DA EN

Book værelse

Højt belagt med kærlighed

Fru Nimb er en klassisk smørrebrødsrestaurant højt belagt med kærlighed – kærlighed til de gode råvarer og kærlighed til den gode oplevelse. Her er der fokus på det lokale, på de bedste råvarer og på økologi. Her får du smørrebrød, der smager, og aftenretter lavet efter stolte traditioner.

Se vores menu

Intro2-frunimb

Smørrebrød og klassiske retter

På smørrebrødssedlen kan du vælge imellem et stort udvalg af forskellige indbydende stykker smørrebrød, og vi har gjort os umage for, at der skal være noget for enhver smag – både de klassiske og de mere eksperimenterende. Om aftenen kan du også vælge mellem klassiske aftenretter som bl.a. hakkebøf, flæskesteg og helstegt rødspætte.

Vi holder åbent til frokost, selv når Tivoli er lukket. Anvend her indgangen fra Nimb Hotel - lige overfor Hovedbanegården. 

FruNimb-Openinghours-spejl
Åbningstider

Frokost

12.00 - 16.00

Aften

17.00 - 22.00

Bestil bord

  • Fru-Nimb_gal3
  • frunimb-gal1
  • frunimb-gal4
  • frunimb-gal5
  • frunimb-gal2
  • frunimb-gal6

Krebsegilde hos Fru Nimb

Fru Nimb inviterer til krebsegilde, med alt hvad dertil hører lørdag den 20. august og lørdag den 27. august kl. 13.00. På med hat og hagesmæk og tag så plads ved langbordet på terrassen og tag for dig af de lækre kogte krebs, Fru Nimbs hjemmelavede snaps og en ægte Tivoli øl.

Læs mere

krebsegilde
Fru-Nimb-historie

Hvorfra stammer navnet?

Fru Nimb er opkaldt efter Louise Nimb, der tidligere drev DIVAN 2 og sidenhen åbnede Nimb. Hun udgav for mere end 100 år siden kogebogen ’Fru Nimbs kogebog’, og det er naturligvis den køkkenchefen henter en del inspiration fra. Det være sig måden Louise Nimb lavede rødkål, fiskefilet, røget ål, rødbeder eller leverpostej på.

Louise Nimb er af mange kendt som borgeskabets svar på Frøken Jensen. Hun drev i slutningen af 1800-tallet en række restaurationer sammen med sin mand heriblandt DIVAN 2. 1870erne var en tid i rivende udvikling, også på den gastronomiske front. Danskernes beskedne rugbrødsmadder udviklede sig til højtbelagt smørrebrød, og DIVAN 2 var den første restaurant som indførte smørrebrødssedlen.