Nimb Nights feat. Violí Violã & Meire de Oliveira

Kom til Nimb Nights i Nimb Bar onsdag den 25. september kl. 20.00, og træd samtidig ind i et sanseligt univers af brasilianske rytmer. Bartenderne matcher naturligvis aftenens tema med forfriskende cocktails lavet på den brasilianske sukkerrørs-spiritus cachaça.

Duoen Violí Violã består af Alexander Kraglund på vokal, violin og mundharpe samt Jeppe Holst på 7-strenget brasiliansk guitar. I Nimb Bars smukke rammer, der henleder opmærksomheden på choroens rødder i den europæiske salonmusik, vil Violí Violã sammen med den brasilianske danserinde Meire de Oliveira tage os på en rejse gennem de brasilianske stilarter. Her når vi hele vejen  rundt i følelsesregistret gennem choroens virtuose og drilagtige udtryk, bossa novaens delikate og poetiske univers og sambaens rå, swingende rytmer.  

Bem-vindo!

Koncerten er gratis, men hvis du ønsker at reservere bord og derved være sikret en siddeplads, anbefaler vi, at du køber en cocktail-billet.

Pris pr. person 170 kr. (Inkluderet i prisen er en Caipirinha og salte snacks)

Hvornår: 25. september kl. 20.00
Hvor: Nimb Bar
Pris: 170 kr. (Inkluderet i prisen er en Caipirinha og salte snacks)

Køb billet

VioliViola_1220x910

Nimb Nights

Udvalgte onsdage byder Nimb Bar indenfor til intimkoncert i byens smukkeste cocktailbar – vi kalder det ”Nimb Nights”, og du er inviteret!

OKTOBER

02.10 Nimb Nights feat. Frederikke Vedel

Nimb Nights byder igen indenfor til intimkoncert i smukke Nimb Bar. Her kan du forsvinde ned i en af de bløde lænestole, mens vi tænder op i den store pejs, dæmper lyset og shaker cocktails til tonerne af Frederikke Vedel akkompagneret af dygtige musikere, der leverer det ene soul- og jazzhit efter det andet.

Koncerten er gratis, men hvis du ønsker at reservere bord og derved være sikret en siddeplads, anbefaler vi, at du køber en champagne-billet.

Køb Champagne-billet

events_nimb_nights_choro-vivo_1220x910

Det praktiske

TIDSPUNKT: Kl. 20.00 til 22.00
(Dørene åbner kl. 17, og Nimb Bar er åben til midnat)
HVOR: Nimb Bar, Bernstorffsgade 5, 1. sal, 1577 København K
ENTRÉ: Gratis
CHAMPAGNE-BILLET: Hvis du ønsker at reservere bord og derved være sikret en siddeplads, gøres det ved at købe en champagne-billet – pris 170 kr. per person.
Inkluderet i prisen er et glas champagne og salte snacks.

Christmas Carol Afternoon Tea Extraordinaire

Der er garanti for julestemning, når den dygtige jazzsangerinde Frederikke Vedel synger alle dine yndlingsjulesange foran den smukke pejs i Nimb Bar.  Fire søndage op til jul skruer vi lidt ekstra op for forkælelsen og serverer ”Afternoon Tea Extraordinaire” i en særlig juleversion. Det er afternoon tea, som du kender den, men med det ekstra pift af forkælelse du fortjener. Her får Nimbs kokke lov til at folde sig ud med de fineste trøffel-, kaviar- og østersanretninger, mens husets champagne til anledningen er skiftet ud med et glas Dom Pérignon.

Vi glæder os til at byde dig indenfor til Christmas Carol Afternoon Tea Extraordinaire, hvor du kan forsvinde ned i en af de dybe lænestole og lade dig forkæle og forføre til tonerne af de store juleklassikere. Velkommen og glædelig jul!

Pris per person kr. 695,-
Prisen inkluderer: Afternoon Tea Extraordinaire inkl. 1 glas Dom Pérignon og te ad libitum.

24. november, 1. december, 8. december, 15. december

Bestil bord

NimbBarJul_1220x910