Nimb Nights

Hver anden onsdag byder Nimb Bar indenfor til intimkoncert med skiftende kunstnere i byens smukkeste cocktailbar – vi kalder det ”Nimb Nights”, og du er inviteret!

Læn dig tilbage i en af barens bløde lænestole og nyd et glas champagne, mens vi dæmper lyset og shaker cocktails til tonerne af lækker pop, soul og jazz.

Program 

  • 27.10 - Phoebe’s Jazz Faves – Blue Notes
  • 10.11 - Nimb Nights feat. Rêver

Pris: 300 kr. per person – inkluderet i prisen er et glas champagne fra Ruinart, salte snacks og koncert.  
Hvornår: kl. 20.30 – 24.00
Hvor: Nimb Bar, Bernstorffsgade 5, 1577 København V – indgang via Nimb Hotel

KØB BILLET

events_nimb_nights_choro-vivo_1220x910

Kunstner

27.10 - Phoebe’s Jazz Faves – Blue Notes
Glæd dig til at blive inviteret ind i et scenerum af ”blå farver og toner”, hvor du fra begyndelsen drages ind i musikkens univers. Det er en eksklusiv og intim koncertoplevelse, hvor lyd, lys og rum smelter sammen i den helt vidunderlige midnatsstemning, som kendetegner den autentiske jazzklub-atmosfære, man ellers kun finder i jazzbyerne Chicago, New Orleans og New York.

Line-up: Mette Lethan (vokal), Michael Nielsen (saxofon, fløjte), Gorm Bülow (flygel), Lars Johnson (bas)

10.11 - Nimb Nights feat. Rêver
Novembers første Nimb Night bliver med den velspillende duo ”Rêver”, der består af singer/songwriter og musicalperformer Frederikke Vedel og pianist og komponist Johann Gustav. I dagens anledning har de også inviteret Jakob Roland med på kontrabas. I dette samarbejde bliver der kræset for lyrisk originalitet og høj musikalsk kvalitet, mens du i et legende lydunivers bliver inviteret med på en rejse bestående af Rêvers egne kompositioner, men også nyfortolkninger af tidens største sangskrivere.

Køb billet

KEO x Nimb x Del Maguey

Glem alt om efterårets regn og rusk, når KEO x NIMB x DEL MAGUEY for en enkelt aften inviterer indenfor i Nimb Bar, hvor musik og drinks nydes i en særlig pairing.

Aftenens kunstner er amerikanske KEO, der tager os med på en sansefuld rejse udi både lyd og smag. Her vil historier om gamle flammer og nye bekendtskaber få nye dimensioner, når de får selskab af velsmagende cocktails lavet på Del Maguey Single Village Mezcal.

Som musiker har Kevin Eagle Oliver spillet mange steder lige fra hans eget Californien i vest til Korea i øst. Siden han flyttede til København, har han også været at finde bag barerne på Nimb, så hvis du synes, du har set hans smil før, så er den altså god nok.     
Nu er tiden kommet til hans første udgivelse som soloartist, og i en fejring heraf har han samlet sine yndlingsbartendere fra sin nye hjemby, der til aftenen har kreeret en særlig cocktailmenu med Kevins favoritspiritus, Del Maguey Single Village Mezcal.

Til dette særlige event bibringer Del Maguey Single Village Mezcal deres passion for storytelling, håndværk, traditionelle metoder og sidst men ikke mindst - store smag!

Pris: 300 kr. per person – inkluderet i prisen er koncert og pairing med 2 mezcalcocktails
Hvornår: 30. november kl. 20.30 – 24.00
Hvor: Nimb Bar, Bernstorffsgade 5, 1577 København V – indgang via Nimb Hotel

Køb billet
KEO_1220x910