Grand Hotel Oslo x Nimb Copenhagen

Den 30. januar har vi fornøjelsen af igen at kunne byde en talentfuld gæstebartender velkommen, når Marek Novak fra Grand Hotel i Oslo for en enkelt aften indtager Nimb Bar sammen med Nimbs eget barteam.  
Til sit gæstebesøg har Novak taget et udvalg af cocktails med fra Grand Hotels cocktailmenu ”Grand Moments”, der er inspireret af hotellets næsten 150 år lange historie. Meget er sket på de 150 år, og Grand Hotel har oplevet store historiske øjeblikke, gyldne tider og hårde perioder, ligesom hotellet gennem tiden har været et yndet mødested for kunstnere og notabiliteter som Christian, Oda & Per Krogh, Edvard Munch Henrik Ibsen, Alfred Nobel med flere. Store begivenheder er også blevet fejret på Grand Hotel – som da Roald Amundsen vandt kapløbet om at være første menneske på Sydpolen og så naturligvis den årlige, tilbagevendende galla for Nobels Fredspris. 

Grand Moments-menuen er gennem storytelling og fristende cocktails en fejring af disse skelsættende øjeblikke og inspirerende karakterer. 

HVORNÅR
30. januar fra kl. 19 til 23

HVOR
Nimb Bar, Bernstorffsgade 5, 1577 København V – indgang via Nimb Hotel

Grand_Hotel_Oslo_900x910

Nimb Nights Winter Jazz

Når Copenhagen Jazz Festival inviterer til “Vinterjazz” i februar, er Nimb Bar vært for 3 koncerter som en del af det officielle program.
I første set byder Nimb på champagne fra Ruinart, hvorefter du kan bestille eventyrlige cocktails fra den fristende menu inspireret af 1001 Nats Eventyr. 

Hvornår: Fra 20:30 – 23:00. Dørene åbner kl. 20:30, mens koncerten starter kl. 21:00. 
Ønsker du at starte aftenen tidligere, har Nimb Brasserie en cocktailbar i stueetagen, hvor du kan nyde lækre cocktails, øl og vine på glas.

Hvor: Nimb Bar, Bernstorffsgade 5, 1577 København V – indgang via Nimb Hotel

Pris: 500 kr. inkluderet i prisen er jazzkoncert, champagne fra Ruinart under første set og salte snacks.

Program 

8/2 Novo Cais & Friends - Udsolgt
15/2 Chris Andersen Trio feat. Marie Mørck
22/2 Phoebe's Jazz Faves 

KØB BILLET

events_nimb_nights_choro-vivo_1220x910

Kunstnere

8/2 - Novo Cais & Friends - Udsolgt
Som åbningsnavn på Nimbs program under Copenhagen Winter Jazz Festival 2023 kan du glæde dig til det velspillende orkester Novo Cais med Martin Buono på guitar, Daniel Bonifacio på vokal samt Alessandro Garau på trompet og guitar. I aftenens anledning er de teamet op med to fremragende musikere: den italienske trommeslager Frederico Nelson, og den cubanske bassist Yasser Pino som vil tilføre endnu mere rytme, swing og jazzede toner.
Til denne koncert præsenterer Novo Cais deres spritnye album ˋÉ de manhaˋ, som er en hyldest til de største brasilianske bossanovaklassikere. Her kan du glæde dig til at høre udvalgte numre, der alle er originale arrangementer. 

Aftenens repertoire byder naturligvis også på de største hits fra brasilianske komponister som Caetano Velozo, Chico Buarque, Toquínho, Vinicius de Moraes og Tom Jobim.

Aftenens line-up: Daniel Bonifacio (BR) - vokal, Alessandro Garau (IT) - trompet, Martin Buono (DK/IT) - guitar, Yasser Pino (C) - bas, Frederico Nelson Fioravanti (IT) - trommer

15/2 - Chris Andersen Trio feat. Marie Mørck
Til den anden koncert i Nimb Bar under Copenhagen Winter Jazz Festival 2023 kan du glæde dig til Chris Andersen Trio feat. Marie Mørck. 
Marie Mørck er en fremadstormende sangerinde på den unge, danske jazzscene. Efter et par år i Sverige vendte hun hjem i sommer og er allerede nu i fuld sving med at synge sig ind i de københavnske hjerter. Hun placerede sig for alvor som et stærkt, fantasifuldt navn med udgivelsen af debutpladen, “Fooling Around” tilbage i 2019. Pladen modtog gode anmeldelser i såvel ind- som udland og blev nomineret til en DMA Jazz i kategorien ”Årets Vokaludgivelse”.

Ud over at indtage lytteren med sin varme, fængslende stemme, mestrer Marie Mørck også genren scat på et niveau som er beundringsværdigt og ikke mindst sjældent set i hendes alder.

Denne aften kommer hun med Chris Andersen på trommer, Casper Christensen på guitar og Lasse Mørck på bas. Sammen spiller de en blanding af velkendte jazz-standarder og Marie Mørcks egne numre.

Aftenens line-up: Marie Mørck - vokal, Casper Christensen - guitar, Lasse Mørck - bas, Chris Andersen - trommer

22/2 - Phoebe's Jazz Faves
Phoebe’s Jazz Faves gæster igen Nimb Bar, og det populære band afrunder således Nimbs del af Copenhagen Winter Jazz Festival 2023. 

Mette Lethan fronter Phoebe’s Jazz Faves, og hendes mange ophold i USA og Sverige fornægter sig ikke, hvilket i den grad smitter af på musikken. Jazzbandet spiller denne aften et særligt sammensat repertoire med levende lyrik og musik af nogle af de største sangskrivere og sangere fra de to lande som blandt andet Natalie Cole, Norah Jones, Rickie Lee Jones, Joni Mitchel, Lisa Nilsson og Marie Bergmann. 

Aftenens line-up: Mette Lethan - vokal, Morten Kargaard - guitar, Gorm Bülow - Piano, Andreas Hatholt - kontrabas

Køb billet