Politik

Ikke-ryger

Nimb er et ikke-ryger hotel og alle indendørs områder er røgfrie. Rygning er tilladt udenfor, og der er et særligt ryge-område neden for Nimb Brasseries terrasse ind mod Tivoli.

Vi beder dig venligst respektere vores ikke-rygerpolitik. Skulle denne ikke overholdes udløses en rengøringsafgift svarende til prisen på 1 overnatning. Gæster, der ikke overholder hotellets ovenstående, kan blive bedt om at forlade værelset og mister samtidig forudbetalt depositum.

Betaling

Ved check-in beder vi om en kreditkort-pre-autorisation til at dække opholdet og eventuelle merudgifter på op til 1.000 kr. om dagen. Skulle du foretrække at betale kontant, skal vi venligst bede om gyldigt identifikationsdokument sammen med forudbetaling for det fulde ophold og et depositum på 1.000 kr. om dagen.

Afbestilling

Et afbestillingsgebyr træder i kraft hvis afbestillingen modtages efter kl. 15, 72 timer forud for ankomstdagen. Modtager vi afbestillingen senere end ovenstående eller forekommet et no-show faktureres der for en overnatning til den aftalte værelsespris.

Afbestillinger skal ske på skrift til hotel@nimb.dk. Ved afbestillinger på +45 88 70 00 00, bedes du venligst sikre, at du har modtaget en afbestillingsbekræftelse fra receptionen eller notere det oplyste afbestillingsnummer.

Tak fordi du respekterer hotellets politik.

politik