Inspirerende mødelokaler lige midt i København

Søger I efter mødelokaler centralt beliggende i København? Hold jeres møde på Nimb, og lad jer inspirere af de flotte omgivelser i hjertet af København og med Tivoli lige uden for døren. På Nimb arbejder vi ikke efter standarder eller rutiner, men skræddersyr hvert møde, så det passer præcist til dine forventninger og ønsker. Det er dér, resultater opstår.Hold et grønt møde på naturskønne Gemyse, oplev klassisk elegance i Rotunden eller mærk byens puls i vores nyeste mødelokaler 1843 og 1909.


Forplejningen er vigtig

Vi kender alle sammen vendingen ”uden mad og drikke, duer helten ikke, og på Nimb ved vi, hvor vigtig forplejningen er til et møde. Derfor starter vi dagen med hjemmebagte, økologiske lækkerier og tilbyder frokost på 3 af vores restauranter: Franske klassikere på Nimb Brasserie, højtbelagt smørrebrød på Fru Nimb og spændende grønne retter på Gemyse. Bare rolig – sidstnævnte serverer også kød.

Kontakt os

rotunden_mode_820x620

Hvor man mødes, så det huskes

Tivolis eventyrlige have fuldender dagen og indbyder til inspirerende pauser eller en slentretur efter arrangementets afslutning. Ønsker I at fortsætte videre ud i Haven, tilbyder vi en bred vifte af underholdning fra kendte forlystelser til Fredagsrock, musicals eller latterbrøl i Glassalen.
Eller hvad med en vinsmagning i Nimb Vinotek? Kun fantasien sætter grænser...

Giv dine gæster en særlig oplevelse og lad dem allerede nu glæde sig til næste møde, konference eller kursus.


Overnat på luksushotel i hjertet af København

Kombiner dit møde med et udsøgt ophold på Nimb Hotel. Gear ned efter dagens bedrifter foran pejsen, eller bliv inspireret mens du nyder udsigten af Tivoli fra værelsets balkon. Kontakt os gerne for et skræddersyet tilbud.

Book værelse