DA EN

Book værelse

Der er engang på Nimb Hotel

Eventyr er altid i nutid i Nimbs 17 unikt indrettede suiter. Et eksklusivt boutique-hotel som intet andet i verden & dog hjemligt; intimt & storslået på samme tid; hvor du vil drømme om at blive til dine dages ende.

Book værelse

hotel-intro

Gratis koncerter

Oplev skøn musik i det fri, når Tivoli inviterer til Fredagsrock på Plænen. Hver fredag fra 22 til 24 hele sommeren (april til september).

Anerkendelser

I 2015 vandt Nimb Hotel prisen for verdens bedste hotel af Small Luxury Hotels, og blev udnævnt af Trivago som Danmarks bedste hotel.

Nimb Hotel er valgt som "Traveller's Choice - Best Hotel 2011, 2012, 2013, 2014, and 2015" på TripAdvisor, samt på "Conde Nast Traveller – The Gold list" i 2011.

hotel-intro-2

Værelser & Suiter

Nimb Hotel har 17 unikke og individuelt indrettede værelser fra 23 - 240 m2, hvoraf 12 er suiter. De er alle designet med sans for de små detaljer med det formål at give dig en home-away-from-home oplevelse. På værelserne er der antikviteter, linned fra Geismar's og B&O BeoVision 10 TV. Flere af værelserne har åben pejs og store badeværelser, og billederne på væggene er alle håndplukkede til de enkelte værelser. Værelserne, undtagen ét, har udsigt til Tivolis charmerende have.

Se værelser og suiter

corner-suite

Samarbejdet med Holckenhavn Slot

Danmark - og i særdeleshed København - har for længst placeret sig på det gastronomiske verdenskort. Nu er turen kommet til det eksklusive hotelophold. Nimb Hotel har indgået et samarbejde med det fynske renæssanceslot, Holckenhavn Slot, hvor vi i fællesskab tilbyder oplevelser, der er ud over det sædvanlige.

Læs mere

holckenhavn

Nimb Butler service

På Nimb kommer gæsten altid i første række. Vi bestræber os for at overgå gæstens forventning, og vores dedikerede personale yder en personlig service fra det øjeblik reservationen foretages, indtil vi ønsker gæsten på gensyn.

Gæster der bor i vores Suite Louise, samt gæsterne ved særlige lejligheder og arrangementer, kan desuden benytte sig af den ultimative forkælelse – Nimb Butler Service. En service, hvor vores erfarne Guest Relations Manager vil stå til rådighed under opholdet og sørge for alle opholdets praktiske udfordringer – og skabe ekstra magi samt sætte en ekstra detalje på de luksuriøse oplevelser. Det være sig eksempelvis:

Bestille flybilletter til en endags-shoppingtur til Paris, bestille blomster til bryllupsdagen, sørge for billetter til operaen, balletten eller moderne dans, skaffe specialmagasiner efter ønske, bestille tid til wellness eller frisør efter gæstens særlige ønsker, bestille limo-service eller særlig transport, sørge for forslag til unikke oplevelser i København, sørge for, at der hver eftermiddag står en skål friske danske jordbær på værelset, bestille produkter fra Royal Copenhagen, som gæsten har udset sig ved morgenmaden samt sørge for shipping til gæstens hjemmeadresse.

butler2
icon-hotel-bell

Concierge

Læs mere

Concierge services

Vores concierges står altid klar til gøre gæstens ophold på Nimb Hotel til en oplevelse ud over det sædvanelige. 

Vi kender hver en perle i byen, og vi guider dig gerne til både store seværdigheder og skjulte oplevelser, som ikke står i guidebøgerne. Lad os hjælpe dig og tage os af alt det praktiske, så du kan slappe af og nyde dit ophold på Nimb Hotel.  

concierge

Personal shopper

Uanset om det drejers sig om mode, kunst eller design, er København kendt for store traditioner. Nyd den unikke kombination af de førende luksusmærker blandet med nyskabende og kommende designere. København tilbyder en unik og ubesværet stil. Vores personlige shopper er selvfølgelig klar til at hjælpe dig.

shopper-flad

Hunde er selvfølgelig velkomne

Vi byder små hunde (max 20 kg) velkommen på Nimb. Vi har sammensat en særlig hundepakke, der skal gøre opholdet så behageligt som muligt for vores firbenede venner – allerede ved check in, er der fx mulighed for, at vi lufter hunden, mens du finder på plads på værelset. Informer os gerne, når du booker, at du rejser med en hund, så vi kan have alting parat ved check-in.

Læs mere

hund

Politik

Læs venligst om vores politik vedrørende rygning, betaling og afbestilling her.

Læs mere

#NimbCopenhagen