icon-brasserie-lunch

Frokost

Mandag - fredag
fra 12.00 til 16.00

Lørdag & Søndag
fra 13.00 til 16.00

Bestil bord

Frokost med franske favoritter

Frokostkortet på Nimb Brasserie skifter løbende, da vi altid tager udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer. Tag din familie, dine venner eller dine kollegaer med til en afslappet frokost, hvor menuen er inspireret af franske brasserietraditioner. 

Her er smagen og den gode oplevelse i centrum, og køkkenchefen lægger vægt på friskhed og det gode håndværk.

brasserie_steak_tartare_1220x910

Frokost i Nimb Brasserie

Vi elsker de franske klassikere, og her kan du lade dig friste af vores favoritter, som er baseret på udvalgte franske råvarer.


Forretningsfrokost

  • 2-retters frokost sammensat af køkkenet - spørg venligst tjeneren 275,-
  • Vegetar

Snacks

  • Perle Blanche-østers med citron og vinaigrette 1 / 3 / 6 stk. • 35 / 90 / 160,-
  • 15 g Baerii-kaviar med blinis, cremefraiche og purløg 325,-
  • Mangalica-skinke med salsa romesco, umodne ferskner og grillet brød 115,-
  • Spanske boquerones (ansjoser) med grillet brød og brændt citron 100,-
  • Grillet chorizo fresco (pølse) med Karl Johan-mayonnaise 110,-
  • Confiterede vagtellår med trøffelmayonnaise 115,-
  • Sæsonens paté med sylt og ristet brioche 95,-
  • Anderilette med syltede løg og grillet brød 95,-
  • Rosette de Lyon (pølse) 85,-
  • Vegetar

Forretter

  • Moules marinières à la crème med urter 125,-
  • Hjemmerøget laks fra Island med rygeostcreme, sprødt rugbrød og karse 135,-
  • Tatar på klassisk maner med aggeblomme og karse 125,-
  • Charcuteribræt med cornichons, syltede løg og dijonsennep 160,-
  • Vegetar

Hovedretter

  • Salade Chèvre Chaud med gratineret Crottin de Chavignol og pære 175,-
  • Havtaskehale stegt på ben med kejserhatte, umodne ferskner og Karl Johan-hollandaise 315,-
  • Gnocchi med trompethatte, spinat, favabønner og parmesanskum 195,-
  • Perlehønebryst à la coq au vin, aromatiske urter, ventreche, champignon og løg 225,-
  • Steak frites af modnet rib-eye med salat og sauce bearnaise 335,-
  • Linguine med hummerbrud, blæksprutte, simretomater, hummersauce og Baerii-kaviar 395,-
  • Vegetar

Tilbehør

  • Sæsonens kartoffel – spørg venligst tjeneren 55,-
  • Pommes frites 45,-
  • Revet trøffel 100,-
  • Blandet salat med krydderurter, skalotteløg, sennepsvinaigrette og croutoner 75,-
  • Vegetar

Oste

  • Gratineret Fourme d’Ambert med syltede nødder 85,-
  • Gratineret Fourme d’Ambert med syltede nødder 95,-
  • Brie de Meaux med revet trøffel 125,-
  • Alle 3 franske oste med behørig garniture og knækbrød 195,-
  • Vegetar

Desserter

  • Vanilje-crème brûlée på polynesisk vanilje 95,-
  • Klassisk Gâteau Marcel på Valrhonachokolade med macaron og sorbet 105,-
  • Lun æbletærte med brændt marengs, vanilje-iscreme og sprøde æbler 125,-
  • Vegetar

Bestil bord

  • NimbBrasseri_Slide2_770x514
  • NimbBrasseri_Slide3_770x514
  • NimbBrasseri_Slide4_770x514
  • NimbBrasseri_Slide5_770x514
  • NimbBrasseri_Slide7_770x514
  • NimbBrasseri_Slide1_770x514
  • NimbBrasseri_Slide6_770x514
  • NimbBrasseri_Slide8_770x514