Alle behandlinger kan bookes som parbehandlinger i samme rum.

Kropsbehandlinger

NIMBS SIGNATURMASSAGE

- Inspireret af traditionel balinesisk massage 

Nimbs signaturmassage er en dybdemassage og helkropsbehandling, der benytter sig af en kombination af blide strækøvelser, akupressur, zoneterapi og aromaterapi, hvilket tilsammen stimulerer bedre ilt- og blodtilførsel og giver mere "qi" (energi) til din krop. 

Behandlingen giver en dyb følelse af velvære, ro og afslapning samtidig med at blodtilførslen til dine muskler øges for at reparere skader, ledsmerter lindres og mentale spændinger afbødes. 

Du starter med dampbad i vores marokkanske hamam efterfulgt af 90 minutters massage. Til slut en lille forfriskning i vores afslapningsområde.    

Pris: 90 min. 1.900,- 

ALOHA-MASSAGE

- Inspireret af Lomilomi-massage fra Hawaii

Aloha-massage er inspireret af Lomilomi-terapi fra Hawaii og har fokus på balancen mellem krop og sind. De bølgende, rytmiske strøg, der minder om havstrømmenes bevægelser, giver en dyb, afslappende og regenererende energioplevelse. Massagen udøves vha. let eller medium tryk, som naturligvis kan tilpasses dit personlige behov.  

 
Aloha- og Lomilomi-massageteknikker behandler krop og sind som en holistisk helhed og har en positiv indvirken på kredsløbet, bevægelsesapparatet og dit generelle velbefindende. 

Pris: 90 min. 1750,- 

HELKROPSMASSAGE

En dybdegående, afslappende behandling af hele kroppen. Når du først får forløst dine fysiske spændinger, vil dit mentale stress også slippe sit tag. Denne behandling giver den ideelle afslapning for både krop og sind.

Pris: 60 min. 1250,- / 90 min. 1750,-

YOGA-MASSAGE

Gennem massage og yoga, kan vi slippe gamle tankemønstre, få ro og lukke livsglæden ind.  I yogamassagen indgår yogastræk, forskellige massage- og åndedrætsteknikker, som virker afstressende og på en behagelig måde bearbejder kroppens muskler med fokus på fornyet energi.

Pris: 60 min. 1250,- / 90 min. 1750,-

SPORTSMASSAGE

Denne klassiske massage omfatter stimulering af muskelgrupperne, effleurage, æltning og behandling af leddene. En ideel behandling både før og efter sportsaktiviteter.

Pris: 60 min. 1250,- / 90 min. 1750,- 

QUICK FIX

Nakke og skuldre samt ryg eller ben.

Pris: 30 min. 800,-

Behandlinger til samme dag bookes ved at ringe på 22 72 58 50 eller skrive til  wellness@nimb.dk.

Book behandling

Krop_900x910

Specielle Behandlinger

CRYO MASK

- nyhed i Nimb Wellness

Book en behandling med Cryo Mask, og mærk forskellen med det samme! Efter en behandling vil du opleve, at:

• hævelser i ansigtet reduceres
• ansigtshuden opstrammes
• kollagenproduktionen stimuleres 

Derudover kan Cryo Mask afhjælpe migræne og spændingshovedpine.

Behandlingen tager kun 2 - 3 minutter og efterfølges af en let forfriskning.

Pris: 300,- per behandling

BODY SDS

Body SDS er en dyb og kraftfuld behandling, der kombinerer dybdegående, pulserende massageteknikker med akupressur, ledbevægelser og åndedrætsteknikker. Body SDS er en dansk behandlingsform.

Pris: 
60 min. 1500,- / 90 min. 1900,-

JAPANSK LIFTING

Her kombineres kinesisk og japansk akupressur med indfødte sydamerikaners behandlingsteknikker. Metoden giver et fantastisk, naturligt ansigtsløft og er samtidig en afslappende anti-stressbehandling. Ansigtet forynges, rynker og dybe furer reduceres, mens hudens spændstighed forbedres. 

Pris: 75 min. 1500,-

AKUPUNKTUR

Du kan sagtens være rask og stadig have gavn af akupunktur. Måske har du bare ikke sovet godt og er lidt uoplagt eller har spændinger i nakken eller hovedpine? Måske trænger fordøjelsen til en justering? Alt dette er blot ubalancer, og akupunkturen er virkelig effektiv til at få systemet i balance igen. Efter en lang rejse kan akupunktur hjælpe dig tilbage i balance. Tui Na-massage (kinesisk medicinsk massage), øreakupunktur og cupping indgår i akupunkturbehandling efter behov.

Pris: 60 min. 1250,-

GUA SHA

Gua sha er en flertusind år gammel behandlingsmetode fra Kina. Det er en massagemetode, hvor der med en hård, flad genstand skrabes og masseres i muskulaturen.

Gua sha løsner effektivt blokeringer, der er årsag til spændinger eller smerte ved at trække stagnationer af affaldstoffer op til overfladen, hvorefter kroppen skiller sig af med dem. Virkningen er forholdsvis hurtig, og du vil føle en umiddelbar lettelse, mens varme vil brede sig i området. Små røde eller mørke pletter på huden og ømhed kan forekomme efter behandlingen. Det er helt normalt, og de forsvinder i løbet af nogle dage.

Gua sha kan gives i kombination med akupunktur eller som en selvstændig behandling.

Pris: Gua sha 45 min. 1100,- / Akupunktur og Gua sha 90 min. 1900,-

LYMFEDRÆNAGE

Lymfedrænage er en blød behandlingsform, hvor lymfesystemet aktiveres ved brug af forskellige greb og teknikker. Behandlingen hjælper kroppen til at komme af med affaldsstoffer, derudover optimerer den lymfekredsløbet og afhjælper dermed hævelser og ødemer.  

Pris: 30 min. 900,- 

RAINDROP MASSAGE

Få fornyet energi og styrk dit immunforsvar med denne behandling, der er en unik kombination af klassisk dybdegående massage og raindrop-teknikker. Teknikkerne indebærer dyb pleje af rygsøjlen, der ved brug af essentielle olier styrker rygsøjlens sundhed og løfter dit energiniveau. 

Pris: 60 min. (fokus på ryg, skuldre og nakke) 1250,- / 90 min. (helkropsmassage) 1750,-  

TIBETANSK LYDBAD OG HEALING

En sanselig helhedsoplevelse for krop og sjæl. Lomi-lomi flow-massage sørger for, at du lander godt på briksen. Lydterapien består af en beroligende sangstemme og tibetanske syngeskåle – og hvis du ønsker det, får du syngeskålene direkte på kroppen.
Behandlingen er afstemt efter dine behov med blide vibrationer fra syngeskålene og ypperlige æteriske olier.

Pris: 90 min. 1900,-

JETLAG REVIVAL

Indendørs arbejde, lange flyture og mørke dage er alt sammen med til at forringe vores sundhed og har betydning for, at vi kan blive ramt af en række sygdomme. Den hvide lysterapi aktiverer produktionen af glædeshormonet serotonin og bremser samtidig produktionen af søvnhormonet melatonin. Behandlingen indeholder lysterapi og massage af nakke, skulder, ryg og hovedbund og er effektiv mod spændinger, stress og jetlag. Under behandlingen gives der lette massagetryk i skuldre og nakke. Sammen med indånding af særligt udvalgte aromaolier gør dette dig helt afslappet.  

Pris
: 30 min. 800,-

HEAVENLY FEET

Trætte fødder efter rejsen eller en lang dag på benene? Med ”Heavenly Feet” har du mulighed for at give dine fødder den opmærksomhed, de fortjener.
Behandlingen starter med et dejligt rosenvandsfodbad samt en kop te, så hele kroppen varmes igennem. Herefter bliver fødderne skrubbet i en blid skrub, der virker blødgørende. Så er fødderne klar til en grundig massage – og hvis ønskes også zoneterapi.

Pris: 45 min. 900,-

HILOT

Hilot-massage er inspireret af de indfødte filippiners helbredende traditioner og ritualer. Disse urgamle terapeutiske teknikker kombineres med den sanselig kropspleje, som Nimb Wellness er kendt for, hvilket giver varig nærring til både krop og sjæl. En kombination af afslapning og lange, dybe strøg efterfulgt af terapeutisk fodmassage ved hjælp af bambusstave, hvilket styrker balanceevnen såvel som kroppens immunsystem.

Pris: 90 min. 1900,-

BY KORSHOLM BODYSCRUB

Behandlingen starter med et boost af kroppen i den marokkanske hamam. Herefter en udrensende saltscrub efterfulgt af en nærende og fugtgivende massage med Korsholms ayurvediske olier.  

Pris: 90 min. 1750,-

GRAVIDITETSMASSAGE

Gravidmassage er en afslappende og blid massage for både den vordende mor og barn. Massagen har blandt andet positiv indvirkning på lændesmerter, vand i kroppen, uro i benene samt bækkenløsning. Massagen, som kan gives gennem hele graviditeten, udføres på en specialdesignet briks, der gør det muligt at ligge på maven.

Pris: 
60 min. 1250,- / 90 min. 1750,- 

Behandlinger til samme dag bookes ved at ringe på 22 72 58 50 eller skrive til  wellness@nimb.dk.

Book behandling

Tibetansk_900x910

Mindfullness

YOGA

Her lærer du en række gavnlige øvelser, der virker afstressende og giver øget fokus og nærvær. Får du kontrol over din vejrtrækning, er det nemmere at håndtere travlhed i en stresset hverdag. Vi tager udgangspunkt i dine behov og sammensætter et personligt program, som du efterfølgende kan bruge. Der bliver primært brugt øvelser, der har deres rødder i Hathayoga og Kundaliniyoga.

Pris:
 Privat 60 min. 1250,- / 90 min. 1750,- / Par 60 min. 1500,- / 90 min. 2000,-

BODY  SDS-TRÆNING

Her kombineres kinesisk og japansk akupressur med sydamerikanske indianeres behandlingsteknikker. Metoden giver et fantastisk, naturligt ansigtsløft og er samtidig en afslappende anti-stressbehandling. Ansigtet forynges, rynker og dybe furer reduceres, mens hudens spændstighed forbedres. 

Pris: 90 min. 1750,-

Behandlinger til samme dag bookes ved at ringe på 22 72 58 50 eller skrive til  wellness@nimb.dk.

Book behandling

Mindfullness_900x910

Børn

BØRNEMASSAGE

Massage til børn sikrer, at dit barn får lov til at slappe helt af og få bugt med spændinger. Massagen fremmer barnets kropsbevidsthed og giver øget opmærksomhed og koncentration samt ro i kroppen. Massagen styrker motorikken og kan afhjælpe smerter ved vokseværk. 

Pris: 
60 min. 1250,- 

BABYMASSAGE

Massagen stimulerer både den sociale og motoriske udvikling af barnet samt blodcirkulation og fordøjelse. Derudover styrker den immunforsvaret.
Kærlig berøring og kropskontakt er vigtig og virker beroligende og afslappende på barnet.

Pris: 
30 min. 800,-

Behandlinger til samme dag bookes ved at ringe på 22 72 58 50 eller skrive til  wellness@nimb.dk.

Book behandling

Kids_900x910
  • Wellness_Olie_770x514
  • Wellness_Te_770x514
  • Wellness_Fodbad_770x514