Nimb Nights

Udvalgte onsdage byder Nimb Bar indenfor til intimkoncert i byens smukkeste cocktailbar – vi kalder det ”Nimb Nights”, og du er inviteret!

DECEMBER

18.12 Nimb Nights feat. Phoebe's Jazz Faves (udsolgt)

Nimb Nights byder igen indenfor til intimkoncert i smukke Nimb Bar. Her kan du forsvinde ned i en af de bløde lænestole, mens vi tænder op i den store pejs, dæmper lyset og shaker cocktails til tonerne af Phoebe’s Jazz Faves, der inviterer dig ind i jazzens vinterverden.
Denne aften byder repertoiret på jazz-, blues- og latininspirerede fortolkninger af de mest elskede ”Christmas carols” og ”jazz standards", som med garanti både varmer og bringer julestemningen frem.
Glæd dig til eksklusive arrangementer af sange som oprindeligt er blevet sunget af de mest elskede jazzvokalister gennem tiden som Ella Fitzgerald, Diana Krall, Sarah Vaughan, Natalie Cole, Frank Sinatra og Harry Connick m.fl.

Koncerten er gratis, men hvis du ønsker at reservere bord og derved være sikret en siddeplads, anbefaler vi, at du køber en champagne-billet.

events_nimb_nights_choro-vivo_1220x910

Det praktiske

TIDSPUNKT: Kl. 20.00 til 22.00
(Dørene åbner kl. 17, og Nimb Bar er åben til midnat)
HVOR: Nimb Bar, Bernstorffsgade 5, 1. sal, 1577 København K
ENTRÉ: Gratis
CHAMPAGNE-BILLET: Hvis du ønsker at reservere bord og derved være sikret en siddeplads, gøres det ved at købe en champagne-billet – pris 170 kr. per person.
Inkluderet i prisen er et glas champagne og salte snacks.

Christmas Carol Afternoon Tea Extraordinaire

Udsolgt

Der er garanti for julestemning, når den dygtige jazzsangerinde Frederikke Vedel synger alle dine yndlingsjulesange foran den smukke pejs i Nimb Bar.  Fire søndage op til jul skruer vi lidt ekstra op for forkælelsen og serverer ”Afternoon Tea Extraordinaire” i en særlig juleversion. Det er afternoon tea, som du kender den, men med det ekstra pift af forkælelse du fortjener. Her får Nimbs kokke lov til at folde sig ud med de fineste trøffel-, kaviar- og østersanretninger, mens husets champagne til anledningen er skiftet ud med et glas Dom Pérignon.

Vi glæder os til at byde dig indenfor til Christmas Carol Afternoon Tea Extraordinaire, hvor du kan forsvinde ned i en af de dybe lænestole og lade dig forkæle og forføre til tonerne af de store juleklassikere.

Velkommen og glædelig jul!

Pris: 695 kr. per person
Prisen inkluderer: Afternoon Tea Extraordinaire inkl. 1 glas Dom Pérignon og te ad libitum.

Datoer: 15. december

Bestil bord

NimbBarJul_1220x910