DA EN

Book værelse

Forkæl dine gæster i smukke rammer

Inviter dine gæster på en overdådig brunchbuffet med sæsonens hjemmelavede lækkerier. Byd på champagne og kanapéer under de imponerende krystallysekroner i den smukke, gamle balsal. Eller hold en storslået fest med 3-retters menu, drinks og godt selskab til den lyse morgen. Mulighederne for et uforglemmeligt arrangement er mange i Nimbs indbydende lokaler.

Vi har sammensat buffetter, kanapeer og spændende menuer, som altid anvender sæsonens bedste råvarer. 

Har du spørgsmål eller særlige ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

mad-nimbevent

Selskabsmenuer

Bordservering

3-retters serveret menu

Forretter

Tatar af frilandskalv, estragon, syltede løg og peberrod

Let tilberedt laks, rygeostcreme, løgrelish og karse

Saltet vesterhavstorsk, glaskål, dild og hasselnødder

Tomater, fennikel, basilikum og olivenolie (vegetar)


Hovedretter

Hel vagtel med jordskokker, tyttebær, citronsauce og timian

Bagt kulmule med muslingesauce, stegt grønkål, løg og blomsterkarse

Oksemørbrad med selleri, svampe, brøndkarse og sauce Bordelaise

Bagte jordskokker, syltede løg, nødder og anisurter (vegetar)

Alle hovedretter serveres med knuste kartofler med smør og havsalt


Desserter

Citrontærte med brændt marengs og citronsorbet

Chokolade kage, kirsebær og vaniljeis

Havgus fra Arla unika, smørristet rugbrød og kvæder


menu-lille

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Selskabsmenuer

Brunchbuffet

Udvalg af brød, små wienerbrød og croissants fra Nimbs økologiske bageri
Marmelader, chokoladecreme og Tivolis Bybi-honning
Økologisk skyr, friske bær og granola
Løgtærte med Gruyere
Røget fynsk laks, rygeost og urter
Ceviche af kulmule, lime, koriander og tomater
Østers med vinaigrette og skalotteløg
Økologisk oksetatar med trøffelmayo
Danske asparges, vilde urter, blomster og æggecreme
Hjemmelavet rullepølse af dansk økologisk gris
Udvalg af charcuteri
Gåserillette med surt
Stegte pølser fra Svaneke og spicy ketchup
Røræg og sprød ventreche bacon
Frisk frugt
Danske oste og syltede nødder
Juicer, smoothies og kakao
Udvalg af Nimbs kagebord

Charcuteribuffet

Udvalg af spanske pølser og lufttørret skinke
Arla Unika oste, knas og sylt
Rillette af and og cornichons
Tapenader og dips
Surdejsbrød, rugbrød og Unika smør
Mazarin, chokolade cremeux og bær

Nimbbuffet

Kan serveres som siddende eller stående buffet:

Danske tomater, burrata, olivenolie og urter
Sensommergrønt med kapers og kørvel
Kartofler, løvstikke og brændt citron
Hørøget økologisk laks, rygeost og radisser
Salat af sæsonfisk, fennikel, ristet brød og karse
Rå, nordjysk okse, østerscreme, skovsyre og sorte hvidløg
Sprængt kylling fra Gråsten, Ærter Francaise, Ventreche bacon og havesyre
Iberico gris, sprøde artiskokker og grillede løg
Unika oste med knas og sylt
Citrontærte med brændt marengs

Kanapeer

Serveres ikke i tidsrummet mellem kl. 17.00 og 20.00

Krabbe og brændt citron
Laksetatar og purløg
Saltet kammusling og rogn
Ristet jomfruhummer og hummercreme
Tomat og burrata
Foie gras terrin og hyben
Pata Negra skinke og artiskok
Iberico gris og sprød artiskok
Lagret Høost og knækbrød

Natmad

Luksushotdog
Ristede økologiske pølser, hjemmebagte hotdogbrød, Karl Johan remoulade og karse
serveret fra byg-selv buffet

Trekantssandwich
3 stk. bløde minisandwich med 3 slags fyld

Luksussandwich af baguette
3 sandwichbidder af grov baguette med assorteret fyld af kød, fisk og grønt

Udvalg af charcuteri
Pølse, pate og skinke med hjemmelavet garniture og brød

Snacks / sødt

Salte snacks
Saltede Marconamandler, syltede oliven og umodne ferskner

Sødt til kaffen
Udvalg af fyldt chokolade

menuer-intro-lille

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

En aften på Nimb

På Nimb er der fokus på detaljen – og gæsten er altid i centrum. Nimb-stilen byder desuden både på Tivolimagi og varm nordisk stemning. Nimb blev oprindeligt opført i 1909 som et arabisk fantasislot af Tivolis husarkitekt og daværende direktør Knud Arne-Petersen. 

Nyd en hyggelig aften med familie eller gode venner i et af vores eksklusive private selskabslokaler, Rotunden eller Kuplen på Nimb. Menuen er sammensat i samarbejde mellem vores Banquet manager og vores køkkenchef

Champagne, snacks og canapeer
6 retters tasting menu
Nimb vinmenu
Mineralvand
Kaffe & søde sager

1909,- kr. pr. person

MENU

Snacks
Sprød kartoffel med tørrede svampe og eddike
Deutz Brut Champagne

Kanapè

Foie gras og hyben.
Jomfruhummer, yuzu og dild
Caviar, creme fraiche og små løg
Deutz Brut Champagne

Serveringer
Dansk hummer, lun kartoffel creme og engsyre
2014 Sancerre Les Bouffants Domaine de la Garenne

Ristet slethvar, tamarin, vinaigrette og brunet smør
2014 Chablis Vaudon Joseph Drouhin

Tatar af Nordjysk okse, tyttebær og peberrod.
2013 Bourgogne Rouge Domaine Bachelet Monnot

Vagtel fyldt med morkler, Sauce Bordelaise og ristet brioche
2011 Chateau la Croix Joseph Janoueix Vin

Epoisses de Bourgogne – fransk rødkits ost og smørristet frugtbrød
Muscat de Beaumes de Venise Delas Freres

Chokolade og kirsebær
2010 Banyuls Gerard Bertrand

Sødt til kaffen
Avec

(Der tages forbehold for udsolgte årgange)


privatedinner

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os