DA EN

Book værelse

Nimb Nights

Hver anden onsdag byder Nimb Bar indenfor til intimkoncert i byens smukkeste cocktailbar – vi kalder det ”Nimb Nights”, og du er inviteret!

JANUAR

30.01 Nimb Nights feat. Copenhagen Contemporary Dance School

Urpremiere i Nimb Bar
Nimb Bar var oprindelig Nimbs balsal, og under de imponerende lysekroner har dansen i årtier fyldt det smukke rum. Onsdag den 30. januar vender dansen for en stund tilbage til Nimb Bar, når det magiske rum fyldes med internationale dansere til tonerne af både smukke, klassiske værker, men også Fred Astaire med et dekadent og udfordrende twist. Det er første gang, at stjernekoreograferne Mauro Astolfi fra Italien og Gustavo Ramirez fra Spanien præsenteres i Danmark. Aftenen iscenesættes af Lotte Sigh og Morten Innstrand, der tidligere har koreograferet til Tivolis Koncertsal, Den Kongelige Ballet, Østre Gasværk, Intradance i Rusland m.fl.

Arrangementet er gratis, men hvis du ønsker at reservere bord og derved være sikret en siddeplads, gøres det ved at købe en champagne-billet – pris 170 kr. per person. Inkluderet i prisen er et glas champagne og salte snacks.

Køb champagne-billet

events_nimb_nights_choro-vivo_1220x910

Det praktiske

TIDSPUNKT: Kl. 20.00 til 22.00
(Dørene åbner kl. 17, og Nimb Bar er åben til midnat)
HVOR: Nimb Bar, Bernstorffsgade 5, 1. sal, 1577 København K
ENTRÉ: Gratis
CHAMPAGNE-BILLET: Hvis du ønsker at reservere bord og derved være sikret en siddeplads, gøres det ved at købe en champagne-billet – pris 170 kr. per person.
Inkluderet i prisen er et glas champagne og salte snacks.