, Søs Fenger, Halberg/Larsen, TV2 og mange flere.  
De to sangerinders betagende stemmer giver et forfriskende pust til de velkendte melodier.  

Line-up: Frederikke Vedel (vokal) - Amanda Thomsen (vokal) - Søren Møller (piano) - Mathias Petri (kontrabas)  

30/8 - Yasmin Kierkegaard – Back to the 70s & 80s
Denne aften byder Nimb Roof på musik fra 70erne og 80erne, når Yasmin Kierkegaard går på scenen. Med farverige cocktails, pailletkjoler og krokodilleskind tegner det til at blive en festlig sensommeraften på toppen af Nimb. 

Line-up: Yasmin Kierkegaard (vokal) - Preben Carlsen (guitar) - Yasser Pino (bas)

Reservér bord