Nimb Wellness

VELKOMMEN TIL NIMB WELLNESS – DIT NYE FRIRUM TIL SELVFORKÆLELSE

Alle behandlinger har iberegnet tid til tøjskift samt tid til en personlig samtale med din behandler, så behandlingen imødekommer dine behov, og så hvert forløb bliver en helt unik oplevelse. Afbestilling skal ske senest 72 timer før din behandling. Ved afbestilling samme dag betales 100 % i afbestillingsafgift.

BEHANDLINGER

Se alle vores behandlinger nedenfor.
hammam_1220x910

ÅBNINGSTIDER & KONTAKT

Nimb Wellness (fitness-område, crossfit, hamam og afslapningsområde) er åbent fra kl. 6-22.

KONTAKT
Ønskes en wellness-behandling, kan den bookes i tidsrummet fra kl. 9-20. Kontakt Nimb Wellness på mail: wellness@nimb.dk eller telefon: 2272 5850

EGET ANSVAR
Anvendelse af Nimb Clubs træningsfaciliter og behandlingstilbud sker på eget ansvar. Nimb kan således ikke gøres ansvarlig for person- eller tingsskade, som opstår ved ulykker, forkert anvendelse af Nimb Clubs faciliteter eller andre gæsters skadevoldende handlinger. Nimb Clubs gæster og medlemmer er selv ansvarlige for, at deres helbredstilstand tillader den pågældende aktivitet.

Lidt ekstra forkælelse til dig - eller en du holder af!

Wellness-pakker

SENSOMMERFORKÆLELSE I NIMB WELLNESS & CRÈME BY NIMB

Forkæl dig selv og én der har fortjent det lige så meget som dig med Nimbs Sensommerforkælelse.
I starter med en tur i vores marokkanske hamam – godt for både sjæl og krop. Derpå følger 60 minutters afslappende massage i vores dobbelte behandlingsrum.
Forkælelsen slutter af på Crème by Nimb med et glas Iced Pink Flamingo Tea og et stykke nybagt Quiche med kylling, laks eller grønt.

Pris: 2.500 kr. for 2 personer

Reserver tid til din wellnessbehandling på mail: wellness@nimb.dk eller telefon: 2272 5850

Tilbuddet gælder kun i august.  


PARMASSAGE & ROMANTISK MIDDAG

Få dobbelt så meget romantik og dobbelt så meget selvforkælelse med denne helt særlige wellness-oplevelse for par. I starter med et glas champagne og en afslappende par-massage i Nimb Wellness’ lækre omgivelser. Dernæst har vi reserveret bord til jer på Nimbs mest romantiske restaurant ”Gemyse”, der ligger som en lille grøn oase midt i Tivolis magiske have. Her skal I nyde restaurantens tasting menu ”Haven Rundt”, der består af 7 servering lavet på sæsonens bedste råvarer – både grønt, fisk og kød.

Pris: 3.600 kr. for 2 personer
Vær opmærksom på, at drikkevarer under middagen ikke er inkluderet i prisen.

Reserver tid til din wellnessbehandling på mail: wellness@nimb.dk eller telefon: 2272 5850

HAMAM, MASSAGE & AFTERNOON TEA

En forkælelsesdag, der starter med dén af vores afslappende massager, du helst vil prøve. Herefter får du mulighed for at benytte Nimb Wellness’ nyåbnede marokkanske hamam og relaxation area, hvor du kan nyde lidt sunde forfriskninger og for en stund drømme dig væk til mere eksotiske himmelstrøg.
Fortsæt forkælelsen på første sal i smukke Nimb Bar med vores delikate afternoon tea serveret foran pejsen - naturligvis akkompagneret af et glas champagne!

Pris: 1.600 kr. per person

Reserver tid til din wellnessbehandling på mail: wellness@nimb.dk eller telefon: 2272 5850

NIMB RESET

Vi introducerer nu wellness-pakken ”Nimb Reset”, der er en helt særlig behandlingspakke, som kommer hele vejen rundt om de elementer, der skal til for at kickstarte dit nye, sunde og afbalancerede jeg:

KOST: 30 minutters konsultation med vores ernæringsekspert, der vejleder i forhold til livsstil og ønsker.
TRÆNING: 60 minutters træning og vejledning ud fra din krops behov med en af vores personlige trænere.
DETOX & AFSLAPNING: Hamam efterfulgt af 60 minutters udrensende og afslappende massage.

Pris: 2.500 kr. per person

Reserver tid til din wellnessbehandling på mail: wellness@nimb.dk eller telefon: 2272 5850

NIMB BODY & BEAUTY BLISS

Behandlingen starter med et dejligt boost af din krop i den marokkanske hamam. Herefter et lille fodritual med varme håndklæder og en let fodmassage med saltskrub, hvorefter dine fødder plejes med fugtgivende strømper fra Meraki. Så pakkes hele kroppen ind i varm, osmotisk ler med havmineraler, der virker lymfedrænende og generelt udrensende.
Den klassiske ayurveda-massage, der tilpasses dit behov, virker udrensende, booster immunforsvaret og hjælper kroppen tilbage i balance og harmoni. Som følge af behandlingen vil du opleve en komplet følelse af velvære. De ayurvediske urter i vore skønne By Korsholm-olier hæmmer ødemdannelser samt fremmer hudens toning og elasticitet.

Efter en pause i afslapningsområdet med lidt forfriskninger, er det tid til ”Beauty Bliss” til dit ansigt: Afrensning, hudanalyse, damp, peeling, frugtsyre, dybderens, maske og massage af ansigt, nakke, décolleté, skuldre samt hovedbund. Beauty Bliss afsluttes med serum og creme.
Vend langsomt tilbage til virkeligheden og nyd en sund og nærende wellness-frokost i Nimb Brasserie sammensat af Nimbs sundheds- og ernæringsekspert.

Pris: 2.900 kr. per person

Reserver tid til din wellnessbehandling på mail: wellness@nimb.dk eller telefon: 2272 5850

JAPANSK LIFTING

Japansk lifting egner sig til både mænd og kvinder i alle aldre og er en ikke-invasiv og naturlig metode til ansigtsløft. Her kombineres kinesisk og japansk akupressur med sydamerikanske indianeres behandlingsteknikker. Metoden giver et fantastisk, naturligt ansigtsløft og er samtidig en afslappende anti-stressbehandling, der afbalancerer kroppens funktioner. Ansigtet forynges, rynker og dybe furer reduceres, mens hudens spændstighed forbedres. Behandlingen udføres med økologiske cremer uden tilsætningsstoffer, rige på C-vitamin og tretinoin, der er en aktiv ingrediens i mange antirynkeprodukter. Der bruges også hybenolier uden tilsætningsstoffer – helt naturlige og med et strejf af vild rose. Olierne revitaliserer og forynger huden, idet den indeholder essentielle fedtsyrer, der styrker hudens sundhed. Lermaske påføres ved behandlingens start for at afgifte og dybderense huden, mens en opstrammende maske anvendes ved afslutningen af behandlingen.

Pris: 1.300 kr. for 75 minutter per person

Reserver tid til din wellnessbehandling på mail: wellness@nimb.dk eller telefon: 2272 5850

CLASSY POLTERABEND

Overrask den kommende brudgom med en 1-til-1 træningssession med en af vores kompetente personlige trænere eller forkæl bruden med en velværebehandling i Nimb Wellness. Eller omvendt.
Vælg mellem personlig træning, massage, ansigtsbehandling eller pedi/manicure. Efterfølgende mødes I alle til perlende champagne og sunde snacks i vores lækre relaxation area.

Pris:
4 personer 2.800 kr.
Pris: 6 personer: 3600 kr.
Prisen inkluderer en behandling eller træningssession til dagens hovedperson samt champagne og snacks til hele selskabet.

Reserver tid til din wellnessbehandling på mail: wellness@nimb.dk eller telefon: 2272 5850

treatmentroom_1220x910

Body SDS-grundtræning med Nimb Wellness

Bliv klar til det nye år med et grundforløb i Body SDS med Nimb Wellness’ personlige behandler Dennis Jensen.

Body SDS er et dansk træningssystem, men samtidig også en behandlingsform udviklet i Danmark. Træningsformen er designet til det moderne menneske og har sit grundfokus på sundhed, forebyggelse og styrke.

Hvordan fungerer Body SDS som træning?
Træningsformen arbejder især med kropsholdning, åndedræt og bevægelsesmønstre, hvilket fører til et bedre helbred. Træningen er en kombination af kredsløbs-, koordinations- og ledtræning.

Body SDS-træning kan blandes med alle andre træningsformer. Og hvis du dyrker sport på højt niveau, er træningen perfekt til at optimere din præstation.

Grundtræningen adskiller sig fra andre træningsformer ved at fokusere på kroppens led i stedet for musklerne. Der lægges vægt på at rette op på leddene, styrke dem og smidiggøre dem. Med udgangspunkt i leddene, opbygger grundtræningen flotte, stærke og smidige muskler samt en harmonisk kropsholdning.

Reserver plads - 2. februar

BodySDS_1220x910

Det praktiske

Program
11.00 Velkomst med kaffe, te og ingefær-rødbedeshot

11.30 1,5 times Body SDS-træning

13.00 Kaffe, te, grøn juice og en lækker vegetar-wrap eller sandwich

14.00 Tak for i dag

Pris
350 kr. per person

Hvornår
2. februar 2020

Hvor
Lokale 1909, indgang via Nimb Hotel, Bernstorffsgade 5, 1577 Kbh V

Obs: Kom omklædt ved ankomst

  • Wellness3_770x514
  • Wellness2_770x514
  • Wellness_statue770x514
  • Wellness_shower770x514
  • Wellness_lift770x514
  • Wellness_hallway770x514
  • Wellness_green770x514