Nimb bringer ud

Nu kan du få den samme eksklusive spiseoplevelse derhjemme, som du kender fra Nimb Brasserie. Med konceptet ”Nimb bringer ud”, rykker vi ud med både tjenere og kokke. Vi har pakket alt fra de hvide stofservietter til bestik og smukke blomster til bordet. Det eneste, du skal tænke på, er at invitere de gæster, du allerhelst vil se og så ellers nyde aftenen.

Læs mere

Hvor drømme bliver til virkelighed

Næsten alt er muligt, når Nimb slår dørene op til bryllup. Gør en grand entré under Cathrine Raben Davidsens kunstværker i Nimb Bar, hold reception i Rotunden, middag og brudevals foran pejsen i baren og fest i Nimb Vinotek.

Brylluppet er en af de vigtigste dage i jeres liv, og vores opgave er at skabe en uforglemmelig dag, der bliver præcis som I ønsker – måske endda overgår jeres forventninger.

Læs mere om bryllup her

nimbbryllup1220x910

Forkæl dine gæster i smukke rammer

Inviter dine gæster på en overdådig brunchbuffet med sæsonens hjemmelavede lækkerier. Byd på champagne og kanapéer under de imponerende krystallysekroner i den smukke, gamle balsal. Eller hold en storslået fest med 3-retters menu, drinks og godt selskab til den lyse morgen. Mulighederne for et uforglemmeligt arrangement er mange i Nimbs smukke rammer.

Se menuerne her

spejlstue-nimb

Hvor man mødes, så det huskes

Hvad kunne være mere inspirerende end at byde forretningsforbindelser og kollegaer velkommen i eventyrlige omgivelser, hvor der kræses om hver en detalje? Møder, produktlanceringer, events – vi har plads og idéer til det meste.

Se vores mødepakker

moede-nimbevents

Betingelser

Download vores forretningsbetingelser i forbindelse med arrangementer og selskaber. Har du spørgsmål til Tivolis betingelser, er du velkommen til at kontakte os på telefon 3375 0247 eller sende en mail til event@nimb.dk.

Se betingelser