DA EN

Book værelse

Sund på luksusmanér med Nimb Wellness

Nimb Hotels fitness- og wellness-område Nimb Wellness står nu klar til at modtage gæster. København har fået en unik wellness-oase i Nimbs femstjernede stil med marokkansk hamam, fitness studio, crossfit-område, opvarmet cardio-rum, treatment-afdeling samt relaxation lounge.

Læs hele pressemeddelsen her

Nimbwellness_1220x910

Nimb bliver Danmarks første hotel med rooftop-pool

På taget af det nyligt internationalt prisbelønnede Tivoli Hjørnet er der bygget et 1300 m2 stort område med udendørspool på 60 m2, poolbar og loungeområde. Tagterrassen, der hører til Hotel Nimb, har en unik beliggenhed med udkig til byen og Tivoli. Det nye loungeområde er klar til brug fra i dag. Det er ikke kun hotellets gæster, som kan nyde godt af den nye tagterrasse. Tre gange om ugen er der særlige events med spisning og musik, som alle kan få fornøjelsen af. Med færdiggørelsen af Nimb Roof søsættes yderligere to nye tiltag i form af Nimb Club og Nimb Wellness.

Læs hele pressemeddelelsen her

nimb_roof_press_1220x910

Cakenhagen - en coffee table-bog

Cakenhagen er en coffee table-bog, der fejrer kærligheden til de klassiske konditortraditioner. Samtidig viser bogen, hvordan chefkonditor Torben Bang tilfører traditionerne et moderne twist med særlig sans for æstetik og spændende smagssammensætninger.

Læs pressemeddelelsen her (PDF)

Læs Q og A her (PDF)


cakenhagen_book_en_1220x910

PRISBELØNNEDE NIMB HOTEL VOKSER

108 år er der i aldersforskel mellem Nimb Hotels gamle og nye fløj. Men der er ingen forskel på niveauet; standarden er fortsat i top på det prisbelønnede hotel, der er vokset fra 17 til 38 værelser. New York-baserede Pei Cobb Freed & Partners Architects har tegnet den moderne tilbygning, hvor Nimb Hotel udvider med 2000 m2. Med udvidelsen følger en ny tagterrasse med pool og bar, individuelt designede suiter med balkon og træningsfaciliteter i kælderniveau. Nimb Hotel er nu også det hotel i verden med flest forskellige gourmetrestauranter under samme tag.

Nimb Hotel har høstet meget international anerkendelse for såvel beliggenheden i en af verdens ældste forlystelses haver, som for indretningen og serviceniveauet. I 2015 blev hotellet “Hotel Of The Year”, valgt blandt 520 hoteller i 82 lande i netværket Small Luxury Hotels of the World. Bag indretningen af de 21 nye værelser står indretningseksperten René Jasper Thomsen. Det er arkitekterne Pei Cobb Freed & Partners, der har tegnet Tivoli Hjørnet.

Med kun 17 værelser har boutiquehotellet været udfordret på kapaciteten, men nu er der godt nyt til verdens livsnydere, for Nimb Hotel udvider med 21 suiter i det nyopførte Tivoli Hjørnet, der ligger på hjørnet af Vesterbrogade og Bernstorffsgade. Hjørnet indeholder ud over Nimb Hotel også flere restauranter og Tivoli Food Hall med 16 forskellige spisesteder samt Illums Bolighus.

I den ultramoderne bygning skal gæsterne fortsat have en oplevelse af at bo på et eventyrligt og intimt dansk hotel med nærvær, hygge og hjemlighed, præcis som det er tilfældet i det oprindelige mauriske palads fra 1909. Individuelt designede værelser med håndplukket kunst på væggene og unikke antikviteter danner rammen om opholdet, og alle værelser med undtagelse af ét har udsigt over Tivolis grønne oase.

BUTLER, BIL OG GOURMET-TURE
Nimb Hotel vil fremover være det hotel i verdenen med flest forskellige restauranter under samme tag. Ud over Nimb Brasserie, hvor gæsterne for eksempel kan nyde Tivolis honning, og Fru Nimb, der serverer snaps med ingredienser fra Haven, kan nævnes BobbaBella (Kadeau), Gorm’s og Gló, der er blandt spisestederne i Tivoli Food Hall.

Lige uden for Nimb Hotel i Tivoli kan gæsterne besøge nye typer af restauranter som Gemyse, der tager afsæt i økologiske kvalitetsgrøntsager eller Cakenhagen, hvor konditor og chocolatier Torben Bangs kager frister. I Tivolis åbningstid lokker kulturoplevelser, kørende forlystelser, betagende belysning og bedårende haveanlæg.

Hotellet tilbyder services som butler og hundelufter foruden food tours med specialdesignede oplevelser på Michelinrestauranter, eller hvad med et dyk i Tivolis akvarium eller en jagttur på renæssanceherregården Holckenhavn på Fyn? Transporten kan ske i hotellets egen Audi A8 L.

TAGTERRASSE MED UDSIGT OVER KØBENHAVN
På taget af hotellet er en del af den 1300 m2 store tagterrasse forbeholdt Nimb Hotels gæster, der har adgang til mini-swimmingpool, bar og solterrasse; det hele åbner til sommeren 2018. I modsatte ende findes en Sticks ’n’ Sushi restaurant, også med en stor terrasse.

GENERAL MANAGER FOR NIMB IBEN MARBURGER JUUL SIGER:
”Udvidelsen af Nimb Hotel med 21 værelser og tagterrasse giver os muligheden for at stræbe endnu højere i forhold til den service, vi kan yde gæsterne. Nu har vi den eksotiske charme i det gamle hus og den absolut moderne designoplevelse i det nye og dermed de perfekte rammer for at skabe autentiske oplevelser, der passer den enkelte gæst.”

FILIP BOYEN, ADMINISTRERENDE DIREKTØR - SMALL LUXURY HOTELS OF THE WORLD, SIGER:
”Nimb Hotel har lykkedes med at genfortolke den eksklusive hoteloplevelse, der uden tvivl vil tiltrække nye gæstesegmenter til København og Nimb, på samme måde som flere af Nordens førende gourmetrestauranter har gjort. Med udvidelsen og det omfattende restauranttilbud under samme tag sætter Nimb Hotel nye, spændende standarder for boutiquehoteller.”

HOS TIVOLIS ADMINISTRERENDE DIREKTØR, LARS LIEBST, ER GLÆDEN OVER UDVIDELSEN STOR:
”Nimb Hotel er gennem flere år blevet tildelt meget international anerkendelse. Derfor er det naturligt, at vi tager skridtet videre og udvider Nimb Hotel. Dels for at imødekomme den stigende efterspørgsel på unikke hotelophold i den eksklusive del af markedet, dels for at bidrage til at positionere København og Danmark i en kvalitetsbevidst og attraktiv målgruppe”.

Hent som PDF
nimb_hotel_tilbygning_1220x910

Nimb Hotel

Nimb åbnede i 1909 i den nybyggede maurisk-inspirerede “Bazaar”. Bag bygningen stod Tivoli-direktør og arkitekt Knud Arne-Petersen. Forpagterne Vilhelm og Louise Nimb havde etableret sig som nogle af byens førende gastronomiske entreprenører, og efter åbningen etablerede restaurant Nimb sig hurtigt som byens førende spisested.

Nimb Hotel åbnede efter en gennemgribende renovering af hele Nimb-bygningen den 1. maj 2008. Hvert værelse er personligt og unikt indrettet under mottoet ”Feel like home” med alt det bedste dansk design og hygge kan byde på. Denne stil er ført videre på de nye værelser på Nimb Hotel.

I 2015 blev Nimb Hotel kåret til verdens bedste hotel af Small Luxury Hotel blandt 520 hoteller i 82 lande. Samme år udnævnte Trivago Nimb Hotel til Danmarks bedste hotel.

Nimb Hotel slog dørene op til de nye værelser i november 2017 og rummer nu 38 værelser. Udvidelsen er på i alt 2.000 m2 og på toppen af Nimb Hotel åbner restaurant, terrasse med pool og poolbar i sommeren 2018.

Hent som PDF

Nimb satser på det grønne køkken med ny restaurant: Gemyse

Fra jord til bord får en ny dimension, når restauranten Gemyse åbner i Tivoli den 6. april. Her kan gæsterne nyde en grøntsagsbaseret menu, der én gang for alle vil vise, at grøntsager ikke behøver at være kedelige. I tæt samarbejde med Aarstiderne får Gemyse en stærk økologisk profil med kokken Christoffer Brink ved roret. 

Interessen for at spise grønt og bæredygtigt vokser i hastigt tempo. Der skal mindre kød på tallerkenen, og afstanden fra jord til bord skal være så kort som muligt. Med Gemyse, der afløser Nimb Terrasse, ønsker Nimb at give Tivolis gæster mulighed for et grønt og bæredygtigt alternativ uden at gå på kompromis med velsmagen. Tværtimod, mener Gemyses nyansatte køkkenchef, Christoffer Brink, der de seneste år har været Jeppe Foldagers tro væbner på Alberto K såvel som ved Bocuse d’Or i 2013, hvor makkerparret sikrede sølv til Danmark.

Grøntsager kan tilberedes på et hav af måder, så både smag og tekstur kan varieres i langt højere grad end med fisk og kød. For mig som kok er det motiverende at være med til at vise Tivolis gæster, at grøntsager sagtens kan indtage hovedrollen i måltidet,” siger Christoffer Brink. 

Smagsintensiv og delikat mad

Restauranten bliver præget af en afslappet atmosfære. Indretningen bliver elegant rustik med store vinduer, åbne rum, kig ud til Haven og langborde til gæsterne. Maden bliver serveret på bordet i skåle og på fade, så gæsterne får mulighed for at smage alt det, sæsonen har at byde på. Menuen består af seks grønne serveringer til 250 kroner per person. Dertil kan købes kød og fisk, hvis lysten er til det, mens det naturligvis også er muligt at bestille dessert efterfølgende.

Vi er ikke fanatiske, og selvfølgelig serverer vi kød og fisk til de gæster, der har lyst til det. Til gengæld er mit ønske at vise, at man kan lave smagsintensiv og delikat mad udelukkende ved brug at grøntsager. Jeg er ikke bange for at bruge krydderier fra hele verden, så det bliver en menu med masser af smag. Og man skal i øvrigt ikke være bange for at gå sulten fra bordet,” siger Christoffer Brink, der har doggybags klar til mindskelse af madspild, hvis gæsterne vil have eventuelt overskydende mad med hjem.  

Udvidet spiseoplevelse

Det grønne univers på Gemyse skal pirre sanserne fra man træder ind i den nye have, der er anlagt rundt om restauranten. 

Gemyse er et sted, hvor både børn og voksne kan få stillet deres nysgerrighed og lære mere om deres mads oprindelse. Vi kan mærke, at vores gæster i højere grad efterspørger mere grønt og er blevet bevidste om, hvad de spiser, og hvor det kommer fra. Så Gemyse er et godt supplement til Havens øvrige spisetilbud og den kommende Food Hall i Tivoli Hjørnet,” siger Nimbs general manager, Iben Marburger Juul.

På vej ind i selve restauranten træder man ind i Gemyses store drivhus, hvor urter og blomster til menuen vokser i fuldt flor. Her vil der også være mulighed for at købe grønne serveringer, snacks og lette retter, der kan nydes i drivhuset, men også er velegnede til at tage med ud i Haven. I haven rundt om restauranten vil der være små bålpladser, som gæsterne kan hygge sig omkring og fx lave snobrød eller riste marshmallows.

Tæt samarbejde med Aarstiderne

Der skal graves en del grøntsager op af jorden for at mætte restaurantens op til 150 gæster samt de nyindrettede selskabs- og mødelokalers 90 gæster. Derfor har Gemyse indgået et tæt samarbejde med Aarstiderne for at sikre, at køkkenet altid er forsynet med friske kvalitetsgrøntsager i sæson. Målsætning er, at gøre sig fortjent til Det Økologiske Spisemærkes sølvmærke, som gives til restauranter, hvor 60-90 procent af råvarerne er økologiske.

Åben hele dagen

Gemyse serverer grønne delikatesser både morgen, middag og aften. Med de nye omgivelser ønsker Nimb også at give virksomheder og forretningsfolk mulighed for luftforandring. 

Nye idéer kommer nemmere i inspirerende omgivelser. Derfor er Gemyses mødelokaler udstyret med store vinduer og udsigt til Tivoli Søen, og trænger man til frisk luft, kan man gå ud og strække benene i det nye haveanlæg rundt om restauranten eller en tur ud i den store Tivoli-have. Og når sulten melder sig, kan man tanke energi med velsmagende og sunde serveringer fra det grønne køkken,” siger Iben Marburger Juul.    
JBP5021_Tivoli_Gemyse_0159_810x610

Se menu

Er du nysgerrig efter at se hvilke skønne retter, der er på menuen?

Se menu

Nimb Brasserie genopliver stolte traditioner

Hvornår har du sidst nydt crêpes Suzette lavet efter bogen med hjemmelavet karamel og flambering? Eller en tatar rørt ved bordet? Mulighederne for at opleve det traditionsrige håndværk er få, og det har Nimb Brasserie besluttet sig for at gøre noget ved. Derfor går vi  nu tilbage til de klassiske brasseriedyder med flamberingsbord og trancheringskniv, når restauranten genåbner den 2. februar.

2017 bliver et år med fokus på gastronomi

2017 på Nimb bliver et år med stort fokus på gastronomi. Den første nyhed, vi med glæde kan fortælle er, at Nimb Brasserie genopliver stolte franske traditioner.

”Vi har brugt en del år på at finde den rigtige formel for Nimb Brasserie, og den mener vi nu at have fundet. Vi vil tilbage til de klassiske brasseriedyder med franske klassikere baseret på udsøgte råvarer. Vi genopliver det gode håndværk såsom flambering og tranchering ved bordene, og så handler det også om den personlige, opmærksomme betjening,” siger Nimbs direktør, Iben Marburger Juul.


Ofte bliver brasserie forvekslet med bistro. Mens sidstnævnte tilbyder sine gæster den simple spiseoplevelse uden eksklusive råvarer, større komfort og plads ved bordene, byder brasseriet på mere forkælelse med bløde armlæn, råvarer af udsøgt kvalitet og veluddannet personale, der både kan sit håndværk og har fornemmelse for gæstens behov.

Vi har savnet et sted i København, hvor man kan opleve de klassiske brasserieretter, som bliver færdiggjort foran gæsterne. Samtidig mener vi, at service i særklasse ikke er forbeholdt gourmetrestauranterne. Vi har samlet et stærkt hold af tjenere, der står klar til at gå det ekstra skridt for vores gæster. Jeg kan allerede se glæden i øjnene på dem, når de flamberer og fortæller foran gæsterne,” siger Nimbs overordnede restaurantchef, Søren Andersen.

De bedste råvarer

Det gode tjenerhåndværk ville være ren staffage, hvis ikke råvarekvaliteten er i top. Derfor har Nimb Brasseries køkkenhold gransket markedet for at skaffe det bedste til sine gæster. Derfor er en kylling heller ikke bare en kylling.

Vi har testet alle de kyllinger, vi har kunnet komme i tanke om, både danske og udenlandske, og vi har ganske enkelt ikke kunnet finde noget, der slår de fritgående kyllinger fra Bresse i Frankrig. Derfor er det selvfølgelig den, vi serverer; den er fast i kødet, og lårene er mørke og saftige, fordi kyllingerne har fået lov til at bevæge sig,” forklarer køkkenchef Anders Hagild om den helstegte kylling, der bliver trancheret ved bordet og serveret med sauce supreme og sæsonens garniture.


Apropos garniture kommer grøntsagerne fra Aarstiderne. På den måde sikrer vi, at der altid er friske, økologiske grøntsager med afsæt i sæsonen af den høje kvalitet, vi efterspørger.    

Fisken får vi fra Hanstholm Fiskeauktion, og det sikrer, at den ferske fisk fra Nordsøen altid er frisk og fanget inden for de seneste 24 timer. Når det gælder det søde punktum, synes vi ikke, at gæsterne skal snydes for chefkonditor Torben Bangs eminente håndværk, og ser man først en tjener trille forbi med kagevognen, der rummer alt fra canelées til citrontærte, skal man være ualmindeligt standhaftig for at sige nej.  

Se de lækre retter på Nimb Brasseries nye menu her

 

Bestil bord

tatar_810x610

Se menu

Er du nysgerrig efter at se hvilke skønne retter, der er på menuen?

Se frokostmenu

Se aftenmenu

 

Nimb Hotel udvider

I forbindelse med opførelsen af Tivoli Hjørnet i 2016-17, udvider Tivoli nu det prisbelønnede Nimb Hotel med 2000 m2. Udvidelsen er en del af Tivoli Hjørnet, der strækker sig fra Tivolis hovedindgang til Nimb, og hvor der satses et trecifret millionbeløb. Gæster kan se frem til mere end 20 nye luksussuiter, spektakulær tagterrasse med pool, restaurant og bar.

Tagterrassen får en unik beliggenhed med udkig til både byen og Tivoli, og vil således også kunne danne ramme om særlige begivenheder og events. De nye suiter vil være indrettet i samme individuelle og unikke stil som Nimbs nuværende suiter. Tivoli Hjørnet og udvidelsen af Nimb Hotel forventes at stå færdig i slutningen af 2017.

I 2015 vandt Nimb Hotel prisen for verdens bedste hotel af Small Luxuery Hotels, og blev udnævnt af Trivago som Danmarks bedste hotel.

Læs mere om Tivoli Hjørnet

Hotel-udvider

Nimb åbner økologisk bageri

Vi har åbnet vores helt eget økologiske bageri, som fremover vil levere friskbagt, økologisk bagværk til alle Nimbs restauranter.

Der er længe blevet eksperimenteret med mel, gær og hævetider, og nu slår vi dørene op for Nimb Bageri.

At starte vores eget bageri passer rigtig godt ind i Nimbs strategi, da vi på den måde kan sikre den høje kvalitet, samtidig med at det er økologisk. Bageriet vil levere friskt bagværk til alle Nimbs restauranter.

Nimb Bageri er placeret ved Nimb Terrasse, og vil producere alt fra wienerbrød, morgenbrød og scones til sandwichbrød, rugbrød, madbrød, burgerboller og meget mere.

brod-2

Samarbejdet med Holckenhavn Slot

Danmark - og i særdeleshed København - har for længst placeret sig på det gastronomiske verdenskort. Nu er turen kommet til det eksklusive hotelophold. Nimb Hotel har indgået et samarbejde med det fynske renæssanceslot, Holckenhavn Slot, hvor vi i fællesskab tilbyder oplevelser, der er ud over det sædvanlige.

Læs mere

holckenhavn