Small Luxury Hotels' Finest Collection

For første gang nogensinde har Small Luxury Hotels udgivet en ”Finest Collection”, hvor de har håndplukket 21 hoteller (svarende til 4 %) fra deres store hotelportefølje verden over. Listen er blevet til i samarbejde med et panel af luksusrejseeksperter, der hvert år vil revidere listen og de udvalgte hoteller.

Vi er umådelig stolte over at kunne fortælle, at Nimb Hotel er blevet inkluderet i ”Finest Collection”, der af Small Luxury Hotels beskrives som ”hoteller, man forventer at se på redaktionelle lister over de hotteste hoteller år efter år. Brancheikoner, der er luksuriøse og kendt over hele verden for deres gæstfrihed. Førende hoteller, som andre henter inspiration fra, og som hæver niveauet og sætter nye standarder. Det er hoteller, som let kunne hvile på laurbærrene, men som er i konstant udvikling og fortsætter med at skubbe grænserne for kvalitet og gæstfrihed.”   Finest_-2406-Nimb-adhoc-Nimb19032_SGN-SIHlogo-900x910px

Stor, eksklusiv tagterrasse skabt til nydelse og afslapning.

Nimb Roof

Her finder du den smukkeste, opvarmede pool i grønne, italienske mosaiksten. Poolen har modstrøm, så du kan svømme langt, selvom den er kort.  Her er også en udendørsbruser og masser af muligheder for afslapning i bar- og loungeområdet. 

Nimb Roof er åben fra kl. 7 til 23 og er forbeholdt hotellets gæster og Nimb Club-medlemmer.

Nimb_Roof_1220x910

Vi har skabt et frirum til dig på Nimb…

Nimb Wellness

I Nimb Wellness' 300 m2 finder du afslapningslounge og marokkansk hamam med lækre omklædningsfaciliteter og håndklædeservice. Her er også mulighed for skønheds- og velværebehandlinger hos en af vores dygtige behandlere. 

Se behandlingerne her

TRÆNING
Fitnessområdet er udstyret med de bedste og nyeste Technogym-maskiner og TRX-udstyr samt et rum specielt indrettet og opvarmet til at udføre kardio-træning i 34 graders varme. ’Hot workouts’ øger kalorieforbrændingen og giver en vanedannende detox-følelse.

ÅBNINGSTIDER
Nimb Wellness er åben fra kl. 6.00 til kl. 22.00 og er forbeholdt Nimb Club-medlemmer og gæster på Nimb Hotel. 

Nimbhammam_1220x813
  • Morgenmad_770x514
  • Champagne_770x514
  • sofa_770x514
  • Stemning_770x514